Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já teda souhlasím s tím, že s ním se žít moc harmonicky nedá a měla by to s ním skončit, ale jako nedokážu si představit, že je tak snadné prostě „sbalit dítě a odejít“ - skoro všechny to tady píšete..
![]()
Kolik z vás má možnost opravdu jít?? Máte opravdu když si usmyslíte kam jít??A živit se z rodičáku??
Jako rada je to sice správná , ale nicméně já bych to přehodnotila na - v této složité situaci zůstan, pokud nemáš jinou možnost, ale jinak se na něj " vyser"..prostě jako partnera ho odepiš a pomalu začni budovat nový život.
Anonymní píše:
Jsem neštastná, vyčerpaná, už si nevím rady. Dneska jsem zas načapala manžela, jak si chatuje se svojí italskou „kamarádkou“, domlouvali se na jejím příjezdu do Prahy, že se na ní těší a že ho vzrušuje, ale nejvíc mě ranila její věta - a co s tvojí ženou? Vyhodíme jí z bytu? A on na to - JO a smajlíka. SAKRA bude to znít divně, ale kdyby se aspon domlouvali na hotelu!!! Tak by to tolik nebolelo. Udělala jsem mu pořádný skandál, on se vymlouval že je debil, že je prostě jaro, že si nemůže pomoct.. Bože proč? Jsme mladí, jsme spolu teprv 2 roky máme 4měsiční dítě a on mi to dělá pořád, i když jsem byla těhotná i ted, když kojím a celý den starám se o jeho dítě. Je fakt že zatím ještě spolu nespíme tak často, ale já se snažím pořád vypadat hezky a upraveně, aby mu bylo doma dobře, vím že mě miluje, dělá pro mě všechno, tohle mě ale zabíjí.. On je moc pěkný chlap a ženský se mu doslova vnucují, i když moc dobře vědí, že je ženatý a má dítě, vůbec se toho nikdo neštítí, nesnáším to! Nevim, nemám na to nervy, jeho lásku k ženám asi nikdy nezměním…
nečetla jsem celou diskusi ale myslim, že bych to neviděla tak tragicky.. pokud si do něj šla, viděla si už tehdy, že je hezkej, že se na něj ty baby lepěj.. některý chlapi to prostě potřebujou, některý dělaj z žen blbce a přesto je celý život podvadí ale i tak se o ně a své děti starají jak nejlépe umí, jiní to zase dělají veřejně.. nebuďme naivní dámy.. nevěra tu vždy byla a bude.. u chlapů to ale nemá nic co dočinění s tím, že by nás nemilovali a my takové muže budem vždy milovat víc než ty „normální“ páč nám sou stále jakýmsi způsobem nedosažitelní… takže má rada… buď mu velmi důrazně pohroz, že od něj odejdeš když nepřestane, nebo mu řekni ať to tedy dělá, když musí ale ať to dělá tak abys ty o tom nevěděla, že tě to pak bolí.. způsobů jak takový vztah řešit je spousta
rozchod bych ale za každou cenu nevolila, když je tam už dítko ![]()
Lizbeth píše:
Já teda souhlasím s tím, že s ním se žít moc harmonicky nedá a měla by to s ním skončit, ale jako nedokážu si představit, že je tak snadné prostě „sbalit dítě a odejít“ - skoro všechny to tady píšete..![]()
Kolik z vás má možnost opravdu jít?? Máte opravdu když si usmyslíte kam jít??A živit se z rodičáku??
Jako rada je to sice správná , ale nicméně já bych to přehodnotila na - v této složité situaci zůstan, pokud nemáš jinou možnost, ale jinak se na něj " vyser"..prostě jako partnera ho odepiš a pomalu začni budovat nový život.
byron píše:Lizbeth píše:
Já teda souhlasím s tím, že s ním se žít moc harmonicky nedá a měla by to s ním skončit, ale jako nedokážu si představit, že je tak snadné prostě „sbalit dítě a odejít“ - skoro všechny to tady píšete..![]()
Jako rada je to sice správná , ale nicméně já bych to přehodnotila na - v této složité situaci zůstan, pokud nemáš jinou možnost, ale jinak se na něj " vyser"..prostě jako partnera ho odepiš a pomalu začni budovat nový život.přesně tak.Jinak takové ty omlouvačné řeči jako že to chlapi dělaj, to mě štve. Je to zmetek, zmetkem zůstane a nemiluje, to je můj názor.Udělat to tak jak radí Lizbeth
Taky souhlasim. Rozhodne ne vsichni chlapi to delaji, mozna to neni ani vetsina. A kdyz uz se nekterej opravdu nedokaze udrzet a pritom mu na jeho zene zalezi, tak by se vzdycky snazil to udelat tak, aby ji tim neublizoval. Nicmene ponizovat svoji zenu zpusobem, jakym to predvedl zakladatelky muz…To nema s laskou nic spolecnyho. Vychechtavat se ji s milenkou…k tomu nejak nemam slov.
heell píše:
jéééé, to mi něco připomínánechodila jsi s mým ex-starým ?
![]()
![]()
taky jsem zjistila, že to hraje na obě strany a teď už dělá radost zase někomu jinému
![]()
![]()
a nebo spíše jiným
od takových blbečků raději dál
Ajuše píše:Anonymní píše:K tomuhle řeknu jen jedno. Ano je to naprd, ale spousta těch ženskejch věří co jim chlap nakecá. Jak ho žena nemiluje, jak je úplně strašná, že on je chudáček a bla bla. To mám z vlastní zkušenosti než mi spadly růžový brejle a já zjistila, že jeho odchod od přítelkyně neproběl, tak jak mi nakecával a dál si užíval s náma oběma. Navíc ženská co je sama je sama, ale chlap co je ženatej má závazek a má mozek na to aby řekl ne, mám doma ženu.
obrosvskou nenávist k ženám co se vesele serou do života ženátých mužu a vůbec jim to nevadí
No hele to místo by i odpovídalo
, ale jinak mu přítelkyně asi ty řeči zbaštila, takže jsou spolu dál (s bůhví kým ještě)
Já mám naštěstí už pořádnýho chlapa. ![]()
Lizbeth píše:
Lizbeth, ale zakladatelka psala ze si manzilek vychechtaval s milenkou, ze manzelku vyhodi z bytu - pritom byt je jeji… ![]()
Ja jsem asi horka hlava, ale mne by nekdo, na koho prislo jaro - slovne vyhazoval z meho bytu a ponizoval mne tim, ze prede mnou toka s budouci virtualni devou - tak ten by mel zabaleno do hodiny a jeste bych mu zavolala taxika - klidne na muj ucet
a bylo by mi srdecne jedno jestli je to manzel, pritel ci otec meho ditete…
vsichni radite zakladatelce, aby ho vykopla z domu, ze vas to bavi
… myslim, ze je to moc horkokrevne reseni. mozna jsou to dva lide, kteri se miluji a bez sebe byt nemohou, zboznuji sve dite. nevim, kolik maji let … to by taky o necem svedcilo.
chlap se chce pobavit, tak at ho necha. bohuzel chlapi od prirody zaletnici, chteji si zvysovat sebevedomi apod. pokud ma rozum, zna hranice.
je-li to jeste nejaky sexy chlap krasavec, ze se na nej baby lepi (taktez si asi chteji zvysit sebevedomi). ty bud rada, ze jsi ta vitezka, ktera ho ma doma a vice mene jisteho - ber to z tehle stranky.
dilema: co vzit?
a) chlapa osklivce a mit klid
b) sexy chlapa a bat se o nej
schwarzwaldtorte píše:
vsichni radite zakladatelce, aby ho vykopla z domu, ze vas to bavi… myslim, ze je to moc horkokrevne reseni. mozna jsou to dva lide, kteri se miluji a bez sebe byt nemohou, zboznuji sve dite. nevim, kolik maji let … to by taky o necem svedcilo.
chlap se chce pobavit, tak at ho necha. bohuzel chlapi od prirody zaletnici, chteji si zvysovat sebevedomi apod. pokud ma rozum, zna hranice.
je-li to jeste nejaky sexy chlap krasavec, ze se na nej baby lepi (taktez si asi chteji zvysit sebevedomi). ty bud rada, ze jsi ta vitezka, ktera ho ma doma a vice mene jisteho - ber to z tehle stranky.dilema: co vzit?
a) chlapa osklivce a mit klid
b) sexy chlapa a bat se o nej
Dortiku,
To jsem netusila, ze jsem na tom tak dobre, pac ja mam doma sexy chlapa a pritom mam klid… ![]()
To chce mit dobre vypracovanou strategii povolovani a utahovani retezu doma a taky chce to pravidelne krmit teplou stravou a obcas nechat pohladit - s chlapem je to jako se velkym psem… ![]()
Doufam, ze si pochopil/-la ze je to taky vtip, pac tvuj prispevek mi prijde docela vtipny ![]()
lasička1 píše:
Ale horší by bylo mít doma záletného ošklivce.
to jsem zazila - chlap serednej jako noc a kurevnik jak blazen - on ty zensky normalne ukecaval az ukecal ![]()
lasička1 píše:
Ale horší by bylo mít doma záletného ošklivce.
jo, to by bylo na provaz… ![]()
Ahojky,moje zkušenost:Udělal to jednou,udělá to znova…
Omlouvám se,ale četla jsem jen zakladatelčin první příspěvek
nebrala bych to tak tragicky, chtel si mozna jen tak pokecat - vylepsit italstinu. ![]()
baby na internetu jsou taky prolhane, mozna to byl i chlap, vydavajici se za zenu ![]()
svou zenu a dite miluje, ale chce asi trosku dobrodruzstvi…
zakladatelka - jaks ho vlastne objevila na chatu?
HANKA1 -
jo, s tim vyberem, jakeho chlapa, to byla nadsazka.
dulezite je stanovit hranice, musi se taky vychazet ze spolehlivosti partnera ![]()
proc nedoprat chlapovi, aby se blejsknul pred nejakyma slepickama? ale nesmi s nima spat, pokud to jde?
Příspěvek upraven 04.04.11 v 15:30
Fuj, to jako na sebe nechá lézt sexy chlapa, kterému toleruje zálety? Já si představit, že ho měl šoupnutýho bůhví kde (a bůh ví, kdo tam ještě před ním byl), tak se pobliju. To by nefungovalo !