Piškoty Opavia - od kdy dávat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
piškoty opávia od kdy dávat?
Moje doktorka tvrdí,že kulaté piškoty opávia se maji prckům dávat od od ukončeného 12 měsíce protože obsahují celé vejce,ve spoustě příspěvků jsem četla že maminky je přídávají do jogurtu,mlíka a podobně jak to tedy je?A co dětské sušenky sunarka od ukončeného 6 měsíce?Dáváte je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
davala jsem s prvnimi prikrmy…i piskoty i susenky..
edit: pro upresneni cca od 5 - 6 mesice
Příspěvek upraven 16.05.12 v 12:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sunarky víceméně nedostává ani dvouletej prcek, stejně jako piškoty a spol. (ty jen když třeba zvrací nebo tak a postupně zavádíme zas pevnou stravu)
9 měsíční dostane max. kukuřičný křupky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prckovi je 5 mesicu a dostava je do prikrmu - s rozmackanym bananem. Delala jsem to i u prvni dcerky.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, dětské sušenky jsem dávala asi od 8. měsíce. Piškoty asi od 10. měsíce a občas (tak jednou za týden). Teď v 16. měsících jí malá to, co si „řekne“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,me rikala dr,ze muzu piskoty davat od ukonceneho 8.mesice.Zacala jsem malymu davat nejdriv do presnidavky,ted uz do ruky a on si poradi..
Susenky jsem mu zkousela davat,ty nechce.Jeste ma rad kukuricne krupky,ty miluje.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oboje cca od sesti mesicu. Tech vajec tam zas tolik neni. Ja to zas tak moc neresim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
obyč piškoty dávám zhruba od ukončeného 7 měsíce, sunarky a podobné sušenky vyjímečně taky. Převážně dávám rýžové a kukuřičné křupky. Ještě sem teď objevila v lékárně bezlepkové piškoty, sou měkčí než klasické a protože nemáme ještě moc zubů, tak si je prcek oblíbil. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sušenky i piškoty asi od 7-8 měsíce. Ano jsou tam vejce i lepek, ale co, je to do ručičky jen občas na zabavení, nejí toho balíček denně.
- Citovat
- Upravit
Moje Dr. mi říkala, že klasické piškoty od roka. Sušenky jsem dávala od ukončeného 6.m a to jen proto, že Míša je drobná a potřebuje kaloričtější jídla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na nekterych piskotech jsem cetla, ze jsou dokonce az od 3 let, mozna to byly ty Opavia. Davala jsem Sunarka susenky jemne cca od 8. mesice jen obcas, spis vic kukuricne krupky.Ted je prckovi 13 mesicu a porad mame jen Sunarky, krupky a bezlepkove piskoty jsme objevili nedavno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je jí 10 měsíců a dostává jen kukuřičné křupky ![]()
Nevidím důvod proč by měla dostávat sladké piškoty nebo sušenky. ![]()
Dr mi říkal asi v pul roce že kvuli lepku jednou za čas mužu dát piškot, ale to jsem zavedla těstoviny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Baby sušenky Nestlé a Sunarky malej poprvé dostal v 7m., křupky dostal dřív, asi v 5-6m. Ale nedávám ani jedno nijak často, má tak jednu - dvě do týdne, spíš to má na zaplácnutí, když jsme někde venku. Piškoty zatím nedávám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit