Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to musím okomentovat! Je to pěknej debil a jediný kdo by potřeboval vyhodit z bytu je ON!!!!!!! Být tebou tak to udělám hned. Ještě po tom všem s ním můžeš spát??Klobouk dolů, nesnesla bych ho ani minutu!!!
Trosku me zarazi veta staram se o jeho dite .
Bud delej ze nic nevis.Nebo se rozvedte.
Pises ze jste spulu dva a mate 4mesicni mimco to jste se pred tim moc neznali.
Sama to víš že se to nezmění takže bud to musíš tolerovat a nebo se s ním rozejít.Jiná rada není.
Hodně sil přeju
Nemiluje tě a je mu úplně jedno zda jsi zrovna těhotná nebo kojíš, je mu jedno, zda se pro něj krášlíš, je mu jedno všechno..jen když se na to příjde, tak se vymlouvá a sype popel na hlavu, nic víc..
Tohle se těžko dá tolerovat věčně - začni reálně uvažovat o rozchodu..
A příště nebrat hezouna..
no jestly vis ze to nezmenis tak se stim but smir nebo di od nej pric ja si myslim ze tady na to neni zadna rada vis o tom tak stim neco delej
Viděla bych to bud na volný vztah podle nějakých parvidel a nebo na to že to budeš snášet dál sama a nebo že ho vihodíš.
kralicinka1 píše:
Promin ale tohle mi dělta pořád tak jsem raději bez něj.
Netery chlapi jsou vazne s prominutim svine a ten vuj je extra trida. Obdivuju to, ze jsi s nim porad, ikdyz ti to delal uz v tehotenstvi a jeste bys mu tolerovala hotel s milenkou…Ja bych ho davno capla za limec a letel by i se svejma svestkama z baraku. On by si pak uvedomil, co je mu drazsi…
Jo a vymluvu na jaro, jsem „slysela“ poprvy…co si chlapi nevymysli ![]()
Ajaj, tak to nevím, co na to napsat… já na takového chlapa naštěstí nenarazila. Záleží, jestli jsi schopná s tím žít, nebo ne. Jedna známá, ale té už bylo padesát, říkala, že ten její nějaké bokovky má, ale že mu to nevyčítá, protože se vždycky vrátí. Ale kdybys to tak brala ty, tak to tady asi neřešíš.
Možná jen využívá toho, že tě má doma pojištěnou, přivázanou s dítětem, a že ví, že mu nikam neutečeš. Záleží, jak se k tomu postavíš a jaký jsi povahový typ. Kdybych měla pocit, že mě někdo po nějaké stránce využívá, tak ho buď nějak „zneužiju“ taky, ať z toho aspoň něco mám, a abychom si neměli co vyčítat, nebo jdu od toho.
Každopádně přeju, ať to vyřešíš.
Jak už holky psaly, jsou jen dvě cesty.
Buď to toleruj,nebo se rozveď. Že dostane rozum a začne Ti být věrný v tomto případě už nehrozí,když to dělá stále a opakovaně.
Asi mu na Tobě ani dítěti zase tolik nezáleží,když je tohoto schopen-opakovaně.
KDyby tě miloval,tak to nedělá,já bych ho hnala svinským krokem ![]()
Myslela jsem to konkrétně tak, že třeba jestli má prachy, tak bych ho pořádně pumpla, ať už to utrpení za něco stojí ![]()
Jsem neštastná, vyčerpaná, už si nevím rady. Dneska jsem zas načapala manžela, jak si chatuje se svojí italskou „kamarádkou“, domlouvali se na jejím příjezdu do Prahy, že se na ní těší a že ho vzrušuje, ale nejvíc mě ranila její věta - a co s tvojí ženou? Vyhodíme jí z bytu? A on na to - JO a smajlíka. SAKRA bude to znít divně, ale kdyby se aspon domlouvali na hotelu!!! Tak by to tolik nebolelo. Udělala jsem mu pořádný skandál, on se vymlouval že je debil, že je prostě jaro, že si nemůže pomoct.. Bože proč? Jsme mladí, jsme spolu teprv 2 roky máme 4měsiční dítě a on mi to dělá pořád, i když jsem byla těhotná i ted, když kojím a celý den starám se o jeho dítě. Je fakt že zatím ještě spolu nespíme tak často, ale já se snažím pořád vypadat hezky a upraveně, aby mu bylo doma dobře, vím že mě miluje, dělá pro mě všechno, tohle mě ale zabíjí.. On je moc pěkný chlap a ženský se mu doslova vnucují, i když moc dobře vědí, že je ženatý a má dítě, vůbec se toho nikdo neštítí, nesnáším to! Nevim, nemám na to nervy, jeho lásku k ženám asi nikdy nezměním…