Od kdy jste dávali Jupíka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
od kdy jste davali jupika
ahoj mamci chtela bych se zeptat od kdy davate jupika a ruzna koupena piticka detem mockrat dik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nedávám do dnes a ani to nemám v plánu. Stačí si přečíst složení…
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
myslíš tu vodu? Jupík aqua? Tu klukům občas koupim, nebo Kubíka water ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to mi je jasny ze to neni moc dobry taky nemyslim davat furt ale treba kdyz jsme nekde pryc a dojde nam cajik i kdyz mam vzdycky navic udelanej tak to proste nekdy vypije a pak nevim co mu dat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdybych mela normalne pijici dite,nedala bych nikdy.Ale vzhledem k tomu,ze dcera casto prestala pit uplne nebo pila velmi malo,casto jsem po nejakem takovem dreku musela sahnout,aby vypila alespon neco a my nekoncily ve spitale.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jinuska Jupíka nekupuju starší dceři ani v jejích 6 letech (párkrát ho dostala, ale to když nebylo nic jiného, a ještě jí ho ředím). Když už chci koupit „pitíčko“, tak 100% džus (třeba v DMku prodávají malé krabičky s brčkem) a ten ředím vodou. Pak existuje jedna značka (teď si nevybavuju jaká, ale nedávno jsem ji kupovala v Albertu) pitíčka v malé lahvičce, které obsahuje jen 100% ovocnou šťávu a vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jinuska píše:
tak to mi je jasny ze to neni moc dobry taky nemyslim davat furt ale treba kdyz jsme nekde pryc a dojde nam cajik i kdyz mam vzdycky navic udelanej tak to proste nekdy vypije a pak nevim co mu dat
Koupit normální vodu, ne?
Jupíka kupovat nehodlám. Maximálně naředím vodu s džusem. Ale většinou pije jen vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja mu uz i koupila neperlivou dobrou vodu malinovou a ta mu jela nic lepsiho jsem v peny nenasla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila jen pokud by nám někde na cestě došlo pití.nekupuji to ani 5 letému synovi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty sladké nápoje účelově nekupuju, ale když je tak kolem dvou let synek dostal, tak jsem mu je nebrala ![]()
Kupuju Cappy junior džusy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenny.fields píše:
Koupit normální vodu, ne?
Jupíka kupovat nehodlám. Maximálně naředím vodu s džusem. Ale většinou pije jen vodu.
no tak normalni vodu mi nechce a ani se mu nedivim ja ji taky nepiju jen ochuceny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsme někde a malýmu dojde pití nebo ho zapomenu, tak kupujeme rajec se sportovním uzávěrem. Když jej nemají jsem ochotná malýmu koupit Kubíka water, nikdy Jupíka. Koukni na jejich složení na www.chemievjidle.cz
- Citovat
- Upravit
@jenny.fields Jenže každé dítě vodu nevypije. Moje starší dcera nejdřív taky pila vodu (to jsem ještě zastávala názor, že moje dítě nebude pít žádné sladké pití, jedině vodu a hořký čaj), pak najednou přestala, odmítala cokoliv, že jsme až skončily v nemocnici na kapačkách. To pak člověk přehodnotí skoro všecno
. Mladší zatím vodu pije, ale nesmí u toho být starší ségra s „barevnou vodou“
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Timura píše:
Nedávám do dnes a ani to nemám v plánu. Stačí si přečíst složení….
Kluk mi pije čistou vodu, takže když dojde pití, koupím to. Nejspokojenější je, když mu koupím Rajec s pítkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit