Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čau čtu si tuhle debatu po nekolika letech zajimalo by mě jak si dopadla?
Milé dámy, kur. evník může být klidně i „jen“ šarmantní muž s vyšším postavením, jednoho takového znám, je mu 58let, kromě manželky/se kterou nespí/ a to vím na 100%, on nechce, ona ano, nebudu tady rozebírat detaily, tak má asi 6 milenek, které o sobě samozřejmě neví. Každé říká, jak ji miluje a jak je pro něj jedinečná, kupuje dary a ženám lichotí, v čem je problém? Nestojí mu péro, snaží se o sex s těmi dotyčnými, bere na to přípravky z lékarny, které ovšem moc nepomáhají.
Sice mu nestojí, ale s manželkou spát nechce
![]()
A k tomu má 6 kamarádek…příšerné chování ![]()
@Tuco píše:
Sice mu nestojí, ale s manželkou spát nechce![]()
A k tomu má 6 kamarádek…příšerné chování
Nestojí, ale s těma ženskýma se mazlí, pusinkuje, tulí, objímá a o ten sex se pokouší, prášek mu pomůže na chvilku, tak zasune, chvíli přiráží a pak mu ochabne a dělá tohle s každou.
Kamarádka je jeho milenka a popisovala mi to, ona je do něj zamilovaná a to je od něj o 25 let mladší.
Diskuzi jsem si nečetla celou, ale takovou zkušenost mám několikanásobnou nebot taky chodim z děvkařem a nemohu se od něho odpoutat a to ikdyž mi zlomil ruku, nohu, nos a pozdeji jsem chtela spachat sebevraždu, že jsem se bodla nožem tak jsem zkončila na operačním sale a nakonec v blázinci.
Zajímalo by mě kolik z pisatelek má s tímto vlastní zkušenost, že s takovou sebejistotou radí… Já bohužel ano, několikaletou a několikanásobnou. Nějak vám asi nedochází, že kurevník nemusí být vždy hezoun a že né vždy se vztah dá jednoduše ukončit… a zakladatelce… dej si čas na rozhodnutí, ale pokud můžeš uteč z takového vztahu než bude pozdě. Hodně štěstí.