Je voda v Plzni pitná? Ne

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.5.12 15:19

Je voda v Plzni pitná?Ne.

http://www.youtube.com/watch?…
A co teď s tím, balené vody špatné, a i u těch,co by vyšly v testech dobře, nikdy nevíte, kdo je jak kdy skladoval na slunci a tak, co tedy máme vlastně pít?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2041
17.5.12 15:21

v Plzni je hnusná voda? já myslela, že ta je nejlepší široko daleko. Dávám jí i ročnímu synovi :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.12 15:24

Zkoukni celé to video, stojí to za to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.12 15:25

Zrovna přemejšlim,že seženu někde v okolí dobrou studánku,koupím velikej kanystr a budem holt pro vodu někam jezdit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.12 15:26

Kdyby ty balený aspoň byly dobrý, ale podle testů je to samej bordel,chjo.

• Citovat
  • Upravit
2041
17.5.12 15:30

no tak to je hustý to video, já teda na přímý pití kupuju, ale pro malou teda točím z kohoutku a sama piju 3letry denně z kohoutku, to je strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.12 15:32

Já jsem strašně naštvaná a co s tím hlavně. Taky jsem to sem dala, aby to viděly další mamči a daly to vědět dát.

• Citovat
  • Upravit
10141
17.5.12 15:49
@Anonymní píše:
http://www.youtube.com/watch?…
A co teď s tím, balené vody špatné, a i u těch,co by vyšly v testech dobře, nikdy nevíte, kdo je jak kdy skladoval na slunci a tak, co tedy máme vlastně pít?

To je drsný 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31274
17.5.12 15:55

to je teda síla…jako my máme studnu, ale co proboha ty domácnosti, kde jí pijou pořád? to se furt říká, jak nejdravější a nejlepší je vodovoda a pak taková ťafka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
17.5.12 18:16

já piju 3litry denně, malá i malej, ještě, že si to sem dala, protože nám asi před pěti lety vyšla voda, že je jak kojenecká a od tý doby jsem na to spoléhala. Zrovna jsem přijela z Tesca se třemi kanystry. Koupila jsem nějakou z okolí Třeboně, tak snad je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
17.5.12 18:17

ale jak z nás dělají blbce a ještě jí nehorázně zdražili, to je ostuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.12 18:33

Ale kupované vody jsou sajrajt velikej, je v nich také kde co, v rozborech vycházejí strašně, pán, co nám dělal na chalupě rozbor ze studny(bohužel moc dusitanů), říkal,že si maminky u něj nechávají dělat rozbor kojenecké vody a děs. Navíc třeba říkal,že se matonka, jak se vyfoukne ta horká plastová lahev, rovnou foukne voda do té horké petky, brr, a jinde asi předpokládám, to lepší nebude, navíc na tyhle vody platí jiné normy než na vodu z kohoutku, ukazoval nám tabulku, už si nepamatuju, co to bylo za normu na kohoutkovou vodou,ale ta kupovaná ji překročila snad 200 krát, tu normu totiž vůbec splnovat nemusela. Takkže pěkně jsem nechávala z pitné vody vytěkat chlor a byla přesvědčená,že je to nej.Že jsme na tom ale takhle, jsem netušila. Tak to holky přepošlete všem Plzeňandám, nasdílejte na FB a tak, ať se o tom ví.

• Citovat
  • Upravit
35029
17.5.12 18:57

ale co tedy pít? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.12 19:04

No právě, nevíte někdo o nějaké studánce, s kontrolovanou čistou vodou v dosahu Plzně?

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
17.5.12 19:06

Mně to přijde jako útok ze strany plničů plastovejch flašek vodama, tedy „nepijte ten humus, kupujte naše balené“

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko