Je možné, že má syn reflux?

4
20.5.12 19:10

Je možné že má syn reflux?

Dobrý den maminky,potřebovala bych poradit jestli tady není nějaká maminka se stejným problém,začnu asi od začátku kdy si myslím že už byl nějaký problém,můj syn už v porodnici špatně sál-když jsem ho přikládala např. na 2 minutky sál pěkně ale pak se začal odtrhávat a plakat,zdálo se mi to divné ale sestřičky v porodnici mi tvrdili že když přibývá není co řešit :,( asi že ho trápí prdíky,do toho měl kašel a ucpaný nosánek,pak jsme měli i dokonce průjem ale jen 1 den,když jsme přišli domů bylo to samé akorát s tím že neměl průjem,po 2 a pů měsíci jsme přešli na UM Sunar myslela jsem že mu nestačí mlíčko,mezi jídlem stále plakal a také už popravdě docházeli nervy :( a i dokonce jsme ke konci měli denodenní průjem a stále opruzený zadeček,dětská doktorka mi tvrdila že je vše v pořádku,ale doteď mi pokašlává a stále řešíme ucpaný nosánek,kýchání,hodněkrát si i odříhává i po 2 hod.,trošku i blindí třeba ale až po 2 hodinkách např. ze spaní ale není to obloukem a ani často a teď i poslední dny máme brčálovou stolici ale myslím že je to tím že jsme přešli (když už konečně paní doktorka to začala řešit a tvrdit že je to reflux) na antirefluxní sunar od Beby,přijde mi že to nepomáhá,přibývá krásně jsou mu 3 měsíce a máme 6,20,ale trápí mě to a proto bych byla ráda za vaše názory a jestli máte i nějaké rady co dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
20.5.12 19:35

Nemůže mít spíš alergii? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
20.5.12 21:12

Malej má reflux, ale on zvracel obloukem, hodně. Bebu jsem mu dala jednou a myslela jsem, že mě šálí zrak. Nijak nezahuštěné mlíko, malej blil a blil. Hnus. Dávám Nutrilon AR. Ale jestli ti neblinká hodně, tak to podle mě reflux nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
20.5.12 21:23

To vážně spíš vypadá na alergii - jestli má plný nos a kýchá nebo kašle, nebo něco jiného, ale reflux se jeví jinak. Malá ho má, dáváme Bebu AR už od začátku, sice občas klasicky blinká, asi když se s prominutím přežere, ale ten „oblouk“ je míň, některé dny vůbec.
Jiné starosti, které popisuješ, jsme neměli, nebo ne v takové míře.
Jj, brčál v plínce je po UM.

Možná nesedne Beba AR, zkusila bych jinou značku AR, ale zase se pozná, jestli sedne nebo ne, po týdnu minimálně. Např. druhý den je brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.5.12 21:50

Také mě napadlo jestli se nejedná o alergii,ale doktorka mi tvrdí,že průdušky atd.. jsou čisté a že prý jsou takové příznaky i u refluxu,protože je pravda že mlíčko mu jde nahoru ale moc neblindí (já si myslím,že je to kvůli ucpanému nosánku),moc se mi to nezdá,je pravda,že mu to 1 krát za den prokládám tím Sunarem,protože by se mi jinak po té Bebě nevykakal a nechci ho trápit ještě bolením bříška,už jsem z toho špatná a někdy si říkám jestli nejsem spíše hysterka :( jak mi to naznačila paní doktorka než mi řekla,že má reflux a ještě ke všemu mi přijde že po té Bebě fakt blindí víc,tak asi opravdu vykouším ještě ten Nutrilon AR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
20.5.12 22:33

Náš Ríšula má rýmu, ucpanej nosánek a pokuckává už od porodu. Taky na to při každé poradně upozorňuju. Dr. ho vždycky poslechne a řekne, že mu nic není. Pak nám jednou v noci začal řvát monitor dechu, malej přestal dýchat, tak jsme vyrazili směr nemocnice. Nechali si nás tam na pozorování a udělali hafec vyšetření. Dělali mu UTZ a zjistili, že má reflux. Vůbec mě to nenapadlo, protože malej skoro vůbec neublinkává, obloukem to z něj šlo snad jednou. Jen občas se mu mlíčko vrací a má bílou pusinku. Některý děti to prý umí spolknout zase zpátky. Rýma a pokuckávání může být průvodním znakem, tak mi to aspoň řekli v nemocnici. Raději bych si vyžádala důkladnější vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.5.12 14:24

děkuju moc za rady,před 3 dny jsem nasadila Nutrilon AR u tohoto sunaru se mi nezdá stolice je zelená-to vím,že může být po sunaru ale je zapáchající a dnes měl stolici jako míchaná vajíčka myslíte,že je to normální? a i poslední 3 dny má hysterický záchvaty :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
26.5.12 14:57

Můj ,alej má hysterický záchvaty na denním pořádku, až si kolirát říkám, že na mě brzo někdo ze sousedů zavolá sociálku, že ho týrám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
26.5.12 15:25

Taky bych řekla spíš alergie než reflux,my ho měli a Ondra prvních 7 měsíců prozvracel i přes AR mlíko :nevim: …ale jako pořád a bylo jedno,jestli byl 10 minut po jídle nebo tři hodiny a obloukem neblindil ani jednou :nevim: …nemohla jsem s ním ani pohnout,aby se :poblion: …i teď,když moc divočí,tak si břinkne :roll: ,ale jako to je jednou,dvakrát týdně,ne 40× denně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
5.6.18 17:54

@Yelon vim, ze je to stara diskuze, sle popisujete presne znamky refluxu. Kychani, kasel, ucpany nos, plac pri krmeni. Nektere deti maji takzvany tichy reflux, kdy stihaji mliko zpatky polykat a nezvraceji. To ale neznamena, ze je nepali zaha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí