Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky vlastním sexy žádaného chlapa.Myslím že mě miluje a nepodvádí už 10 let a pokud jo tak je dost chytrej na to aby to neprasklo proto že ví že by přišel o hodně a lepší by stejně nenašel ![]()
Nevěru bych netolerovala v žádném případě.Pokud schwarz není chlap což mi přijde že ano
tak jí asi neva že je třeba devátá desátá a nebo ta co jen doma vaří a uklízí,ale to je každého věc.Pro mne je představa že se o chlapa dělim stejně děsivá jak kdybych si měla vzít do huby žvejku co už někdo žvejkal ![]()
naprosto souhlásím s Kamčou
a stejně tak si myslím, že schwarz je chlap, žena by takhle nemluvila
pokud teda dřív nebyla chlap
zakladatelky je mi líto, jsitě se trápí, protože muže asi miluje a nechce ho ztratit. Tím ale co dělá, si jí rozhodně neváží, je to ponižující a bohužel jí bude trápit pořád…je mi to líto
Kamča.dalmatinka
podle tebe je nevera i nejake trapne zvaneni na netu?
schwarzwaldtorte píše:
Kamča.dalmatinka
né to jsem neřekla.To si vzala-vzal kde?
Kamča.dalmatinka píše:schwarzwaldtorte píše:né to jsem neřekla.To si vzala-vzal kde?
Kamča.dalmatinka
ja vychazim z toho, ze chlap zakladatelky jenom chatuje a rodinka je pro nej nade vse.
pokud je ten muz moralne v poradku, asi bude, to by si ho zakladatelka nebrala a nemela s nim dite, tak bych se nejakeho podvadeni (realneho sexu!) nebala.
holky, jak ja byla zamlada zarliva… muzu psat romany, pak me to preslo, vybudovala jsem sebeduveru i duveru v partnera, pochopila, ze to je ztrata energie se tak trapit a byl klid.
schwarzwaldtorte píše:Kamča.dalmatinka píše:ja vychazim z toho, ze chlap zakladatelky jenom chatuje a rodinka je pro nej nade vse.schwarzwaldtorte píše:né to jsem neřekla.To si vzala-vzal kde?
Kamča.dalmatinka
pokud je ten muz moralne v poradku, asi bude, to by si ho zakladatelka nebrala a nemela s nim dite, tak bych se nejakeho podvadeni (realneho sexu!) nebala.
holky, jak ja byla zamlada zarliva… muzu psat romany, pak me to preslo, vybudovala jsem sebeduveru i duveru v partnera, pochopila, ze to je ztrata energie se tak trapit a byl klid.
Nemyslím si že by šlo o chatování.Zvát někoho domu na sex není to stejné jako psát někomu jiné kecičky.Navíc zakladatelka psala že její manžel je děvkař od začátku i když byla těhotná tak děvkař není ten kdo si jen chatuje.
tak já to okomentuju z „druhého břehu“.
žvanění na netu nevěra není, ale často tím nevěra začíná.taky jsme s mým drahouškem začínali žvaněním na netu, byl ženatý, dvě malý děti a za pár týdnů jsme se sešli na kávu, nezávazně, kamarádsky,jen tak,abychom se viděli i osobně. a za půl roku u mě bydlel.
já vím,že se na mě sesypete jako vosy,ale tak to prostě bylo a já si myslím,že kdyby měl můj drahouš doma ženskou a ne slepici,tak by si nehledal „kámošky“ na žvanění na netu a povídal si s ní.My jsme spolu teď už 5 let a drahý se u PC nezdržuje dýl,než pár desítek minut denně.Zbytek času prožvaní se mnou.
Tím nechci říct,že je zakladatelka diskuze stejná jako ex mého drahého,to v žádném případě.Jen jsem to chtěla ukázat i z druhé strany břehu.
A teď mě můžete začít kamenovat
![]()
schwarzwaldtorte píše:
Kamča.dalmatinka
schwarz - já teda nevím, jestli si četla diskuzi, ale z té diskuze jasně vyplynulo, že milej zlatej si nejen „žvatlá“ po netu, ale že si i zabíhá smočit jinam ![]()
Anonymní píše:
tak já to okomentuju z „druhého břehu“.žvanění na netu nevěra není, ale často tím nevěra začíná.taky jsme s mým drahouškem začínali žvaněním na netu, byl ženatý, dvě malý děti a za pár týdnů jsme se sešli na kávu, nezávazně, kamarádsky,jen tak,abychom se viděli i osobně. a za půl roku u mě bydlel.
já vím,že se na mě sesypete jako vosy,ale tak to prostě bylo a já si myslím,že kdyby měl můj drahouš doma ženskou a ne slepici,tak by si nehledal „kámošky“ na žvanění na netu a povídal si s ní.My jsme spolu teď už 5 let a drahý se u PC nezdržuje dýl,než pár desítek minut denně.Zbytek času prožvaní se mnou.
Tím nechci říct,že je zakladatelka diskuze stejná jako ex mého drahého,to v žádném případě.Jen jsem to chtěla ukázat i z druhé strany břehu.
A teď mě můžete začít kamenovat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
schwarzwaldtorte píše:
Kamča.dalmatinka
Ano, to bude tím- každý kurevník má doma slepici
člověk si to musí obhájit, že? A pro jeho děti jsi určitě nejhodnější macecha na světě
Naštěstí tohle řešit nemusím, ale blivno mi teda z takových keců je
Nazývat slepicí to je jednoduchý.Já nechci nikoho odsuzovat, stát se může cokoliv, ale trošku zpytovat svědomí by neuškodilo.Hele, za pár let můžeš být slepice i něco horšího ty, člověk by si neměl zas tak fandit, trochu pokory a úcty k tý jeho předešlý.Měla honičku kolem dvou dětí, asi neměla čas se furt zaobírat tím svým
Ahoj anonymní,
a jen tak pro informaci, máte spolu děti?
Ono s příchodem jednoho, druhého a pak třeba dalšího dítěte se všechno mění a to dost. Není čas na chlapa a obskakování jeho potřeb atd.
No a podle tvého je za pár let slepice asi každá, co vychová děti a stará se o domácnost a chlapa, který si vyhazuje z kopýtka s jinou, protoža ta jeho drahá slepice nemá čas na nic jiného. Asi to bude tím, že ten její drahý tráví většinu času u pc nebo po kavárničkách a s ničím doma nepomůže co? Nebo se mýlím??
No děs, tyhle názory jsou fakt na facku.
Hanka1 píše:lasička1 píše:to jsem zazila - chlap serednej jako noc a kurevnik jak blazen - on ty zensky normalne ukecaval az ukecal
Ale horší by bylo mít doma záletného ošklivce.
Vlastní zkušenost??
![]()
ja se taky domnivam, ze po narozeni mimina se moc veci a zpusob souziti zmeni.
mamca se citi izolovana, tatka ten asi nerad posloucha o ee atd.
zivot je holt tezky!
schwarzwaldtorte píše:
zivot je holt tezky!
Já bych řekla,že spíč chlap se cítí izolovaný.pro mnohýho chlapa je dítě „vetřelec“ ![]()
verenika píše:schwarzwaldtorte píše:Já bych řekla,že spíč chlap se cítí izolovaný.pro mnohýho chlapa je dítě „vetřelec“
zivot je holt tezky!
souhlasim. ![]()