Nepláče slzy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3432
5.2.09 10:46

Nepláče slzy

AHoj, mamky,

mám takový možná divný :) dotaz,– Když vám mimča pláčou, tečou jim slzy…? Myslím tím kojenci… Protože holky, co znám ze srpna 08, tak říkají, že jim mimča normálně slzí, ale náš Niky ne, nebo jsem si toho teda nikdy nevšimla, a to pláče poměrně často a někdy hooodně nahlas… Tak já nevím, je to normální…?? :?

Díky za odpovědi, A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60142
5.2.09 11:35

Ahoj, je to normalni - kdyz mimca slzi, muze to svedcit o nepruchodnosti slznych cest, normalne jdou slzy ven nosikem. Slzicky se zacinaji objevovat kolem asi 5 mesice, ale je to jako vsechno dost individualni.
A zdravim spoluzacku z 2.ZS :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
5.2.09 11:48

Babo :lol: , díky za uklidnění, už jsem se bála, že je NIcolas nějaký divný, když všichni kolem slzí a on nic… :) Ty jsi z Frýdku…??? 8O 8O :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.2.09 11:55

No jasne, chodily jsme spolu do tridy k te babizne Minarove. :lol: . Na spoluzaky obcas kouknu, ale prispivat se mi nechce, a ted tady natrefim na znamy ksicht :lol: . Mas krasne deti, my cekame prvni, ale zato mame dva psy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
5.2.09 12:03

Babo, máš SZ… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
5.2.09 14:49

teda nas Matysek kdyz opravdu place, tak je to i se slzama, normalne mu tecou ocima … to je vazne spatne? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
5.2.09 14:51

Našemu Marečkovi taky tečou slzy když pláče. A nikdy mě nenapadlo že by to bylo něco špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.2.09 18:45

Nemusi to byt spatne, vzdyt ta variabilita je tak siroka, nektera mimi muzou mit slzy i od asi 4(6?) tydnu. Pokud jim ocicka nehnisaji nebo neslzi jen jedno ocicko, tak je to v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
5.2.09 19:26

Naše Inna začala slzet snad až kolem půl roku…a to byla dost uřvaný kojenec :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
5.2.09 19:52

Mě taky doktorka tvrdila, že malá miminka neslzí, prostě jen nasucho řvou, leda že by je něco moooc bolelo a to potom prý slzy tečou. No jak já plašila… Honzíkovi tekli slzy jak hrachy a já už ho viděla na márách. Myslím že je to kus od kusu. Někdo slzí někdo nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí