Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Sibyla0 píše:
To mu asi žádný soud nepřilepne.
Myslíš? My máme od 8 měsíců střídavou péči, soudkyně tak rozhodla a nenadělali jsme nic
Takže malý se každou neděli stěhuje do jiného města a jiné domácnosti, naštěstí to snáší dobře. ![]()
@bejbyn píše:
Myslíš? My máme od 8 měsíců střídavou péči, soudkyně tak rozhodla a nenadělali jsme nicTakže malý se každou neděli stěhuje do jiného města a jiné domácnosti, naštěstí to snáší dobře.
fakt? to koukám, že takhle rozhodla
@renda81 Jo,koukala i sociální pracovnice z OSPOD, která navrhovala pouze víkendy 1× za 14 dní. ![]()
Jo a jest eme napadlo, pokud by nahodou bylo nekdy v budoucnosti potreba zvysovat alimenty a on si nevyzvedne dopisy od soudu a k soudu se nedostavi, tak uznaji to?
Příspěvek upraven 09.02.14 v 16:50
Vyživovací povinnost k dítěti má ať rozsudek je pravomocný nebo ne…takže určitě bych po něm nějakou finanční částku chtěla…minimálně aspoň to, co sám navrhuje a až rozsudek nabyde právní moci a přisoudí ti vyšší výživné, tak by ti to měl doplatit
…ale ne vždy se tak děje…mě už není výživné placeno skoro rok, pantatínek není schopen vydělávat a co jako nadělám ![]()
@Magdali Jak co nadelam…pokud vis ze to neni hajzl a jde se s nim normalne bavit a domluvit, tak alimenty snizit, aby mohl platit… a pokud schvalne neplati tak zazalovat… ![]()
No hajzl to není, ale je naprosto finančně neschopný…já jsem to už vzdala…jako sem tam mu napíšu, ale tady prostě nula od nuly pojde…bohužel je to otec 15tileté dcery a po soudech ho nechci honit, protože nevím, jak by se na mě dívala
…takže pořád čekám, že si najde práci a něco pošle ![]()
Dokud byl s jeho bývalou, se kterou má ještě syna, tak peníze posílala ona, protože normálně pracovala…ale asi ji to už přestalo taky bavit, tak ho poslala k šípku a od té doby máme prd
Jako, že sobeček…??? Tak ti nevim…takovýho bych voškubala jako slepici, kdyby to trochu šlo…

Já třeba alimenty nemám vůbec, raději jsem je oželela a ani není v RL dcery…já mám klid, on se z toho vyvlíkl, díky mě…není to asi dobré řešení, ale než se ho doprošovat…