Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sia píše:citím tak docela beznaděj a obrosvskou nenávist k ženám co se vesele serou do života ženátých mužu a vůbec jim to nevadíProč ho ještě obhajuješ??? To on je ten kdo ti ubližuje a nezáleží mu na vás. Kdyby vás miloval tak by neubližoval. Ale chápu že ty jsi zamilovaná a teď to vidíš takhle a nikdo ti to nevymluví. Přeji sílu aby jsi byla schopná se od něj odpoutat.
hele nic proti, ale hledat nekoho ciste na sex, tak prvni hrabnu po zenatem, protoze po mne nebude chtit nic jineho nez ten sex a mne odpadne prat nekomu fusekle, sbirat trencle a jeste mu vyvaret. A kdyz jeste milec je tak blbej a soli, tak proc ne…naopak…
Budes se divit, ale takhle to ma hozeno spousta zenskych…
Mas doma kurevnika, tak to nesvadej na cizi zenske, ony mu u hlavu pistoli nedrzi, aby je milostive obstastnil.
moje matka by rekla, co sis vzala - to mas. Kdyz si ho poradne neznala a cekala s nim dite, hned sis ho brat nemusela ne? Nebo ses ten typ, co si mysli, ze kurevnik bude po svatbe automaticky verny?
A sorry staras se o dite, ktere je predevsim tvoje - kdyby tvuj manzel odesel behem tehu za hlasem sveho pudu, tak co? Dala bys mimi k adopci nebo do babyboxu?
Háta_x píše:
Máš opravdu zajímavou logikuty, co s ním spí, jsou dle tebe děvky a přitom píšeš o možnosti volného vztahu a tolerovatelnosti nevěry.
Hotaru píše:
Já bych se na hezkýho chlapa taky podívala A TAK..Ale pouze za předpokladu, že bych byla volná já i on.. což u hezkých chlapů nebývá běžné
Přijde mi to od něj hnusný, ale i tak od těch děvek (pardon, to je pro mě každá taková![]()
která ví že není volný ) ..
Pokud cítíš, že tě miluje, tak budeš muset vytrvat a trpět mu toMožná bych s po čase zkusila domluvit na volnějším vztahu..
Abys to nebyla neustále jen ty, kdo sedí doma na zadku se staženým ocasem..
Ale, jak už někdo psal, záleží jestli na to máš (lidově řečeno) žaludek
Cítim -li, že mě chlap miluje a miluju-li já jeho, nevěru bych mu tolerovala.. ALE, jak všude omýlám je nevěra a NEVĚRA.. Fyzická stránka je dle mně tolerovatelná.. pokud se zamiluje tak to potom vez pardóón,ale: Sbohem a šáteček
Fakt je ovšem ten, že jsem tohle nemusela nikdy řešit (tedy s miminkem a v manželství..), takže kdo ví jak bych reagovala..
Přeji pevné nervy !
Hato souhlas, tohle mne pobavilo… ![]()
lumáťa píše:
Hele, zakladatelko, přečti si knížku o nevěře od Plzáka. Či jiného autora. Zahybá min. 2/3 mužů. Vůbec bych si nedělala iluze, že jiný chlap by byl lepší. Třeba by to dělal víc tajně. A vůbec to neznamená, že nevěrníci svou ženu nemilují. Monogamie totiž není přirozená..ale to je na jiný téma.
Rozbíjet rodinu…to bych se radit neodvážila. Jsou i jiná řešení, jak jsem psala výše. Rozvod, to je až to poslední řešení.
Jasně podvádí dvě třetiny chlapů a 90% ženských, ne?? Blbost na entou… A když vypisuje milence jak ji miluje, tak určo miluje všechny ženy na planetě, aji zakladatelku to máš pravdu!! To jsou někteří chlapi od narození tací milovnící… Ti milujou každou ženu na světě, a když mají možnost, tak i pomilujou…
![]()
Nezapomente, ze Plzak je uz pod drnem a ty jeho rady jsou z minuleho stoleti, pac poslednich 20 let uz byl pekne senilni a poslednich 10 let i gerontodementni ![]()
Ja treba mam kolegyni - cupr baba kolem 50 s dospelyma detma. Je rozvedena a ma vztah se zenatym doktorem. Vidi se parkrat za mesic, on ji prinese tu kytku, tu bonbonieru, tu parfem.
Kdyby mela ve svem veku hledat nekoho svobodneho na sex, tak musi hledat:
b) mezi hypochodry - ale tam si toho sexu moc neuzije
c) mezi rozvedenymi, kteri potrebuji hospodyni/kucharku
d) dedky- scvrkle trpasliky typu fotograf Saudek ![]()
takze kde brat a nekrast - mezi zenatymi. A klidne si o te inteligentni, vzdelane dame, hovorici plynne anglicky, nemecky a francouzsky, v manazerske pozici a slusne vydelavaji - rikejte, ze je devka ![]()
hanko sorry,ale určitě bych milence nehledala mezi ženáčema
Asi jsem blbá,ale proč někomu bourat rodinu?Jenom protože se ti nechtějí prát fusekle?
Když si budu hledat milence jako vdaná paní,tak je jedno jestli je ženáč nebo svobodný(manžel by se asi divil kdybych doma prala fusekle milenci) a když budu nezadaná tak budu hledat někoho na vztah
A to mezi ženáčema asi nenajdu ![]()
Někdo to má možná nastavený jinak
Řekla bych, že největší podíl viny tady má ale ten chlap, co podvádí ženu. To je můj názor.Především on je kurevník.No a zakladatelka mi připadá že hází vinu na ženy.A toho chlapa pitomě omlouvá.
verenika píše:
hanko sorry,ale určitě bych milence nehledala mezi ženáčemaAsi jsem blbá,ale proč někomu bourat rodinu?Jenom protože se ti nechtějí prát fusekle?
Když si budu hledat milence jako vdaná paní,tak je jedno jestli je ženáč nebo svobodný(manžel by se asi divil kdybych doma prala fusekle milenci) a když budu nezadaná tak budu hledat někoho na vztah
A to mezi ženáčema asi nenajdu
Já s Hankou souhlasím, opravdu jsou ženy takové… Ty které nehledají vztah jen povyražení, či někoho na sex, tak stokrát radši chmátnou po zadaném chlapovi, než po tom svobodném, protože mají obavu, že se do nich ten chlap zamiluje, pravda u zadaného chlapa to hrozí taky, ale tam to kdykoliv ta ženská může utnout a manžílek se nenápadně vrátí k manželce, než se otravovat se zbavovaváním se zamilovaného svobodného chlapa, tak to i chápu…
![]()
PS: Zadaný chlap - to už je taková známka toho, že je schopný se postarat o ženu - děti, tudíž je zajištěný, že je aspoň trošku normální a dá se s ním žít, že má zkušenosti a mohlo by z něko i něco kápnout… Než si „nabalit“ nějaký mladý tele, u kterýho nevíte zda není úplný neschopný trotl…
![]()
verenika píše:
hanko sorry,ale určitě bych milence nehledala mezi ženáčemaAsi jsem blbá,ale proč někomu bourat rodinu?Jenom protože se ti nechtějí prát fusekle?
A to mezi ženáčema asi nenajdu
Vereniko,
ja ale milence nehledam, pisu ti ze spousta svobodnych holek a zralych zen si hleda milence mezi zenatymi. Duvody jsem psala vyse. Osobne v praci jsem poznala par typu mladych holek, co sly po prachatych zenacich…
Mimochodem nikdy nesud, muzes se dostat do situace, kdy budes stara a rozvedena, tvuj exmanzel bude mit novou mladou zenu a nove deti. Vase spolecne dospele deti vyletnou z domova - muzou zit v cizine nebo si nesednes se snachou/zetem a navstevovat te nebudou a budes si chtit povyrazit - nemyslim hned sex, ale treba vyjit do divadla - tak chnapnes po bezdomovci nebo starem mladenci a budes travit cas se smradochem nebo budizknicemou jen abys nebourala rodinu?
Hanko- to už koukáš moc dopředu…teď ti píšu jak to vidím teď,odsuzuju ženáče co zahýbají a nerozumím holkám co jdou po ženáčích ![]()
Zakladatelko - ty se nesvěřuješ s tímhle kamarádkám ani tak proto, že by to byla osobní věc, jako proto, že moc dobře víš, že by tě „zkritizovaly“ jako my, že by ti úplně stejně promlouvaly do duše a to ty slyšet nechceš.
