Můj manžel je děvkař

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sepi
1.4.11 19:42

Myslim, ze ikdyby jsme ti tu vsichni rekli, at ho okamzite opustis, ze tohle nikam nepovede, tak to nikdy neudelas. Podle tvych prispevku na me totiz pusobis dojmem, ze jses tzv. trpitelka- trosku si poplaces, za chvili ho nenapadne branis a ve finale jeste budes mit vztek na vsechny, kdo proti nemu reknou krivyho slova…

• Citovat
  • Upravit
5077
1.4.11 19:46

No slečna psala, že jsou mladí a jsou spolu chvilku, tak prostě doufá a doufá a bude doufat, dokud si přítel nenajde mladší model.
A ona zůstane s třemi dětmi, stará a sama.
Nebo se jednoho dne zblázní a provede nějakou šílenost…ale to už přeháním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
1.4.11 19:52
Laaja píše:
No slečna psala, že jsou mladí a jsou spolu chvilku, tak prostě doufá a doufá a bude doufat, dokud si přítel nenajde mladší model.

Tak když má trochu rozum tak už si další dítě nepořídí ne? :-) Teda dokud se manžel nesklidní a nebude spořádaný otec a manžel :nevim: jde o to zda se tak někdy stane :think:
Tady se dá těžko radit,můžeme radit že by jsme ho koply do řiťky,ale možná kdyby jsme byly v její situaci tak nikdo neví jak by jsme se zachovaly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
1.4.11 19:53

Bych si nejprve potají vyšpízovala kontakt na tu taliánku, zjistila její stav - kontakty - přítele? Snad i za cenu, že bych se za ní vypravila. Ne proto, abych ho dostala zpět, ale aby taková kurva dostala po uších a on se aspoň na chvíli cítil trapně (poněvadž takový se oklepe a začne zas). Nedělala bych jí ani scény, jen ji upozornila, jak je ubohá, že to, co zasela, se jí jednou vrátí (a já na to věřím) a jejího přítele/manžela uvedla do reality. Pak bych kreténovi sbalila kartáček a vystrčila za dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
1.4.11 20:05
verenika píše:
Laaja píše:
Tak když má trochu rozum tak už si další dítě nepořídí ne? :-) Teda dokud se manžel nesklidní a nebude spořádaný otec a manžel :nevim: jde o to zda se tak někdy stane :think:
Tady se dá těžko radit,můžeme radit že by jsme ho koply do řiťky,ale možná kdyby jsme byly v její situaci tak nikdo neví jak by jsme se zachovaly :think:
Člověk míní, pan Bůh mění… Vono je to sice hezký, že by měla mít rozum a další dítě s ním mít nemít, ale víš jak to bývá v životě… A není těch žen málo co si mylně myslí/ely, že ty jejich „nepovedené“ polovičky první, druhé, třetí, třiadvacáté dítě změní, polepší, napraví… Jo jo prdelku a taky jedno nechtěný dítě maj, tak není problém, aby se u nich nějaký další opět „nevyskytlo“… :roll: :think:

Navíc vona zakladatelka ten rozum asi nemá, tak na mě působí a tak mi připadá… Páč kdyby ho měla, tak s takovým člověkem už dávno není, neomlouvá ho a neplánuje s ním budoucnost… 8-o :zed:

• Citovat
  • Upravit
Hanička32
1.4.11 21:16

Nečetla jsem celou diskuzi, ale nedá mi to nereagovat. Myslím, že máš dvě možnosti: buď ho vyhodit z bytu a nebo odejít sama s malým prckem (teda pokud máš kde). Vím, že se to lehce radí, ale nebuď blbá. Jsi mladá, určitě hezká a hodná máma co by pro prcka udělala jen to nejlepší. Tak si nekaž život nějakým ubožákem, vždyť máš celý život před sebou a určitě na tebe někde čeká hodný chlap, který tě bude milovat a vážit si tě. Jestli ho ty neopustíš, tak to stejně udělá dřív či později on kvůli nějáké mladší. A to že jsi těhotná nebo kojíš, to snad není důvod zahýbat ne? Já jsem v devátém měsíci, půl roku s mým mužem nespím (ze zdravotních důvodů) a raději „si to dělá sám“ než by mi zahnul (že to tak blbě napíšu). Spát s takovým hajzlem, co spal kde s jakou, tak se z toho obsypu a pobliju :poblion: Moje mamka takhle žila 20 let, aby udržela rodinu pohromadě a to jí táta podváděl na každém kroku, dokonce i na svatební cestě. A té italské cuchtě bych taky pěkně vyčistila žaludek!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.11 23:08

no ta kritika tu byla dost silná, že jsem blbá,nemám rozum ani hrdost,fajn beru to,dnes to byla chvilková slabost, kamarádkám bych to neřekla, připadá mi to dost osobní, styděla bych se, tady jsem se vybrečela a dostala vynadáno.no každopádně díky za reakce, nějak se s tím poperu

• Citovat
  • Upravit
8935
1.4.11 23:14

Kritika-holky tě chtěly spíše vyhecovat k tomu,aby si otevřela oči a nějak situaci zvádla.Ať už jakkoli-to jak jí vyřešíš bude jen a jen na tobě.Pokud s ním chceš být,buděš šťastná,tak proč ne.Pokud je to na tvé síly,stejně jednou odejdeš.
Věřím,že kamarádkám se takové věci špatně říkají-jakoby schodíš obraz o pěkné rodině.Ale právě proto je tu emimino,holky,které poradí,pomohou…můžeš poklábosit a odreagovat se od problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
1.4.11 23:17
Anonymní píše:
no ta kritika tu byla dost silná, že jsem blbá,nemám rozum ani hrdost,fajn beru to,dnes to byla chvilková slabost, kamarádkám bych to neřekla, připadá mi to dost osobní, styděla bych se, tady jsem se vybrečela a dostala vynadáno.no každopádně díky za reakce, nějak se s tím poperu

Nezlob se, ale evidentně s tím nechceš nic dělat. Pokud jsi připravena celý život být obelhávaná, tak Ti přeji hodně zdaru.

• Citovat
  • Upravit
17310
1.4.11 23:19

Anonymní,kritika spíš byla,že ho nakonec jěště omlouváš čico :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sepi
1.4.11 23:20
Anonymní píše:
no ta kritika tu byla dost silná, že jsem blbá,nemám rozum ani hrdost,fajn beru to,dnes to byla chvilková slabost, kamarádkám bych to neřekla, připadá mi to dost osobní, styděla bych se, tady jsem se vybrečela a dostala vynadáno.no každopádně díky za reakce, nějak se s tím poperu

Myslim, ze se na to koukas uplne spatne. Jsem si jista, ze ti tu nikdo nechtel ublizit.Kritika smerovala smerem k tvymu muzi a pak nasledovalo rozcarovani, ze si to nechas libit. Kdyz nekdo kritizuje jeho, citis to jako kritiku proti sobe. Kdyz on provadi neco ostudnyho, ty se stydis misto nej. To neni v poradku…Ty se nemas proc stydet, nic si neprovedla, ale mas povinnost se k tomu nejak postavit uz vzhledem k tomu, ze oba svym postojem a chovanim budete brzo slouzit jako vzor toho, co je normalni svymu diteti.

• Citovat
  • Upravit
2803
1.4.11 23:24

No pokud máte mimi, tak to se těžko odchází… Pravděpodobně muže miluješ..chvílemi nenávidíš. Úplně jako první se objednej do manželské poradny a jdi tam sama /klidně s mimčem. Rozeber to tam horem dolem a určitě ti poradí co dělat. Třeba tě i nasměrují. Možná doporučí i nějakou taktiku…
Mě napadá, začít mu to dělat taky, ale trochu jinak. Změň své chování. Přestaň žárlit, přestaň mu to vyčítat…, začni si do něj ze srandy rýpat a směj se tomu, on znejistí… začne žárlit sám. Dohodni si s ním den v týdnu, kdy budeš chodit ven. Hezky se obleč, navoň a jdi třeba do kina… Vždyť na něco přijdeš. Každej chlap potřebuje být ve střehu, bojovat o ženu, žárlit… pak nebude mít čas ani chuť na blbosti. Držím palce a hooodně síly :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.11 23:28

Tak vidím,že si poradit nenecháš ajak dlouho si to od něj necháš líbit??Přece si musíš udržet nějakou hrdost ne,nebo jak dlouho se chceš nechat ponižovat????si mladá můžeš najít daleko lepšího chlapa!!!Jak dlouho mu chceš tolerovat,že když na něj „přijde jaro“bude si odskakovat?? :nevim: Holka dej si pozor,aby ti neutekly stímle …nejlepší leta a on pak pěkně nezdrhnul za mladší,a tobě nezbyly oči pro pláč :roll:
Kdys to řekla kamarádkám řekly by ti to samý co mi tady,a podle mě tě nemiluje jen slušně využívá :cert:

Hele já jsem taky momentálně s holkou sama,je to těžký ale dá se to…A určitě bych s takovým nezůstávala :nevim:

A nebo se ti tak líbí v roli trpitelky,jen si občas někde postěžuješ,ale měnit nic nebudeš-to pak KOMU NENÍ RADY NENÍ POMOCI :nevim:
Mám známou ta na tom byla jako ty,chlap jí zahýbal za každým rohem ona si leta něco namlouvala..všichni to věděli a potají se smály jak je s prominutím blbá :roll: on se sní pak stejně rozvedl kvůli mladší a ona už zůstala sama a neštastná,že to už neudělala sama a mnohem dřív!!!

• Citovat
  • Upravit
2803
1.4.11 23:38

Hele, zakladatelko, přečti si knížku o nevěře od Plzáka. Či jiného autora. Zahybá min. 2/3 mužů. Vůbec bych si nedělala iluze, že jiný chlap by byl lepší. Třeba by to dělal víc tajně. A vůbec to neznamená, že nevěrníci svou ženu nemilují. Monogamie totiž není přirozená..ale to je na jiný téma.
Rozbíjet rodinu…to bych se radit neodvážila. Jsou i jiná řešení, jak jsem psala výše. Rozvod, to je až to poslední řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sepi
1.4.11 23:48
lumáťa píše:
Hele, zakladatelko, přečti si knížku o nevěře od Plzáka. Či jiného autora. Zahybá min. 2/3 mužů. Vůbec bych si nedělala iluze, že jiný chlap by byl lepší. Třeba by to dělal víc tajně. A vůbec to neznamená, že nevěrníci svou ženu nemilují. Monogamie totiž není přirozená..ale to je na jiný téma.
Rozbíjet rodinu…to bych se radit neodvážila. Jsou i jiná řešení, jak jsem psala výše. Rozvod, to je až to poslední řešení.

Ja bych se zas nenechala mrzacit myslenkou, ze podruhy narazi na takovyho silence. Uz jen to, ze by to alespon delal tajne, aby ji neublizoval a neponizoval vic nez je nezbytne nutny. A k te prirozenosti nebo neprirozenosti monogamie- kadit do zachodu s prominutim taky neni prirozeny a presto se o to vetsina z nas uspesne snazi…Rozvod je samozrejme krajni a extremni reseni. Na druhou stranu ale co to bude za model pro jejich dite, kdyz odmalicka bude vyrustat v prostredi bez ucty, kdy tatinek si naprosto otevrene odskakuje sem tam jak mu houkne v rohu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky