Přítel lže a krade mi peníze

1.4.11 11:40

lže a krade mi peníze

Ahoj,potřebuji se svěřit a také poradit.S přítelem jsem dva roky,nyní bydlíme už rok u jeho rodičů v domě,předtím jsme bydleli na bytě.před 2,5měsíci se nám narodil syn.Přítel za celou dobu pořádně nepracoval,když už, tak samá pofidérní práce,prostě se mu nechce makat rukama.Asi největší chybu jsem udělala,že jsem mu umožnila přístup na můj účet, ale už jsem mu sebrala kartu.vybral mi poslední 2000, co jsem měla do mateřské,takže už nemám ani korunu.předtím jsem mu dala 1000korun na benzin a psům na granule,ale zbytek mi nevrátil.prý půjčil kolegyni v práci,i ty 2000 co vzal z účtu.přitom věděl že jiné peníze nemáme.Když si náhodou něco vydělá tak to utratí sám,nejspíš za sportovní sázky co vsází přes internet.dělal to už kdysi.věčně mi lže a vymlouvá se.vždycky si něco našel na co potřebuje peníze a já mu je vždycky dala.prostě jsem byla úplně blbá.Když mu něco řeknu,tak se akorát urazí.nevím co dělat.Snad bych i dokázala odejít ale nemám kam.K rodičům se nevlezu a navíc je ani nechci obtěžovat tam s miminem.a sama do bytujít nemůžu,protože bych to neutáhla.Taklhe u přítelových rodičů nic neplatíme,přesto nic nenašetřím,protože ze mě všechny peníze vytáhne.jei zadlužený kam se člověk podívá.vím, že nemá cenu v tomhle vztahu zůstávat ale nevím jak z toho ven.dokonce okradl i mé rodiče.otec mu dal peníze 40.000kč na dřevo a ostatní věci na dřevěnou garáž ale on to dřevo sice má ale vůbec ho dotyčnému nezaplatil a dalších dvacet tisíc bylo na střechu,ale ty utratil.nyní v dubnu to chce táta stavět,tak nevím jak mu to vysvětlím.opravdu nevím jak z toho ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
1.4.11 11:46

A jak se k tomu staví jeho rodiče?
Předně už bych mu nedala ani korunu! Zdravý mladý chlap si snad může najít práci, zvlášť když má život rodinu. To je děs! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
1.4.11 11:47

Zkus „obtěžovat“ své rodiče a vysvětli jim situaci, třeba Ti pomůžou s bydlením. Každopádně od něj utíkej pryč, protože tím, že u něj zůstaneš si určitě jen pohoršíš. Bude to lepší i pro Tvého syna, když tu situaci začneš řešit teď, kdy z toho nemá vůbec rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
1.4.11 11:49

A co nějaký azylový dům pro matky s dětmi, od toho chlapa honem rychle ruce pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
1.4.11 11:49

nevím co radit, ale možná by bylo dobré ho nechat jendou v tom pěkně vymáchat…
Prostě i když bude potřebovat, prostě nemám.. Radši si to nechat pro malé, určitě potřebujete hromadu věci.. Když bude nutně ptořebovat, tak nech si jde pujčit rodičům.. aby taky viděli, že hlavně on nemá, aby potom nebylo, že to utrácíš ty..
To víš, že jin narovinu neřekne za co to utratil, ale bude mlžit jak celá rodina teď potřebuje, když máte malé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
1.4.11 11:50

zakladatelko vem nohy na ramena a uteč tohle je jako pohyblivý písek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jklôjljljiuoiu
1.4.11 11:53

ahoj, tiež by som volila návrat k rodičom. Neboj, možno to bude len dočasné riešenie.Musí sa spamätať, predsa sa nebude flákať a ty ho budeš živiť z materskej. A ak sa nespamätá, tak nech tiahne kade ľahšie…ľahko sa mi to síce píše, ale predsa sa nebudeš s miminkom uskromňovať len preto, že on je lenivý robiť a je nezodpovedný. Ja osobne by som svoju dcéru prijala aj s dieťaťom, ak by sa v takejto situácii ocitla, aj keby som sa s nimi mala tlačiť v jednej izbe.

• Citovat
  • Upravit
5453
1.4.11 11:58

Taky bych řekla rodičům(svým)jak se věc má.Podle mě nějaké řešení najdete.Lepší než bydlet s takovým volem,kterýmu není trapný že ho živí ženská z RP.Už tím by se mi tak zhnusil,že bych na něj už v životě nemohla šáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.11 11:59

jeho rodiče za něj platíhromadu dluhů ještě zdřívějška,než jsme se poznali,jenže já na to všechno přišla dost pozdě.samozřejmě mu domlouvají,ale on se s nimi jen hádá.aji mě je před něma kolikrát trapně,co to je za šmejda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
1.4.11 12:01

Jestli byste s jeho rodičema neměli přestat řešit jeho trable. Ať si pořádně nabije čumák. Třeba se vzpamatuje.
a kdyby ne? tak pryč od něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.11 12:02

takyže se mi už pěkně zhnusil.dokonce ho pokaždév duchu podezírám,že mi lže.opravdu nevím čemu věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
1.4.11 12:05

Vem nohy na ramena a rychle pryč. Pokud Tě bude chtít zpátky, tak sežene práci abude se snažit. Ale takhle, to není chlap pro rodinu a pro budoucnost. Popros rodiče o pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
1.4.11 12:06

podle toho co píšeš je to závislost na sázkách či automatech.. to je jedno.. je to nemoc! jako když je někdo závislý na drogách či alkoholu a MUSÍ SE LÉČIT! nebo zavleče tebe a celou svou rodinu! neuděláš nic! nedat peníze…
já bych s takovým člověkem nebyla! raději být sama s dítětem než toto!!!!!
takže moje rada: návštěva lékaře a odborná pomoc a popř. léčba! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
1.4.11 12:06

Ahoj,
myslím, že tady není co řešit a prostě rychle odejdi. Že ho živý rodiče a tahají z problémů je jeho boj, nakonec přijdou o dům, protože je zadluží. ALe přece se v tom nechceš vymáchat taky. Zlášť, když máš dítě. A pokud on nemá snahu, peníze prohraje a propije, tak opravdu nevím, co myslíš, že s ním zmůžeš.
Být tebou, tak se vrátím k rodičům a nějak zkusím řešit svoji situaci a on ať si dělá co chce. Taky by mohl šíleně zadlužit tebe a budeš v háji a tvůj syn taky. Takže opatrně a pořádně se nad svou budoucností zamysli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
1.4.11 12:08

Ahoj, to je jednoduchý, prostě mu žádný peníze nedávej, zruš mu přístup k účtu a hotovo, přeci nejsi povinná ho živit, ješte když si na mateřský, pokud ti sebral poslední peníze tak si zajdi k jeho rodičům ať vám vypomůžou, třeba ne penězi, ale můžou ti něco nakoupit jídlo nebo pleny pro malého, jedná se o jejich vnouče tak ať se taky postarají, když to jejich syn nedělá, zatím bych se od nich ani nestěhovala, když tam můžeš bydlet zadarmo a šetřila si peníze, aby ses pak mohla postavit na vlastní nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí