Můj manžel je děvkař

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.4.11 10:54
jinak co to byl za hloupý příspěvek,jak tě to může napadnout HANKO? :zed: :zed: :zed:
Hanka1 píše:
sia píše:
A sorry staras se o dite, ktere je predevsim tvoje - kdyby tvuj manzel odesel behem tehu za hlasem sveho pudu, tak co? Dala bys mimi k adopci nebo do babyboxu?
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.11 11:06
Anonymní píše:
manžel se za včerejšek pořád omlouvá, že ho to mrzí, že nás miluje nejvíc na světě, ale holky já sama uznávám že je to krétén!hlavně po dnešku, když mu řikám - ,,jaks ji to mohl dovolit,takhle o mě mluvit, že mě vyhodí z mého bytu?proč jsi reagoval, že s tím souhlasíš?vždyt je to obrovská neúcta ke mě?„a on na to - ,, omlouvám se lásko, ale mě to prostě přišlo vtipné“ takže nějaká pí.. si tohle dovolí a on se tomu jen zasměje… já vím je to KRETÉN! a vůbec se ho nezastávám, to jsem vám neřekla ani čtvrtku toho co nakecá za sraček..nechci být vulgární, ale už mám po ránu zkaženou náladu, budu se snažit být v pohodě už jenom kvůli broučkovion,včera pořád brečel a byl neklidný, chudáček můj, no nic,sice rozvádět se zatím nebudu, ale dám manželovi zabrat,mám jednoho pěknýho ctitele co mi pořád píše, tak si s ním asi někam vyrazím..jen ták, na drink :)
přeji všem krásný den

No vidíš jen jdi,ať manžílek vidí,že nebudeš sedět jen doma na zadku.Ale že si taky budeš užívat.!!!! :potlesk: :potlesk: :palec:
Mmch něvěřila bych mu už ani slovo!!!

• Citovat
  • Upravit
8935
2.4.11 11:58
Anonymní píše:
Anonymní píše:
manžel se za včerejšek pořád omlouvá, že ho to mrzí, že nás miluje nejvíc na světě, ale holky já sama uznávám že je to krétén!hlavně po dnešku, když mu řikám - ,,jaks ji to mohl dovolit,takhle o mě mluvit, že mě vyhodí z mého bytu?proč jsi reagoval, že s tím souhlasíš?vždyt je to obrovská neúcta ke mě?„a on na to - ,, omlouvám se lásko, ale mě to prostě přišlo vtipné“ takže nějaká pí.. si tohle dovolí a on se tomu jen zasměje… já vím je to KRETÉN! a vůbec se ho nezastávám, to jsem vám neřekla ani čtvrtku toho co nakecá za sraček..nechci být vulgární, ale už mám po ránu zkaženou náladu, budu se snažit být v pohodě už jenom kvůli broučkovion,včera pořád brečel a byl neklidný, chudáček můj, no nic,sice rozvádět se zatím nebudu, ale dám manželovi zabrat,mám jednoho pěknýho ctitele co mi pořád píše, tak si s ním asi někam vyrazím..jen ták, na drink :)
přeji všem krásný den
No vidíš jen jdi,ať manžílek vidí,že nebudeš sedět jen doma na zadku.Ale že si taky budeš užívat.!!!! :potlesk: :potlesk: :palec:
Mmch něvěřila bych mu už ani slovo!!!

Ano,na drink s přítelem-sice si trošičku tvoje dušička uleví,ale naprosto nic to nevyřeší.On se stejně nezmění.Je to v něm,povaha která nejde „vyléčit“.Ještě jsi nedozrála k rozvodu,zatím to tak necítíš,bojuješ.To že ti plno holek radí odchod od manžela,tak to myslí dobře.Ale musíš to tak cítit,chtít.A jelikož jste spolu krátce,máš ho pořád ráda a snažíš se bojovat,tak si myslíš,že to nějak zvládnete.Proto odejdi až to budeš opravdu chtít ty,až to budeš cítit.Dřív ne,protože by stačilo málo a zase by ses k manželovi vrátila a nikam by to nevedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.4.11 12:11

A co sse změní když na ten drink pujdeš?Nic.Doma budeš stejně pouze ta co uklidí uvaří a postará se o dítě :nevim: .
Pokud chceš žít s takovim chlapem tak by si se měla asi naučit jeho nevěry tolerovat v klidu jinak to vše chudák odsere to dítě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
2.4.11 12:18
Kamča.dalmatinka píše:
A co sse změní když na ten drink pujdeš?Nic.Doma budeš stejně pouze ta co uklidí uvaří a postará se o dítě :nevim: .
Pokud chceš žít s takovim chlapem tak by si se měla asi naučit jeho nevěry tolerovat v klidu jinak to vše chudák odsere to dítě :nevim:

Checht, no ona asi počítá (nebo nepočítá, ale může to tak úplně snadno skončit), že jen u drinku nezůstane… No tak se budou vesele podvádět navzájem, prostě taková normální, spokojená česká rodinka přece… 8-o :zed:

• Citovat
  • Upravit
1076
2.4.11 13:04

že se míchám do diskuse. Dle mého názoru jsou děvkaři ti nejlepší vyznavači lásky, takže to, že pláče a opakuje, jak moc vás miluje ber s velkou rezervou.
Jinak přeju pevné nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
2.4.11 13:12

mila anonymna zakladatelka............... ......skusam sa vcitit do tvojej situacie…predovsetkym na ziadny drink nechod, stratis sebauctu, to by bola jedna z veci, ktoré uz nemozes zobrat spat, velmi ta prosim, nerob to..... ..ano je vela manzelov nevernych, lebo naozajstna laska je vzacna, ale maju aspon tolko charakteru, ze to robia najtajnesie ako sa len da a manzelku ani len slovkom nespomenu a ked sa im milenka zacne vrtat do manzelstva a spominat manzelku rychlo to ukoncia a najdu si inu menej problemovu.. ja nepochybujem, ze svojim sposobom svoju manzelku miluju a ventiluju si len sex, nie city......lenze tvoj manzel sa nesnazi utajovat, nie az tak ako by to mal.. utajovanie je znak, ze nechce robit bolest manzelke a tvoj? zartuje o tom…Na druhej strane, sama som popisala vela hluposti na nete a v roznych forach a chatoch- nie vsetko co sa popise sa aj uskutocni, skor je to len take verbalne a virtualne, pytam sa, on si len pisal takto alebo mas jasne a nezvratne dokazy ze ta naozaj podviedol?........ ......nech ti je utechou, ue aj manzelia tych zien, ktore ti tu pisali si pravdepodobne v práci s nejakou pisu......ale nenosia to domov...... ......treba ratat s tym, ze aj ked ta nepodviedol fyzicky, ale len si o tom pise, ze je to len otazka casu kedy to naozaj spravi...... a pokusenie a moznosti budu stale…netu sa nevzda a ver mi, ze net a pokec a FB a sms uz rozbili nejeden vztah…ja viem, ze sa nedá od neho odísť, ale snaz sa od neho odputavat, vidiet veci realne, treba na to cas… ano, dievcata maju pravdu, tvoj vztah nema buducnost, budes trpiet, budu hadky, bude pochybnost… my to vidime objektivne, ale ty to nevidis a nemozes vidiet, my ta nekritizujeme, my sme len oprávnene rozhorcene nad tym ako chlap zaobchádza so zenou, strasne rady by sme ta usetrili dalsich ponizeni, lebo tvojim ponizenim sa citime aj my same ponizene, rozumies?… ty s nim zostanes a budes zit zivot, ktoreho ta my chceme usetrit… ale je to ok, vsetko ma byt tak je… mozno po 15 rokoch trapenia sa konecne vas vztah rozpadne a ty budes schopna este najst ineho muza, lepsieho a budes si ho vazit prave preto lebo si si roky a roky odtrpela… ,,,,tvojho muza neriesim, je to jeden z tych typkov, co im je jedno s ktorou ziju, aj tak budu vzdy riesit ine, taky nehodnotny clovek, skoda reci o nom......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
2.4.11 13:35

co k tomu říct…prostě si měla obrovskou smůlu, že zrovna s tímhle typem chlapa máš dítě a tudíž sis ho vzala. Ten člověk se nikdy nemůže změnit, takže počítej s tím, že to ani nemůže mít dobrý konec. Nejlepší co by se ti mohlo stát je, že potkáš někoho jinýho, bude vám to klapat, rozvedeš se a budeš mít novou rodinu. To ale neznamená, že bys měla odteď začít dělat to samý co tvůj manžel, ale chtělo by to reálněji vidět situaci a začít se pomalu, ale jistě osamostatňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
2.4.11 13:35
jéééé, to mi něco připomíná :lol: nechodila jsi s mým ex-starým ? :lol: :lol: :lol: taky jsem zjistila, že to hraje na obě strany a teď už dělá radost zase někomu jinému :lol: :lol: :lol: a nebo spíše jiným :-) od takových blbečků raději dál :palec:
Ajuše píše:
Anonymní píše:
obrosvskou nenávist k ženám co se vesele serou do života ženátých mužu a vůbec jim to nevadí
K tomuhle řeknu jen jedno. Ano je to naprd, ale spousta těch ženskejch věří co jim chlap nakecá. Jak ho žena nemiluje, jak je úplně strašná, že on je chudáček a bla bla. To mám z vlastní zkušenosti než mi spadly růžový brejle a já zjistila, že jeho odchod od přítelkyně neproběl, tak jak mi nakecával a dál si užíval s náma oběma. Navíc ženská co je sama je sama, ale chlap co je ženatej má závazek a má mozek na to aby řekl ne, mám doma ženu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
2.4.11 14:40
eňula píše: že se míchám do diskuse. Dle mého názoru jsou děvkaři ti nejlepší vyznavači lásky, takže to, že pláče a opakuje, jak moc vás miluje ber s velkou rezervou.
Jinak přeju pevné nervy!

A hlavně jsou to děsní manipulátoři, lháři a prostě už „v tom umějí chodit“… Mají to nacvičené a dokážou ženským, kterým koliv nalhat cokoliv, kdykoliv a jakkoliv a ty jim to šežerou celé i s navijákem… Takže podle mě ji ani nemiluje, prostě jen to s ní dobře umí, tak jako s dalšíma… :roll: :-?

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
2.4.11 14:54
Anonymní píše:
jinak co to byl za hloupý příspěvek,jak tě to může napadnout HANKO? :zed: :zed: :zed:
Hanka1 píše:
sia píše:
A sorry staras se o dite, ktere je predevsim tvoje - kdyby tvuj manzel odesel behem tehu za hlasem sveho pudu, tak co? Dala bys mimi k adopci nebo do babyboxu?

od anonyma si to zrovna budu brat… :pocitac: aneb uz se ztracim v tom kdo je a neni zakladatelka, jinak souhlas s tim, ze zakladatelky manzel je kreten.

• Citovat
  • Upravit
225
2.4.11 15:07
Allee píše:
co k tomu říct…prostě si měla obrovskou smůlu, že zrovna s tímhle typem chlapa máš dítě a tudíž sis ho vzala. Ten člověk se nikdy nemůže změnit, takže počítej s tím, že to ani nemůže mít dobrý konec. Nejlepší co by se ti mohlo stát je, že potkáš někoho jinýho, bude vám to klapat, rozvedeš se a budeš mít novou rodinu. To ale neznamená, že bys měla odteď začít dělat to samý co tvůj manžel, ale chtělo by to reálněji vidět situaci a začít se pomalu, ale jistě osamostatňovat.

Naprosto souhlasím. Pokud začneš dělat to, co on, akorát klesneš na jeho úroveň. Myslíš, že se kvůli tomu chytne za nos a přestane to dělat? Ne, nechytne. Bude z toho tak akorát začarovanej kruh. :zed:
Měla by ses začít připravovat na ústup - mobilizuj síly. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
2.4.11 15:20
etatinek píše:
Checht, tak vono není zase tak skvělý a úžasný mít doma nádhernýho chlapa?? Žebychom my průměrní až odpudiví přece jenom měli šanci na vztah?? Hurááá, tak to mě dneska rozveselilo… :oops: :andel:

Zakladatelko neblázni a utíkéj od něj co ti nohy stačí!! Nebo budeš nešťastná a jak už tu holky psaly, je velká pravděpodobnost, že se časem stéjně rozéjdete… On tě za pár let vymění za mladší, hezčí a nadrženější model… A nebo se zhroutíš a odéjdeš od něj sama s dítětem nebo dvěma… Jde o to, že ti uplynou léta, zestárneš dítě/děti budou větší a ty budeš totálně vyšťavená, tak se ti do dalšího vztahu asi ani moc chtít nebude a taky už si nikoho třeba nestihneš najít - nikdo tě už nebude chtít… :think: :roll:

Jinak bych chtěl říct, že tě nemiluje… Má tě asi rád atd… Ale opravdová láska, úcta a samozřéjmě věrnost to není a to je pak špatně… Spíš se mi zdá jako úspěšný manipulátor a lhář, no a ty jsi ještě k tomu všemu do něj bezhlavě a slepě zamilovaná, tak to nevidíš a asi ani nechceš vidět… :cry: :-(

jooooo :palec: :palec: :palec: :palec: skvěle napsané :potlesk:

Jinak já nejdřív myslela, že jako jenom flirtuje a píše o tom a on fakt jako i souloží s jinejma??? 8-o 8-o 8-o A ty o tom víš?? 8-o 8-o Jako to mi zůstává rozum stát. Tak jestli je to takhle a chceš drinkem s kamarádem, případně vyspáním s kamarádem docílit žárlení, tak na to se rovnou vybodni! Akorát bude mít další argument, proč to má sám dělat.. a tobě nejspíš přibudou výčitky svědomí :nevim:
Je těžké odejít, ale když jsi byla tak naivní a vzala sis krasoně, musíš se holt o něj podělit :mrgreen: Jak se říká, je lepší mít 50% v dobrým podniku, než 100% ve špatným :lol: :lol: (ovšem tvůj procentní podíl je asi podstatně menší.. :think: ) Jen to dítě si chudák nemůže vybrat, ty jo,..asi bych se snažila mu dát lepší vzor :nevim:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
2.4.11 15:34
emocuc.polymorf píše:
Je těžké odejít, ale když jsi byla tak naivní a vzala sis krasoně, musíš se holt o něj podělit :mrgreen: Jak se říká, je lepší mít 50% v dobrým podniku, než 100% ve špatným :lol: :lol: (ovšem tvůj procentní podíl je asi podstatně menší.. :think: )

To je dobrý!! :palec: :potlesk: :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
24603
2.4.11 15:50

tvuj manzel je teda pekny k…t!!!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac: zrovna bych zbalila sebe i dite a uz ho nechtela nikdy videt!!! neverila bych mu ani nos mezi ocima.. hergot zenska co je to za chlapa kdyz sa ti kurvi aj pocas tehotenstvi?????!!!!!nemas zadnu uctu k sobe nebo co?? nechcu ti radit ale on toho bude porad vyuzivat a rikat jak ma blbu zenu kdyz mu to porad odpousti..... promin za vulgarnost ale je to muj nazor.........a je jen na tobe jak se zachovas.kazdopadne verim ze budes rozumna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí