Neplatí na dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.4.11 10:21
etatinek píše:
Anonymní píše:
eva valoi píše:
A když tohle všechno podstoupíš a to dítě budem mít tohle pako v rodným listě, tak zněj stejně třeba ty peníze ani nedostaneš… Ještě bych to zvážila, jestli je toho vůbec hoden…ale podle toho, co píšeš
Je možný, že ty peníze z něj nijak nedostanu, ale třeba ano, každá koruna se hodí. No a pokud ne, tak on z toho přece jen tak nevyvázne, ne? Někde jsem slyšela nebo četla, že by mohl jít i sedět, ať klidně jde, chová se jako největší debil. S prominutím.
A já jsem zase slyšel, že když ti jednou za tři měsíce pošle stovku, tak s ním nezmůžou nic… A za další, když bude uvedený v RL, tak bude mít právo na dítě… Tzn. že si ho bude moct brát k sobě na nějaké hodiny/dny, podle toho jak to rozhodne soud a nic s tím nenaděláš… Takže bych dobře zvážil, jestli ti to za „těch pár korun“ opravdu stojí… :wink: :oops:

Tak aby platil, musí být uvedený v RL dítěte, a tímpádem si pak na něj bude dělat nároky, na dítě. Určitě to zvážím. Díky

• Citovat
  • Upravit
3866
7.4.11 14:45
Anonymní píše:
kalimerko píše:
jo a jeste se musi u soudu urcit svereni do pece
Jak svěření do péče? Jako mě? Někdo tu psal, že soud určí i svěření dítěte na pár hodin/dní jemu. Když bude platit, je asi jasné, že bude chtít být s ním. To se mi nelíbí ani trochu. Jestli to radši neoželím :nevim: Abych celou dobu, co by byl malý u něj, já byla jako na trní …

svereni do pece .. to jako ze soud sveri male trvale tobe … jinak kdyz je uveden otec v RL ma narok na to aby s prckem travil nejaky cas .. zatim treba placnu .. jednou tydne kazdou stredu bude s nim od 14,00 do 16,00 …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
7.4.11 15:49
kalimerko píše:
Anonymní píše:
kalimerko píše:
Jak svěření do péče? Jako mě? Někdo tu psal, že soud určí i svěření dítěte na pár hodin/dní jemu. Když bude platit, je asi jasné, že bude chtít být s ním. To se mi nelíbí ani trochu. Jestli to radši neoželím :nevim: Abych celou dobu, co by byl malý u něj, já byla jako na trní …
svereni do pece .. to jako ze soud sveri male trvale tobe … jinak kdyz je uveden otec v RL ma narok na to aby s prckem travil nejaky cas .. zatim treba placnu .. jednou tydne kazdou stredu bude s nim od 14,00 do 16,00 …

A až bude větší a nebude ho kojit, tak si ho bude moct brát třeba na víkendy, ale to je pak o konkrétním rozhodnutí u soudu… :wink: :oops:

• Citovat
  • Upravit
3866
7.4.11 22:26
etatinek píše:
kalimerko píše:
Anonymní píše:
kalimerko píše:
A až bude větší a nebude ho kojit, tak si ho bude moct brát třeba na víkendy, ale to je pak o konkrétním rozhodnutí u soudu… :wink: :oops:

jj presne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.11 11:35

Konkrétně jemu bych ho nesvěřila ani na ty dvě hodiny! Asi jsem si to rozmyslela, stejně co od něj můžu dostat, jen nějakou almužnu :lol:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
8.4.11 15:10
Anonymní píše:
Konkrétně jemu bych ho nesvěřila ani na ty dvě hodiny! Asi jsem si to rozmyslela, stejně co od něj můžu dostat, jen nějakou almužnu :lol:

No vidíš, a máš po problému… :wink: :oops:

• Citovat
  • Upravit
4572
8.4.11 22:42
Anonymní píše:
Konkrétně jemu bych ho nesvěřila ani na ty dvě hodiny! Asi jsem si to rozmyslela, stejně co od něj můžu dostat, jen nějakou almužnu :lol:

ja taky douho premyslela nad tim zda ho zapsat ci ne.. jelikoz budu rodit za 3 mesice… nejprve jsem chtela… jen at pllati hajzl jeden,ale pak se mi to rozlezelo a ikdyz mi spousta lidi rika nebud blba at ti plati,tak vidina toho,ze na dite bude mit narok a prava stejne jako ja a ze on bude prvni komu by ho „soupli“ kdyby se mi neco stalo je nesnesitelna.. takze ja ho zapisovat nebudu, a pokud bude chtit k soudu tak mam uscchovane veskere uctenky na zaplaceni pulky vybavy a pekne mi bude platit alimenty a to vyzivne… myslim,ze si to pak rozmysli.. :-) a takovy chlapi si nezaslouzi byt nazyvani OTCI :roll: tak udelej jak uznas za vhodne,ale hlavne nemysli na sebe a penize,ale na dobro prccka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.11 19:08

Tak účtenky mám schovaný taky :-) Na sebe a peníze nemyslím, myslím jen na dobro prcka, jemu ho nesvěřím a nedejbože, kdyby se mi něco stalo a svěřili ho jemu, to bych se nejspíš obracela v hrobě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.12 14:06

Má nárok na dítě (bude mít 2 roky), i když o něj za celou dobu neprojevil zájem? Mohla bych se tímhle ohánět u soudu? Žádný zájem, neposlal ani korunu, prostě nic. Když by byl otec zapsaný v RL dítěte, musím mu ho dát třeba pár hodin týdně? Co by se stalo, kdybych mu ho prostě nesvěřila? A když soud určí, příklad třeba že má na malýho nárok třeba 3 hodiny týdně (je to jen příklad), je tím myšleno to, že musí být u něj? Jsme každý z jinýho města.

• Citovat
  • Upravit
841
14.11.12 06:48
@Anonymní píše:
Má nárok na dítě (bude mít 2 roky), i když o něj za celou dobu neprojevil zájem? Mohla bych se tímhle ohánět u soudu? Žádný zájem, neposlal ani korunu, prostě nic. Když by byl otec zapsaný v RL dítěte, musím mu ho dát třeba pár hodin týdně? Co by se stalo, kdybych mu ho prostě nesvěřila? A když soud určí, příklad třeba že má na malýho nárok třeba 3 hodiny týdně (je to jen příklad), je tím myšleno to, že musí být u něj? Jsme každý z jinýho města.

je to jeho otec takže má. určitě požaduj doplacení alimentů ale on na své dítě má stejné právo jako ty i když se nezajímal a neplatil. Soud nejspíš nejdřív určí nějaké hodiny spolu pak i osamotě aby si malý zvykalo a třeba po roce už uněj může být i přez noc na víkendy. A kdyby jsi mu ho po tomto rozhodnutí soudu nechtěla přesto vydat může ti soud dát pokutu a třeba až 50tisíc. Ale jsou i matky co dělají otcům potíže a nic z toho nemají takže to je asi na tobě otázka je jak to ublíží malému tohle vše tahanice soudy a tak dále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.12 13:54

Děkuji. Tak jestli to tak opravdu je, radši to ještě zvážím, jestli podávat nějakou žalobu, že na dítě neplatí. On malej neznámý a nový prostředí špatně nese, to by nedopadlo dobře. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky