Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je normální že 7 měsíců po porodu nemám chuť na sex. Jakmile přítel trochu něco naznačí tak bych se nejraději ztratila. Už je chudák s toho nešťastný a já taky, jelikož nám to kazí vztah. Beru injekční antikoncepci a nekojím. před porodem jsem byla schopná furt, ale teď vůbec.
Ahoj a nemůže to být tou antikoncepcí? Já si taky přišla divná, brala jsem Azalii, pak jsem si ji nějak nestihla koupit a ejhle už mě to zase baví
Takže už mám od manžela zakázáno ji brát, jenom teď řešíme čím ji nahradit. Kondomy nám nevyhovují a já ještě kojím…
Ahoj, já jsem po porodu měla injekční antikoncepci Sayanu a se sexem bída!!!Nechuť, přítel mě nemohl zaboha nastartovat
…Pak jsem jí přestala brát a všechno zase funguje tak , jak má!
Jenom taky řešíme čím nahradit!!!
![]()
Přidávám se se zkušeností, že antiko je vrah sexu
Od porodu neberu a je to super
![]()
Nemyslím si, že má HA hned vliv na chutě k milování, ale po delší době užívání určitě.
Jsem toho příkladem, po vysazení jsem to mohla mít pořád
![]()
Misula.vdf píše:
Nemyslím si, že má HA hned vliv na chutě k milování, ale po delší době užívání určitě.
Jsem toho příkladem, po vysazení jsem to mohla mít pořád![]()
Myslíš, že 7 let už by vliv na snížení libida mělo ? ![]()
Poslední dobou už nevyžaduji tak často.. ale holky, možná je to i změhou HA??? Co myslíte?
Jinak můj osobní názor je takový, že hormonální antikoncepce ovlivnit chuť na sex může - ba dokonce ovlivňuje
Jednou jsem zapomněla začít brát nové platíčko, tak jsem ho vynechala úplně a bylo to něco úplně jiného ![]()
Já si myslím, že je to antik. Než jsem jí začala brát, tak vše OK. Ale pak katasrofa. Tak se těším, až přestanu kojit a změním prášky. ![]()
Z medicínského hlediska je to normální - nechuť k sexu. Je to ochrana pro miminko, aby na něj maminka měla sílu a čas a znovu neotěhotněla…
Já antikoncepci brala 15let a žádnou změnu libida - nechuť jsem nepocítila. A to ani po porodu. Spíš někdy únava. Pokud si myslíte, že je to antikoncepcí, tak není nic jednoduššího - přestat jí brát ![]()
Anonymní píše:Misula.vdf píše:
Jsem toho příkladem, po vysazení jsem to mohla mít pořád![]()
Myslíš, že 7 let už by vliv na snížení libida mělo ?
Jinak můj osobní názor je takový, že hormonální antikoncepce ovlivnit chuť na sex může - ba dokonce ovlivňuje
Poslední dobou už nevyžaduji tak často.. ale holky, možná je to i změhou HA??? Co myslíte?Jednou jsem zapomněla začít brát nové platíčko, tak jsem ho vynechala úplně a bylo to něco úplně jiného
Sedm let je hodně dlouhá doba:-)
Já o tom četla dokonce i článek. Odborníci se k tomu přiklánějí, že HA má opravdu vliv na libido. Každé tělo reaguje jinak a taky záleží na druhu antikoncepce.
No, zkuste vysadit a uvidíte co to s váma udělá ![]()
Jo bylo by jednoduché nebrat HA, ale nedokážu si představit jinou ochranu, tahle mi po jiných stránkách vyhovuje ![]()
No budu to znovu řešit až za nějaký ten čásek ![]()
Misula.vdf píše:
Já o tom četla dokonce i článek. Odborníci se k tomu přiklánějí, že HA má opravdu vliv na libido. Každé tělo reaguje jinak a taky záleží na druhu antikoncepce.
No, zkuste vysadit a uvidíte co to s váma udělá
Jo bylo by jednoduché nebrat HA, ale nedokážu si představit jinou ochranu, tahle mi po jiných stránkách vyhovuje
No budu to znovu řešit až za nějaký ten čásek
Jasný, ať vysadí a hned uvidí jak na tom je…
A co nějakou nehormonální antikoncepci/ochranu??
![]()
etatinek píše:Jasný, ať vysadí a hned uvidí jak na tom je…
A co nějakou nehormonální antikoncepci/ochranu??![]()
No teď jsem zvědavá, co nám doporučíš. ![]()
a tak neznate antikoncepci pro muze??? ja bych to zavedla hned !!!
anomisisi píše:
a tak neznate antikoncepci pro muze??? ja bych to zavedla hned !!!
Kastrace?? Ta zaručeně pomůže a tvé problémy vyřeší… NATRVALO!!
![]()
LucaLuca píše:etatinek píše:No teď jsem zvědavá, co nám doporučíš.Jasný, ať vysadí a hned uvidí jak na tom je…
A co nějakou nehormonální antikoncepci/ochranu??![]()
No já se v tom moc neorientuju, ale co třeba kondomy, tělísko, či sterilizace?? A nebo nesouložit…
![]()
EDIT: Ale co nevím, to si najdu, takže…