Co chceš slyšet? Že se to dá zvládnout? Tak fajn, já ti řeknu, jak : Má příbuzná si takhle jednou vzala po týdenní známosti svého prvního chlapa..Byly z toho dvě krásné děti.Ovšem milý mužík jí podváděl hlava nehlava…Ona se nehorázně ponižovala, ale prostě chtěla udržet rodinu (přestože pak řezal jí i její děti, ale to už je jiný příběh, ona je prostě píííííííp).Možná ho i měla ráda, kdo ví.Jelikož pracovali ve stejné práci, věděli to všichni okolo, půlka města, takže byla za husičku na entou.Mno a takhle tolerovala, objížděla milenky, ztrapňovala se před nima, to vše dlouhých 15 let, aby udržela rodinu, která stejnak stála dávno za prd, děti svého tátu nesnášely.Když jí konečně zdrhnul s milenkou (říkám konečně, protože ty děti fakt trpěly a milé příbuzné to nejspíš nevadilo, hlavně že je rodina pohromadě) a přišel rozvod, bylo jí ke 40tce.
Ehm, takhle chceš fakt dopadnout? Zapšklá, dokonale ponížená ženská bez špetky hrdosti? Tak to hodně štěstí…
manžel se za včerejšek pořád omlouvá, že ho to mrzí, že nás miluje nejvíc na světě, ale holky já sama uznávám že je to krétén!hlavně po dnešku, když mu řikám - ,,jaks ji to mohl dovolit,takhle o mě mluvit, že mě vyhodí z mého bytu?proč jsi reagoval, že s tím souhlasíš?vždyt je to obrovská neúcta ke mě?„a on na to - ,, omlouvám se lásko, ale mě to prostě přišlo vtipné“ takže nějaká pí.. si tohle dovolí a on se tomu jen zasměje… já vím je to KRETÉN! a vůbec se ho nezastávám, to jsem vám neřekla ani čtvrtku toho co nakecá za sraček..nechci být vulgární, ale už mám po ránu zkaženou náladu, budu se snažit být v pohodě už jenom kvůli broučkovion,včera pořád brečel a byl neklidný, chudáček můj, no nic,sice rozvádět se zatím nebudu, ale dám manželovi zabrat,mám jednoho pěknýho ctitele co mi pořád píše, tak si s ním asi někam vyrazím..jen ták, na drink ![]()
přeji všem krásný den
lumáťa píše:
Hele, zakladatelko, přečti si knížku o nevěře od Plzáka. Či jiného autora. Zahybá min. 2/3 mužů. Vůbec bych si nedělala iluze, že jiný chlap by byl lepší. Třeba by to dělal víc tajně. A vůbec to neznamená, že nevěrníci svou ženu nemilují. Monogamie totiž není přirozená..ale to je na jiný téma.
Rozbíjet rodinu…to bych se radit neodvážila. Jsou i jiná řešení, jak jsem psala výše. Rozvod, to je až to poslední řešení.
Tak to je pěkná trapárna. Nevěra opravdu není normální a pokud tys měla za život jen nevěrníky, tak to tě lituju.
Anonymní píše:
manžel se za včerejšek pořád omlouvá, že ho to mrzí, že nás miluje nejvíc na světě, ale holky já sama uznávám že je to krétén!hlavně po dnešku, když mu řikám - ,,jaks ji to mohl dovolit,takhle o mě mluvit, že mě vyhodí z mého bytu?proč jsi reagoval, že s tím souhlasíš?vždyt je to obrovská neúcta ke mě?„a on na to - ,, omlouvám se lásko, ale mě to prostě přišlo vtipné“ takže nějaká pí.. si tohle dovolí a on se tomu jen zasměje… já vím je to KRETÉN! a vůbec se ho nezastávám, to jsem vám neřekla ani čtvrtku toho co nakecá za sraček..nechci být vulgární, ale už mám po ránu zkaženou náladu, budu se snažit být v pohodě už jenom kvůli broučkovion,včera pořád brečel a byl neklidný, chudáček můj, no nic,sice rozvádět se zatím nebudu, ale dám manželovi zabrat,mám jednoho pěknýho ctitele co mi pořád píše, tak si s ním asi někam vyrazím..jen ták, na drink
přeji všem krásný den
Ten drink se ctitelem je dobrej
zkus to třeba, si uvědomí, jaký to je hajzlík jeden
Jinak tedy přeji pevné nervy, na soužití s ním je budeš potřebovat.
„Msta“ = drink s ctitelem nic nevyřeší, pak toho budeš litovat.
Nicméně přeji,ať se rozhodneš jak chceš, hodně štěstí ![]()
Hlavně, ať tím netrpí malý a je v pohodě ![]()
Jste bych jen dodala, ze clovek, kterej mi vedome ublizuje svoji neverou, kterou se ani nesnazi prede mnou skryt me opravdu milovat nemuze…nebo mame kazda uplne jinou predstavu o tom, co je laska…