Feministky

193
30.3.11 13:45

Feministky

Slovo feminizmus este stale vyvolala u velkej skupiny ludi nevolu…podari sa nam v tejto diskusii vyvratit predsudky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
369
30.3.11 13:54

filipal, dúfam, že áno, aspoň ja sa o to budem určite snažiť :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
30.3.11 14:27

A o který to feminizmus jde? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
30.3.11 14:38

myslíš v zmysle či radikálny alebo taký umiernený? ak takto, tak myslím, že skôr ten druhý :wink: . Ale kľudne si tu každý môže povedať svoj názor, aj ten radikálnejší, či názor z opačnej strany.

Tinuvien píše:
A o který to feminizmus jde? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
30.3.11 15:05

Doporučuji server www.feministky.cz tam se pobavíte :) Jinak proti feministkám nic nemám ale všeho s mírou, nic se nemá přehánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
30.3.11 15:48
Laskecka píše:
Doporučuji server www.feministky.cz tam se pobavíte :) Jinak proti feministkám nic nemám ale všeho s mírou, nic se nemá přehánět.

ahoj. ten server znám a taky sem se u něj pobavila. někdy teda spíš zhrozila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
30.3.11 20:15

vidim, ze skor je tato tema zabavna. nevadi! :-D :lol:
mna by napriklad zaujimalo, ci sa citite byt sebavedome ako zeny. ja ano, ale obcas mam pocit,takej bezmocnosti :-( ked vidim zakriknute zeny, ktorymi by som najradsej zatriasla, aby sa spamatali a nenechali so sebou zametat. akokeby si este stale neuvedomovali svoju hodnotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
30.3.11 20:20

Fili jestli si na te strance byla tak to pochopíš. jak tam píšou že viděli masturbovat syna a řeší jak ho potrestá, že ho dá vykastrovat… no masakr. ja sem hrda ze jsem zena, mam zdrave sebevědomí, vadí mi že jsme za stejnou práci placené méně než muži, ale za feministku se nepočítám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
30.3.11 20:37

Luci, mrkla som trochu na tu stranku, ale zda sa mi, ze je dost o inom ako o feminizme…plno blbosti! :jazyk:
podla mna je to aj preto, ze kazdy si pod tym slovom predstavuje nieco ine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
30.3.11 21:47
lucienne píše:
Laskecka píše:
ahoj. ten server znám a taky sem se u něj pobavila. někdy teda spíš zhrozila :lol:

Nevím co je na tom pravdy, ale údajně ty stránky mají tvořit chlapi, co to berou jako recesi a zesměšňování feministek, když z komára dělají velblouda, tzn. nepřirozeně dané věci zveličují a přehánějí… Teda aspoň v to doufám, páč si nedokážu představit, že by některé ženské mohly být opravdu tak vygrachané… :think: :zed:

PS: Nechápu smysl téhle diskuse, to se na emimino podle mě vůbec nehodí a je to totálně mimo… :think: 8-o

• Citovat
  • Upravit
dennina
30.3.11 22:28

Já myslím, že se hodí. Docela by mě zajímalo, jak vidí feminismus ostatní. Já osobně teda nevím jestli je to feminismus, ale já tak žiju - tzn. o domácí práce se dělíme a jdu si kam chci - neptám se, oznamuji.Chodím většinou do hospody páté cenové, tak 1× za 14 dní.
Dvakrát do roka jezdím na klasickej čundr do lesa a jednou na týden na loď na moře, jinak jezdím ještě na hory a podobně s dítětem také sama. Většinou od okolí slyším, že manžel by ji nepustil nikam a obvykle mají problém jít i na školní sraz. Nevím, neřeším to, takovýho manžela bych se rychle zbavila nebo on mě, protože já bych se těchto aktivit nevzdala. Je to feminismus nebo není?

• Citovat
  • Upravit
193
31.3.11 08:40

etatinek, myslis, ze sa sem takato tema nehodi? ty si muz - tatinek? prepac, nechcem ta urazit, len podla nicku usudzujem…

ja vychadzam z toho, ze matky su zeny a tych sa feminizmus urcite tyka. mozno maju z neho aj negativne pocity, ide o to, preco to tie negativne pocity vyvolava.
ja osobne mam muzov rada, na gympli som mala viac kamaratov chalanov ako dievcat, nejako som si s nimi viac rozumela. cize neberiem feminizmus ako nepriatelstvo voci druhemu pohlaviu. skor ako uvedomenie si toho svojho a hladanie spravodlivosti a rovnovahy. neznasam, ked niekto v akomkolvek vztahu taha za kratsi koniec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
31.3.11 08:42

denni
mne sa paci tvoj postoj. je zrely a sebavedomy. a podla mna to, ked uz muz obmedzuje moje prava (cize si dovoluje ma niekam nepustit) a ja sa vzopriem, sa feminizmu dotyka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
31.3.11 09:14

ja si myslím že jít někam bez manžela neni feminismus nebo snad ano? žena co řeší jestli jí manžel někam pustí nebo ne je kráva a ne žena. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
31.3.11 09:17

etatinek

no ja si myslím, že sa hodí, už len z toho dôvodu, že na emimino chodí veľa mamičiek, ktoré sú na materskej „dovolenke“, muž ich „živí“ a hlavne v tomto rizikovom období pocítia na vlastnej koži dôsledky nerovnoprávneho vzťahu. Samozrejme v každej rodine sú vzťahy iné, veľa závisí od toho aký postoj si k tomu nájdu obaja partneri, ale už samotný fakt, že zarábajúci partner (najčastejšie muž) má oproti partnerovi, ktorý sa LEN stará o domácnosť a deti minimálne ekonomickú výhodu a nie každý je natoľko „na úrovni“ aby túto situáciu nezneužil. A samozrejme je to aj o iných aspektoch, nie len ekonomických.

etatinek píše:
lucienne píše:
Laskecka píše:
ahoj. ten server znám a taky sem se u něj pobavila. někdy teda spíš zhrozila :lol:

Nevím co je na tom pravdy, ale údajně ty stránky mají tvořit chlapi, co to berou jako recesi a zesměšňování feministek, když z komára dělají velblouda, tzn. nepřirozeně dané věci zveličují a přehánějí… Teda aspoň v to doufám, páč si nedokážu představit, že by některé ženské mohly být opravdu tak vygrachané… :think: :zed:

PS: Nechápu smysl téhle diskuse, to se na emimino podle mě vůbec nehodí a je to totálně mimo… :think: 8-o

Příspěvek upraven 31.03.11 v 09:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria