Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelko, já nějak nepochopila, pro jakou radu sis přišla.. ![]()
Když ti tu všechny sborově řeknem, jakej je tvůj manžel prase, nic si za to nekoupíš…
Když ti tu holky radí (a já bych radila též), ať ho kopneš do zadku, že včera bylo pozdě, tak ne, budeš to raději tolerovat.
Pokud nechceš odcházet a hodláš to snášet a ještě máš za to, že tě miluje, jak si psala na str.2, tak je ta diskuze vlastně o ničem. ![]()
Takže já ti jen řeknu, že je mi to líto, musí ti být hrozně, ať je brzy líp, ale nedokážu si představit jak to udělat, aby bylo líp, když ty sama to radikálně řešit nechceš…
Já myslím, že zakladatelka je víceméně na dně a potřebovala si ulevit.. Každá diskuze nemusí být přece jen o otázce a odpovědi. Některé jsou o zkušenostech nebo prostě jen o sdílení neštěstí/štěstí s nějakými dalšími, i když touto formou naprosto cizími lidmi. ![]()
PetiteFillette píše:
Já myslím, že zakladatelka je víceméně na dně a potřebovala si ulevit.. Každá diskuze nemusí být přece jen o otázce a odpovědi. Některé jsou o zkušenostech nebo prostě jen o sdílení neštěstí/štěstí s nějakými dalšími, i když touto formou naprosto cizími lidmi.
To chápu, ale na tohle skutečně nejde reagovat jinak než jak reagovala většina holek…No a to zakladatelce evidentně nepomohlo, soudě podle jejího dalšího příspěvku…
Díky této diskusi jsem se zamyslela nad tím, jak má každý jinak nastavené „hranice snesitelnosti“,co až dokáže odpouštět a snášet?
Co by jiná dávno netolerovala a odešla od takového muže, tak druhá se vypíše ze své bolesti a snáší to dále…
Kroutím nechápavě hlavou nad dcerou své známé, která nustále bere na milost svého přítele, který zadlužil celou rodinu, nikdy nepracoval a pracovat ani nebude, mlátí jí jako žito i před dětmi, minulý týden díky němu skončila s dětmi doslova na noc pod mostem, teď je sama s dětmi v azylovém domě bez koruny. A stejně mu bude pořád dokola odpouštět, nechá se chlácholit věčnými sliby…
Slušný člověk nemůže říct miluji Tě a zároveň zahýbat. Buď mu to trp a žij si svůj život (to si teda ale představit neumím) nebo se s ním rozejdi. On totiž nepřestane, jen to vždycky okecá a nasype si na hlavu kýbl popela a bude vědět, že si má dávat větší pozor, abys mu na to nepřišla.
A bude to hrozně bolet.
korana.kora píše:
Jo a vymluvu na jaro, jsem „slysela“ poprvy…co si chlapi nevymysli
To ja taky slysela poprve,jinak mam stejny nazor jako kamca dalmatinka
Anonymní píše:
kattka a co tě zaráží na tyhle větě? já to beru jako nevděčnost, že se mnou má dítě který šíleně miluje, a já jemu a našemu miminku obětuju všechno, žiju pro ně oba a on mi tak ubližuje, je fakt že se neznáme dlouho, mimi příšlo omylem, ale oba jsme byli štastní, to je lehké říct,, rozved se s ním,, nebo to toleruj, však nic jiného mi nezbývá, já vím že mě miluje, budete si myslet že jsem blbá,ale vím to,spiš asi budu tolerovat.. nevím co psát zas brečím jak kráva, a citím tak docela beznaděj a obrosvskou nenávist k ženám co se vesele serou do života ženátých mužu a vůbec jim to nevadí
anonymní kdybych chtěla být milenkou nějakého ženáče,tak nevim proč bych měla brát ohledy na jeho rodinu?Já bych byla svobodná,volná takže do nějaké cizí ženské by mi bylo ho…Za to muže snad tvuj chlap že se dá a né ty žensky a neboj se že on je nějakej chudáček co ho uženou že se nemuže bránit ![]()
To bylo jen k vysvětlení a i jak bych to chápala já ale milenku bych nikdy nedělala a nedělala sem
Anonymní píše:
vím že mě miluje, dělá pro mě všechno, tohle mě ale zabíjí..
tak o tom teda silně pochybuju
Nečetla jsem reakce,ale sama za sebe říkám že já bych se takhle ponižovat nenechala. Pokud jsi rozumná ženská alespoň s kouskem cti a sebevědomí,nenech ze sebe dělat debila a uteč!! Dítě nedítě. Tohle nikdy nemůže být dobrý otec ![]()
Ahoj zakladatelko,
je mi moc líto, co máš doma za utrpení. Ty se snažíš, krášlíš, vaříš, staráš se o dítě a o domácnost pro chlapa, který si toho neváží a tebe taky ne.
Tobě přijde normální, pozvat si domů nějakou kurvičku a rozdávat si to s ní ve vaší manželské posteli? Mě moc ne. A výmluvy, že je jaro, jsou trapné. Má se milovat s tebou a ne nějakou slečnou kdoví od kud.
NEzlob se na mě, ale příteli bych udělala peklo ze života. Večer by´na něj čekal kufr za dveřmi se vzkazem ať si užije víkend s tou slečnou na hotelu a hlavně ať se už nikdy nevrací. Kretén!
Kdyby tě miloval, tak ti to nedělá nebo to dělá aspoň diskrétně. Nechápu to, někteří chlapi jsou fakt hovada.
A jestli to chceš tolerovat a celý zbytek života se trápit a přemýšlet, kde a s kým zrovna je, tak je to tvoje volba. V tom případě si ale domluvte nějaká pravidla.
Hodně štěstí!
Checht, tak vono není zase tak skvělý a úžasný mít doma nádhernýho chlapa?? Žebychom my průměrní až odpudiví přece jenom měli šanci na vztah?? Hurááá, tak to mě dneska rozveselilo…
![]()
Zakladatelko neblázni a utíkéj od něj co ti nohy stačí!! Nebo budeš nešťastná a jak už tu holky psaly, je velká pravděpodobnost, že se časem stéjně rozéjdete… On tě za pár let vymění za mladší, hezčí a nadrženější model… A nebo se zhroutíš a odéjdeš od něj sama s dítětem nebo dvěma… Jde o to, že ti uplynou léta, zestárneš dítě/děti budou větší a ty budeš totálně vyšťavená, tak se ti do dalšího vztahu asi ani moc chtít nebude a taky už si nikoho třeba nestihneš najít - nikdo tě už nebude chtít…
![]()
Jinak bych chtěl říct, že tě nemiluje… Má tě asi rád atd… Ale opravdová láska, úcta a samozřéjmě věrnost to není a to je pak špatně… Spíš se mi zdá jako úspěšný manipulátor a lhář, no a ty jsi ještě k tomu všemu do něj bezhlavě a slepě zamilovaná, tak to nevidíš a asi ani nechceš vidět…
![]()
Katrinka píše:
Díky této diskusi jsem se zamyslela nad tím, jak má každý jinak nastavené „hranice snesitelnosti“,co až dokáže odpouštět a snášet?
Co by jiná dávno netolerovala a odešla od takového muže, tak druhá se vypíše ze své bolesti a snáší to dále…Kroutím nechápavě hlavou nad dcerou své známé, která nustále bere na milost svého přítele, který zadlužil celou rodinu, nikdy nepracoval a pracovat ani nebude, mlátí jí jako žito i před dětmi, minulý týden díky němu skončila s dětmi doslova na noc pod mostem, teď je sama s dětmi v azylovém domě bez koruny. A stejně mu bude pořád dokola odpouštět, nechá se chlácholit věčnými sliby…
No já osobně bych takovou ženu zbavil svéprávnosti, protože toto není normální a ta ženská je tak blbá, až to bolí a nejhorší je na tom to, že neubližuje jen sama sobě, ale i spoustě lidem okolo a ze všeho nejvíc svým dětem!! Tak proto bych ji klidně i nechal zavřít do blázince a jejího manžílka bych rovnou odstřelil, co s takovým neandrtálcem??
![]()
etatinek píše:
Checht, tak vono není zase tak skvělý a úžasný mít doma nádhernýho chlapa?? Žebychom my průměrní až odpudiví přece jenom měli šanci na vztah?? Hurááá, tak to mě dneska rozveselilo…![]()
![]()
Zakladatelko neblázni a utíkéj od něj co ti nohy stačí!! Nebo budeš nešťastná a jak už tu holky psaly, je velká pravděpodobnost, že se časem stéjně rozéjdete… On tě za pár let vymění za mladší, hezčí a nadrženější model… A nebo se zhroutíš a odéjdeš od něj sama s dítětem nebo dvěma… Jde o to, že ti uplynou léta, zestárneš dítě/děti budou větší a ty budeš totálně vyšťavená, tak se ti do dalšího vztahu asi ani moc chtít nebude a taky už si nikoho třeba nestihneš najít - nikdo tě už nebude chtít…
Jinak bych chtěl říct, že tě nemiluje… Má tě asi rád atd… Ale opravdová láska, úcta a samozřéjmě věrnost to není a to je pak špatně… Spíš se mi zdá jako úspěšný manipulátor a lhář, no a ty jsi ještě k tomu všemu do něj bezhlavě a slepě zamilovaná, tak to nevidíš a asi ani nechceš vidět…![]()
![]()
Kamča mě předběhla - ale fakt tu nenávist neházej na nezadaný, mladý či chtivý holky..Jim je ukradené co on má doma..To snad on by měl být soudný, novopečený tatínek, vážící si partnerky a dítěte.. ![]()
Zakladatelko,jen chci napsat,že mě to mrzí,co máš doma za zmetka…Bohužel u tebe je to pravidlo,že láska je slepá ![]()
Měla by jsi zbalit dítě a sebe a jít pryč,možná mu dojde,že se chová jako vůl a nebo tě navždy ztratí..zachovej si hrdost ![]()
A neházej vinu na milenky,tvůj muž by měl být věrný TOBĚ!Ony na tebe vůbec brát ohled nemusí
A dle tvého popisu si tě vůbec neváží,když už někdo někdy ve vztahu podvádí tak to dělá tajně aby na to ten druhý nepřišel a ne takhle okatě
Nemiluje tě,je mi líto,ale takhle se milující chlap nechová ![]()
Zakladatelko,já upřímně obdivuji Vaší nervovou soustavu,seberte si věci,sbalte mimčo a pryč od něj,tohle nemá význam, vždyť přemlouváte sama sebe,uvnitř jistě moc dobře víte, že takhle to dál nejde, dělal to i když už jste byla těhotná,dělá to teď když kojíte a bude to dělat pořád, on je v pohodě, vy se užíráte,trápíte a přemýšlíte.Já nevím co přesně chcete slyšet, místo toho abyste byli jako rodina v pohodě zažíváte tohle? Proberte se, jemu vražte na rozloučenou pár facek a běžte pryč, určitě máte kam,alespoň na čas než byste si zařídila své bydlení,já prostě žasnu nad tím, že jste schopná mu říct,ať to dělá za vašimi zády abyste nic nevěděla,to snad nemyslíte vážně? Vás baví být za blbku** a jemu k smíchu když s milenkou plánuje vaše vyhození? Vykašlete se na to.