Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už můžu dělat Rafaelo kuličky a kokosový salám?
není brzy že? A proč loupeže mandle do kuliček? Není to zbytečné?
já to dělat nebudu
@GabinkaCh honem musíš začít po 12té jsem u tebe a mám docela chut
samozřejmě že na cukroví ![]()
Já už se taky chystám dnes nebo zítra, ale přemýšlím jestli to není brzo ![]()
Tak snad poradí někdo zkušenější
@JiříkMazlík píše:
@GabinkaCh honem musíš začít po 12té jsem u tebe a mám docela chutsamozřejmě že na cukroví
Adresu pošlu do SZ ![]()
Já si dneska / zítra udělám medové pláty na kuličky a svařím Salko, ale krém budu dělat až příští týden, jsem v tomto trochu posera
Budu muset zvládnout každý den jeden druh - medovníkové kuličky, dva druhy crinkles a košíčky plněné krémem na způsob ganache z bílé čokolády, ty přijdou na řadu až jako poslední, protože je tam ta smetana.
@GabinkaCh píše:
Už můžu dělat Rafaelo kuličky a kokosový salám?není brzy že? A proč loupeže mandle do kuliček? Není to zbytečné?
já to dělat nebudu
Já nepečené dělám zrovna dnes…
@GabinkaCh píše:
Už můžu dělat Rafaelo kuličky a kokosový salám?není brzy že? A proč loupeže mandle do kuliček? Není to zbytečné?
já to dělat nebudu
mas recept na ten salam?
Něco takového bych taky ještě udělala, ale aby to bylo fakt dobre…salam nebo roladu
@GabinkaCh píše:
Adresu pošlu do SZ
Adresa nikde a hlad čím dál větší ![]()
Budu dělat dnes a zitra, mandle loupu, protože neloupane nam nechutnaji, jsou hořké a do rafaelo se to nehodí
My dělali vosí hnízda před týdnem. Už jsou skoro snědená
mamka mi zrovna včera psala, že už má hotovou druhou várku. A mandle se loupou kvůli obsahu hořkých látek ve slupce.bono ani není zdravé sníst hodně neloupaných mandlí najednou.
@GabinkaCh píše:
já to dělat nebudu
Neloupanými mandlemi si to zkazis, bude to horký. Oloupej je, je to chvilka, vyplatí se to.
Ja budu dělat hnízda a kuličky zitra, ale potřebuju je na pondělí
jinak bych se na to vyprdla a udělala to v průběhu týdne, nerada to dělám moc dopředu, chci to mít do týdne sežrané ![]()
Nepecene až ve středu. Jsem srab. Po Salmonele se bojím všeho ![]()
Jinak dávám plátky loupanych mandlí do Rafaela, dve- tři do jedné, je to lepší na zuby.