Nechuť k sexu po porodu

2
4.4.11 17:10

nechuť k sexu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je normální že 7 měsíců po porodu nemám chuť na sex. Jakmile přítel trochu něco naznačí tak bych se nejraději ztratila. Už je chudák s toho nešťastný a já taky, jelikož nám to kazí vztah. Beru injekční antikoncepci a nekojím. před porodem jsem byla schopná furt, ale teď vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
861
4.4.11 18:05

Ahoj a nemůže to být tou antikoncepcí? Já si taky přišla divná, brala jsem Azalii, pak jsem si ji nějak nestihla koupit a ejhle už mě to zase baví :mrgreen: Takže už mám od manžela zakázáno ji brát, jenom teď řešíme čím ji nahradit. Kondomy nám nevyhovují a já ještě kojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XX1
4.4.11 18:14

Ahoj, já jsem po porodu měla injekční antikoncepci Sayanu a se sexem bída!!!Nechuť, přítel mě nemohl zaboha nastartovat :lol: …Pak jsem jí přestala brát a všechno zase funguje tak , jak má! :palec: :mrgreen: Jenom taky řešíme čím nahradit!!! :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7576
4.4.11 19:20

Přidávám se se zkušeností, že antiko je vrah sexu :cert: Od porodu neberu a je to super :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
4.4.11 19:38

Nemyslím si, že má HA hned vliv na chutě k milování, ale po delší době užívání určitě.
Jsem toho příkladem, po vysazení jsem to mohla mít pořád :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.11 19:48
Misula.vdf píše:
Nemyslím si, že má HA hned vliv na chutě k milování, ale po delší době užívání určitě.
Jsem toho příkladem, po vysazení jsem to mohla mít pořád :lol: :lol:

Myslíš, že 7 let už by vliv na snížení libida mělo ? :mrgreen:
Poslední dobou už nevyžaduji tak často.. ale holky, možná je to i změhou HA??? Co myslíte?

Jinak můj osobní názor je takový, že hormonální antikoncepce ovlivnit chuť na sex může - ba dokonce ovlivňuje :-) Jednou jsem zapomněla začít brát nové platíčko, tak jsem ho vynechala úplně a bylo to něco úplně jiného :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9079
4.4.11 21:33

Já si myslím, že je to antik. Než jsem jí začala brát, tak vše OK. Ale pak katasrofa. Tak se těším, až přestanu kojit a změním prášky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
4.4.11 21:41

Z medicínského hlediska je to normální - nechuť k sexu. Je to ochrana pro miminko, aby na něj maminka měla sílu a čas a znovu neotěhotněla…
Já antikoncepci brala 15let a žádnou změnu libida - nechuť jsem nepocítila. A to ani po porodu. Spíš někdy únava. Pokud si myslíte, že je to antikoncepcí, tak není nic jednoduššího - přestat jí brát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
4.4.11 21:54
Anonymní píše:
Misula.vdf píše:
Jsem toho příkladem, po vysazení jsem to mohla mít pořád :lol: :lol:

Myslíš, že 7 let už by vliv na snížení libida mělo ? :mrgreen:
Poslední dobou už nevyžaduji tak často.. ale holky, možná je to i změhou HA??? Co myslíte?

Jinak můj osobní názor je takový, že hormonální antikoncepce ovlivnit chuť na sex může - ba dokonce ovlivňuje :-) Jednou jsem zapomněla začít brát nové platíčko, tak jsem ho vynechala úplně a bylo to něco úplně jiného :mrgreen:

Sedm let je hodně dlouhá doba:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
4.4.11 21:58

Já o tom četla dokonce i článek. Odborníci se k tomu přiklánějí, že HA má opravdu vliv na libido. Každé tělo reaguje jinak a taky záleží na druhu antikoncepce.
No, zkuste vysadit a uvidíte co to s váma udělá :-P
Jo bylo by jednoduché nebrat HA, ale nedokážu si představit jinou ochranu, tahle mi po jiných stránkách vyhovuje :nevim:
No budu to znovu řešit až za nějaký ten čásek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
4.4.11 22:05
Misula.vdf píše:
Já o tom četla dokonce i článek. Odborníci se k tomu přiklánějí, že HA má opravdu vliv na libido. Každé tělo reaguje jinak a taky záleží na druhu antikoncepce.
No, zkuste vysadit a uvidíte co to s váma udělá :-P
Jo bylo by jednoduché nebrat HA, ale nedokážu si představit jinou ochranu, tahle mi po jiných stránkách vyhovuje :nevim:
No budu to znovu řešit až za nějaký ten čásek :wink:

Jasný, ať vysadí a hned uvidí jak na tom je…

A co nějakou nehormonální antikoncepci/ochranu?? :oops: :wink:

• Citovat
  • Upravit
4486
4.4.11 22:18
etatinek píše:

A co nějakou nehormonální antikoncepci/ochranu?? :oops: :wink:

No teď jsem zvědavá, co nám doporučíš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
4.4.11 22:25

a tak neznate antikoncepci pro muze??? ja bych to zavedla hned !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
4.4.11 22:40
anomisisi píše:
a tak neznate antikoncepci pro muze??? ja bych to zavedla hned !!!

Kastrace?? Ta zaručeně pomůže a tvé problémy vyřeší… NATRVALO!! :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
etatinek
4.4.11 22:41
LucaLuca píše:
etatinek píše:

A co nějakou nehormonální antikoncepci/ochranu?? :oops: :wink:
No teď jsem zvědavá, co nám doporučíš. :lol:

No já se v tom moc neorientuju, ale co třeba kondomy, tělísko, či sterilizace?? A nebo nesouložit… :mrgreen: :-P

EDIT: Ale co nevím, to si najdu, takže…

http://www.naseantikoncepce.cz/…koncepce.php

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria