Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Limutka píše:
Myslela jsem to konkrétně tak, že třeba jestli má prachy, tak bych ho pořádně pumpla, ať už to utrpení za něco stojí
kattka a co tě zaráží na tyhle větě? já to beru jako nevděčnost, že se mnou má dítě který šíleně miluje, a já jemu a našemu miminku obětuju všechno, žiju pro ně oba a on mi tak ubližuje, je fakt že se neznáme dlouho, mimi příšlo omylem, ale oba jsme byli štastní, to je lehké říct,, rozved se s ním,, nebo to toleruj, však nic jiného mi nezbývá, já vím že mě miluje, budete si myslet že jsem blbá,ale vím to,spiš asi budu tolerovat.. nevím co psát zas brečím jak kráva, a citím tak docela beznaděj a obrosvskou nenávist k ženám co se vesele serou do života ženátých mužu a vůbec jim to nevadí
Hele a cos čekala, jestli to dělá od začátku a ženský se na něj lepí?
Neříkám, že ho obhajuju, jen se ptám co sis od takovýho chlapa slibovala?
Tak k tomuhle se mi nejde nevyjádřit. Tyhle chlapi mě vždycky tak dokážou vytočit a že i ve svém okolí jich několik mám. Obdivuju, že s ním ještě dokážeš spát. To bych nemohla už jen z racionálního důvodu jako jsou nemoce. A že to dělaj v těhotenství, nebo že teď to není tak často? To je jako výmluva nebo omluva pro tebe? Ty si snad taky někam odskakuješ? Když člověk miluje snaží se neubližovat, což se teda o tom tvým říct nedá. Možná bych pochopila nějakej úlet po xx letech manžeství. Ale tohle po 2rokách a ještě s malým dítětem ani náhodou
.
Anonymní píše:
obrosvskou nenávist k ženám co se vesele serou do života ženátých mužu a vůbec jim to nevadí
K tomuhle řeknu jen jedno. Ano je to naprd, ale spousta těch ženskejch věří co jim chlap nakecá. Jak ho žena nemiluje, jak je úplně strašná, že on je chudáček a bla bla. To mám z vlastní zkušenosti než mi spadly růžový brejle a já zjistila, že jeho odchod od přítelkyně neproběl, tak jak mi nakecával a dál si užíval s náma oběma. Navíc ženská co je sama je sama, ale chlap co je ženatej má závazek a má mozek na to aby řekl ne, mám doma ženu.
Anonymní píše:
kattka a co tě zaráží na tyhle větě? já to beru jako nevděčnost, že se mnou má dítě který šíleně miluje, a já jemu a našemu miminku obětuju všechno, žiju pro ně oba a on mi tak ubližuje, je fakt že se neznáme dlouho, mimi příšlo omylem, ale oba jsme byli štastní, to je lehké říct,, rozved se s ním,, nebo to toleruj, však nic jiného mi nezbývá, já vím že mě miluje, budete si myslet že jsem blbá,ale vím to,spiš asi budu tolerovat.. nevím co psát zas brečím jak kráva, a citím tak docela beznaděj a obrosvskou nenávist k ženám co se vesele serou do života ženátých mužu a vůbec jim to nevadí
jen to ze je to i snad tve dite.
A ty ho za to co ti dělá miluješ? Mě by z něj bylo sexuálně blbě, přesně bych nemohla ze strachu z nemocí
Jako táta může být skvělý, ale jako parner je na dvě věci.
Taky bych měla strach, že od něj něco chytnu. A po tomto co dělá bych ho tak nesnášela, že bych mu nemohla dát ani pusu. Takový člověk tě nemůže milovat!
Tak na to bacha, to ho neodnaučíš,je to pěknej kanec. A jednou ti uteče s nějakou hezčí, mladší, akčnější…
Nechci být zlá, jen je to relita.
Bych ho kopla do pr… a ať kouká solit na miminko, tohle dokáže jen chlap.
Nějlepší jsou takový dobytci, co maj ženu v porodnici a válej se v tu dobu s jinou… Otvírá se mi nůž v kapse, protože to má doma má sestřenice.
![]()
citím tak docela beznaděj a obrosvskou nenávist k ženám co se vesele serou do života ženátých mužu a vůbec jim to nevadí
Proč ho ještě obhajuješ??? To on je ten kdo ti ubližuje a nezáleží mu na vás. Kdyby vás miloval tak by neubližoval. Ale chápu že ty jsi zamilovaná a teď to vidíš takhle a nikdo ti to nevymluví. Přeji sílu aby jsi byla schopná se od něj odpoutat.
Cítíš nenávist k těm, se kterými on spí? Proč? Kdyby nechtěl, neměly by jedinou šanci. To on je ten, kdo ti to dělá, ne ony ![]()
Anonymní píše:
Zakladatelko můžu ti říct,že mám doma něco podobného.Můj muž mě teda nepodvádí,že mě miluje mi říká každý den,ale i tak…Na takových stránkách jako je facebook atd.si pořád s nějakýma slečnama vypisuje.Ze začátku jsem byla vždycky na prášky,když jsem něco takového našla,ale teď,i když mě to štve,to zase tak moc neřeším.Nikdy mi nic k tomu neřekl,jen lhal a prý si musí chlapi pořád něco dokazovat,že neví proč to tak je
Podle toho,co ti ostatní psali,tak nepochopí ani mě,ale na druhou stranu je to nejhodnější chlap,kterého jsem si mohla vybrat,co pro mě dělá,jak se o nás stará.....
Takovy chlap se nezmeni.V mem okoli jsou takovy 3,vsichni zenati a jednomu je neco uz pres 50let a stale je stejny,nahani zenske.Bud proste s nim budes,nebo ne,to zalezi na tobe.
Ja bych s takovym clovekem nebyla,ani kdyby jsme spolu meli 5 deti.
Jak tady nekdo psal…ze jste se moc dlouho neznali,no to ja s manzelem taky ne a jsme spolu uz 15let.Nezalezi jak dlouho spolu jste,pravou tvar muze klidne clovek ukazat az po nekolikaletem souziti.
Staras se o jeho dite
,ano,to jo,jenze je snad tvoje ne?Me by tohle nikdy nenapadlo rict,nezlob se,kdyz uz,tak se staras o neho,o jeho zaludek,ciste pradlo,atd.Nemuzes od chlapa cekat,ze te bude nosit na rukou proto,ze se staras o jeho dite,to je snad samozrejmost,dite jsi chtela predpokladam taky.
A jak pises o zenach,ktere se serou do zivota zenatych muzu.Ted me asi budes nenavidet,mozna i jine uivatelky zde,ale me by to bylo jedno,jestli je dotycny zenaty,nebo ne,pokud bych hledala milence.
Ja nikoho nepodvadim,ja nikomu nelzu,jeho manzelku neznam,tak kdyz nebere ohled na ni on,proc bych mela ja?
Preji ti hodne stesti.
Anonymní píše:
Chápu,že ho máš ráda,máte spolu dítě a vím,že by si tu ráda slyšela,že je hajzl a že máš vydržet jemu to dojde.Nebo zkušenosti,že se dalo něčím chlapa změnit.
Vím,že ti je hrozně,šíleně,jistě cítíš ponížení,potupu,zlost.Ale bohužel reálně je to špatné-tzn. on se nezmění.Nikdy,to je v něm.To že tě má rád-myslím,že to možné je,netvrdím,že když tě zahýbá,tak nemá rád.Jen to bere jinak.Je to asi silnější než on.Pocit poznat něco nového,adrenalin,který potřebuje.Takže jiný nebude,ale pokud je to jediná špatná vlastnost,jinak se vzájemně milujete,je vám spolu dobře a ty budeš chtít s ním zůstat,tka se budeš muset snažit jeho úlety nevidět.A on se bude muset snažit dělat je nenápadně. ![]()
Já bych to neustála,nezládla-ale někdo tady třeba napíše,že časem si zvyknul.
Neprihlasena Jaruna píše:
Takovy chlap se nezmeni.V mem okoli jsou takovy 3,vsichni zenati a jednomu je neco uz pres 50let a stale je stejny,nahani zenske.Bud proste s nim budes,nebo ne,to zalezi na tobe.
Ja bych s takovym clovekem nebyla,ani kdyby jsme spolu meli 5 deti.
Jak tady nekdo psal…ze jste se moc dlouho neznali,no to ja s manzelem taky ne a jsme spolu uz 15let.Nezalezi jak dlouho spolu jste,pravou tvar muze klidne clovek ukazat az po nekolikaletem souziti.
Staras se o jeho dite,ano,to jo,jenze je snad tvoje ne?Me by tohle nikdy nenapadlo rict,nezlob se,kdyz uz,tak se staras o neho,o jeho zaludek,ciste pradlo,atd.Nemuzes od chlapa cekat,ze te bude nosit na rukou proto,ze se staras o jeho dite,to je snad samozrejmost,dite jsi chtela predpokladam taky.
A jak pises o zenach,ktere se serou do zivota zenatych muzu.Ted me asi budes nenavidet,mozna i jine uivatelky zde,ale me by to bylo jedno,jestli je dotycny zenaty,nebo ne,pokud bych hledala milence.
Ja nikoho nepodvadim,ja nikomu nelzu,jeho manzelku neznam,tak kdyz nebere ohled na ni on,proc bych mela ja?
Preji ti hodne stesti.
Tak takhle nějak bych to také napsala,nechápu zakladatelku,co chce vlastně slyšet. ![]()