Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ono psaní si s někým a spaní s někým-to je docela zásadní rozdíl
To psaní by se ještě dalo „omluvit“.I když já bych nesnesla ani to psaní
Ale v takové situaci díky bohu nejsem,takže nemůžu vědět jak bych se zachovala,ono když už máte dítě,tak je to o něčem jinem.Tak by člověk sbalil svých 5 švestek a táhnul pryč ale s dítětem to tak snadno nejde
.
Já bych se na hezkýho chlapa taky podívala A TAK..
Ale pouze za předpokladu, že bych byla volná já i on.. což u hezkých chlapů nebývá běžné ![]()
Přijde mi to od něj hnusný, ale i tak od těch děvek (pardon, to je pro mě každá taková
která ví že není volný ) ..
Pokud cítíš, že tě miluje, tak budeš muset vytrvat a trpět mu to
Možná bych s po čase zkusila domluvit na volnějším vztahu..
Abys to nebyla neustále jen ty, kdo sedí doma na zadku se staženým ocasem.. ![]()
Ale, jak už někdo psal, záleží jestli na to máš (lidově řečeno) žaludek ![]()
Cítim -li, že mě chlap miluje a miluju-li já jeho, nevěru bych mu tolerovala.. ALE, jak všude omýlám je nevěra a NEVĚRA.. Fyzická stránka je dle mně tolerovatelná.. pokud se zamiluje tak to potom vez pardóón,ale: Sbohem a šáteček ![]()
Fakt je ovšem ten, že jsem tohle nemusela nikdy řešit (tedy s miminkem a v manželství..), takže kdo ví jak bych reagovala.. ![]()
Přeji pevné nervy ! ![]()
Máš opravdu zajímavou logiku
ty, co s ním spí, jsou dle tebe děvky a přitom píšeš o možnosti volného vztahu a tolerovatelnosti nevěry.
Hotaru píše:
Já bych se na hezkýho chlapa taky podívala A TAK..Ale pouze za předpokladu, že bych byla volná já i on.. což u hezkých chlapů nebývá běžné
Přijde mi to od něj hnusný, ale i tak od těch děvek (pardon, to je pro mě každá taková![]()
Pokud cítíš, že tě miluje, tak budeš muset vytrvat a trpět mu toMožná bych s po čase zkusila domluvit na volnějším vztahu..
Abys to nebyla neustále jen ty, kdo sedí doma na zadku se staženým ocasem..
Ale, jak už někdo psal, záleží jestli na to máš (lidově řečeno) žaludek
Cítim -li, že mě chlap miluje a miluju-li já jeho, nevěru bych mu tolerovala.. ALE, jak všude omýlám je nevěra a NEVĚRA.. Fyzická stránka je dle mně tolerovatelná.. pokud se zamiluje tak to potom vez pardóón,ale: Sbohem a šáteček
Fakt je ovšem ten, že jsem tohle nemusela nikdy řešit (tedy s miminkem a v manželství..), takže kdo ví jak bych reagovala..
Přeji pevné nervy !
Nečetla jsem všechny příspěvky, ale můžu na to říct jen odejdi od něj. Zcela jistě byl už takový, když jste se poznali, tak jsi věděla, do čeho jdeš. Krása není do vztahu to nejdůležitější, ta pomine, ale charakter zůstane. Jinak hluboce pohrdám ženskýma, které se neštítí spát se ženatým a ještě u něj doma ![]()
Jsem docela překvapená, že s ním ještě pořád jsi. To bych nevydržela…a nevěra mi nepřijde jako projev toho, že mě má někdo rád
A co se týče ženských, který spí s ženatýma chlapa, tak je nechápu…já osobně bych to nedala, ale stejně si myslím, že hlavně je to chyba toho chlapa!! Kdyby si rodiny vážil, tak to neudělá… ![]()
Háta_x píše:
Máš opravdu zajímavou logikuty, co s ním spí, jsou dle tebe děvky a přitom píšeš o možnosti volného vztahu a tolerovatelnosti nevěry.
Hotaru píše:
Já bych se na hezkýho chlapa taky podívala A TAK..Ale pouze za předpokladu, že bych byla volná já i on.. což u hezkých chlapů nebývá běžné
Přijde mi to od něj hnusný, ale i tak od těch děvek (pardon, to je pro mě každá taková![]()
Pokud cítíš, že tě miluje, tak budeš muset vytrvat a trpět mu toMožná bych s po čase zkusila domluvit na volnějším vztahu..
Cítim -li, že mě chlap miluje a miluju-li já jeho, nevěru bych mu tolerovala.. ALE, jak všude omýlám je nevěra a NEVĚRA.. Fyzická stránka je dle mně tolerovatelná.. pokud se zamiluje tak to potom vez pardóón,ale: Sbohem a šáteček
Fakt je ovšem ten, že jsem tohle nemusela nikdy řešit (tedy s miminkem a v manželství..), takže kdo ví jak bych reagovala..
Přeji pevné nervy !
Co je na tom tak divněho?
Pro MĚ jsou prostě děvky ty co spí s chlapem od jiné rodiny.. a děvky to pro MĚ budou i když to bude volný vztah..
Jde mi o to, že pokud bych věděla, že je to jinak skvělej chlap, tak raději než o něj přijít, bych vztah trochu uvolnila.. Ale taky jsem psala, že přímo v téhle situaci jsem nikdy nebyla, takže… ![]()
Prchej co ti síly stačí. Žiješ jen jednou a chceš se celej život trápit? Za to žádnej chlap nestojí. A útěcha, že tě miluje? I kdyby tě miloval (nevěřím tomu), tak co je ti to platný? Milovat tě může i někdo jinej a ještě k tomu třeba bude věrnej. ![]()
Takže bys byla sama děvka, když bys měla volný vztah a spala s jiným nebo by byla děvka ta, která spí s tvým partnerem i v případě, že mu to toleruješ? ![]()
Hotaru píše:Háta_x píše:Co je na tom tak divněho?
Máš opravdu zajímavou logikuty, co s ním spí, jsou dle tebe děvky a přitom píšeš o možnosti volného vztahu a tolerovatelnosti nevěry.
Hotaru píše:
Přeji pevné nervy !Pro MĚ jsou prostě děvky ty co spí s chlapem od jiné rodiny.. a děvky to pro MĚ budou i když to bude volný vztah..
Jde mi o to, že pokud bych věděla, že je to jinak skvělej chlap, tak raději než o něj přijít, bych vztah trochu uvolnila.. Ale taky jsem psala, že přímo v téhle situaci jsem nikdy nebyla, takže…
Hotaru píše:
Co je na tom tak divněho?Pro MĚ jsou prostě děvky ty co spí s chlapem od jiné rodiny.. a děvky to pro MĚ budou i když to bude volný vztah..
Jde mi o to, že pokud bych věděla, že je to jinak skvělej chlap, tak raději než o něj přijít, bych vztah trochu uvolnila.. Ale taky jsem psala, že přímo v téhle situaci jsem nikdy nebyla, takže…
Fakt? Tak to bych nedala… ![]()
No tak celkem tu od některých dostáváš pěknou sodou, to tě asi celkem dorazilo co?
No jinak nevím co bych ti poradila, nejpíš má takové chování v povaze a pokud se to nezměnilo ani s mimkem, tak to už asi čekat nemůžeš. Každopádně si zkus zachovat svou sebeúctu a pokud s ním chceš zůstat, doporučuji si stanovit, alespoň nějaká pravidla.
Jak píšeš, byla bys raději, kdybys to nevěděla, tak se domluvte, ať to dělá diskrétně, avantýry si odbývá mimo domov a samozdřejmě ať se pořádně chrání (nepotřebuješ ještě něco chytnout) + další věci co tě pak ještě napadnou…
Pokud mu na tobě opravdu, alespoň trochu záleží bude je doržovat.
A pak už se s tím postupně musíš nějak smířit nebo ho opustit záleží, jak budeš mít silnej žaludek. Nebo si rovnou domluvte volný vztah a taky si občas odskoč, třeba ho to vrátí trochu do reality, že je to hnusný pocit, když ti to někdo udělá. Každopádně i na takový styl soužitý musíš být otrlá a umět to oddělit, ale to je také těžké a pak bys tím mohla trpět nejen ty, ale i vaše dítě. Možná ho to časem nebo věkem přejde, ale na to se moc nespoléhej…
Moje řeč!
s hezounama jsou jenom problémy… 13 let jsem měla přítele, za kterým se otočila každá ženská od 10 do 100 let a kdybych měla počítat ty lži, rozchody, sliby a návraty, tak tu sedím do pondělka…
![]()
teď mám 2 roky přítele, je to úplně obyčejnej chlap (myslím vzhledově) a je i o nějakej ten cenťák menší, ale jsem s ním šťastná jako nikdy před tím…
![]()
takže ti radím, vykašli se na něj a nebud taková blbka jako já a nečekej na to, že se něco změní… nezmění… zázraky se nedějí a děvkař zůstane vždycky děvkařem
přeju Ti pevné nervy a kdybyses potřebovala vykecat, pošli SZ.
Mína
Lizbeth píše:
Nemiluje tě a je mu úplně jedno zda jsi zrovna těhotná nebo kojíš, je mu jedno, zda se pro něj krášlíš, je mu jedno všechno..jen když se na to příjde, tak se vymlouvá a sype popel na hlavu, nic víc..Tohle se těžko dá tolerovat věčně - začni reálně uvažovat o rozchodu..
A příště nebrat hezouna..
Háta_x píše:
Takže bys byla sama děvka, když bys měla volný vztah a spala s jiným nebo by byla děvka ta, která spí s tvým partnerem i v případě, že mu to toleruješ?
Hotaru píše:Háta_x píše:Co je na tom tak divněho?
Hotaru píše:
Přeji pevné nervy !Pro MĚ jsou prostě děvky ty co spí s chlapem od jiné rodiny.. a děvky to pro MĚ budou i když to bude volný vztah..
Vysvětlím jak to myslím.. ![]()
Děvka - žena, která provozuje sex s MÝM chlapem (= s chlapem ZADANÝM).. Pokud to milenka neví, že je chlap zadaný pak nevím
Ale samo, že pokud by šlo o mýho chlapa, byla by to taky děvka ![]()
Vím, jaké to je, být podváděná (ve vztahu bez dětí), ale pokud bych věděla, že ten chlap mi stojí za to, odpustit mu jeho nevěry, pak bych byla ochotná to nějak „nevidět“.. ![]()
EDIT: Já bych si ve volném vztahu jako milence hledala takového chlapa, který není zadaný.. takže bych děvkou nebyla ![]()
Příspěvek upraven 01.04.11 v 15:37
No, zase se to tu nějak podivně rozjelo.
Zakladatelko- opravdu ho miluješ? A jak mu odpustíš, že tě kvůli milence „vyhodí“ z bytu .
![]()
Neblbni. Takhle to nezměníš. Teda pokud ho vůbec změníš. ![]()
Míša8808 píše:Hotaru píše:Fakt? Tak to bych nedala…
Co je na tom tak divněho?Pro MĚ jsou prostě děvky ty co spí s chlapem od jiné rodiny.. a děvky to pro MĚ budou i když to bude volný vztah..
Pokud bych toho chlapa milovala a (podmínkou je-) miloval by i on mě, tak bych to zkusila.. Jen tak bez ničho bych se ho vzdát nechtěla a zkoušela bych cokoliv… (Ikdyž teda do hlavy mu nevidím a nevím jestli mně miluje
jde o to, že já to tak cítím..
) ..
Ale musím říct, že zase nejsem ten typ co by mu vyvářel a podstrojoval, to ne
Vařit umí, prát taky, tak co? ![]()
Ber mě s nadhledem
Až budu přesně v té situaci možná zareaguju jinak
Takhle to cítím TEĎ ![]()
Nečetla jsem všechny odpovědi..
Za sebe můžu říct, že bych brala jako plus to, že vaše miminko je ještě hodně maličké. Pokud nedokážeš žít spokojený (když už ne šťastný) život s tím, jaký je, tak od něj utíkej zavčasu, dokud je vaše dítě tak malinké. Až bude větší, bude to horší, protože bude na tátu zvyklé. A věř tomu, že do smrti spolu nebudete. Nejspíš toho už budeš mít všeho dost o pár let později, nebo dřív zdrhne sám za nějakou jinou.
Výmluva, že je jaro, je teda dost ubohá, až k zasmání. To by snad nenapadlo ani děcko s velkou fantazií ![]()
Btw., to jak jsi psala, že se staráš o jeho dítě.. chápu jak jsi to myslela ![]()