Nepomucká, Podbělohorská

13.3.18 17:37

Nepomucká / Podbělohorská Praha 5

Ahoj maminky, máte některá z vás zkušenosti se ZŠ Nepomucká či ZŠ Podbělohorská? Vím, že Podbělohorská je spíše rodinná, ale slyšela jsem, že v Nepomucké je metoda Hejného. Ale myslím, že je jen v 1. třídě, možná už jí mají i dál nevíte? V Podbělohorské je krásná zahrada, nevím zda Nepomucká má taky něco? Jak to v Nepomucké řeší družina, když jdou ven? Mají taky zahradu? Díky moc za všechny odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
783
14.3.18 09:15

Nepomucká v případě, že zvolíte jejich odloučené pracoviště v Beníškové. Tam je to skvělé, jen 5 tříd - od každého ročníku jedna až do páté třídy, obrovská zahrada, klid, vlastní jídelna a super učitelky tam. Budova je rok po rekonstrukci, takže je tam všechno nové.
Chodil tam můj syn a teď tam chodí i dcera.
Nepomuckou dole nedoporučuju vůbec, po Beníškový šel syn na 2. stupeň do Weberky, dcera půjde také.
V případě, že byste nešli do Beníškové, zvolte Podbělohorskou nebo Weberku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.18 22:06

@frndulka Tak to mě dost překvapilo. Já zvažuji, kam své dítě zapsat do 1. Třídy zda Podbělohorská nebo Nepomucká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
21.3.18 08:34

Z těchto dvou variant bych já zvolila Podbělohorskou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.26 23:33

Dotaz na ZŠ Nepomucká

Dobry den, chci se zeptat na situaci na ZŠ Nepomucká. Před 2 lety se měnil ředitel a v pruběhu prvniho roka propustil 10 učitele vcetne zastupkyne. Muj syn zde chodi a uz behem jednoho mel 3 tridni ucitele a 6 ucitelu na cestinu. Ted reditel vysvetloval, ze nema ucitele/ku na cestinu a pry ted bude na cestinu kazdou hodinu supl a bude jiny ucitel a tvrdi, ze jsou zde ucitele, kteri nemaji aprobaci na cestinu ale maji radi cestinu. Mohu se Vas zeptat na dalsi veci ohledne ZŠ Nepomucka a fungovani Tomaše Obdržalka. Podelte se o dalsi veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
16.4.26 05:49

Na praze 5 je brutalni nedostatek skol, pochybuju, ze je sance dostat se, kam dite neni spadove :think: vzdyt tam dokonce zavedli skolni bus, na odvoz deti, co se nevesly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.26 07:57

@Yasmen co ma spolecneho nedostatek ZŠ na Praze 5 s tim ze reditel tvrdi ze nemuze sehnat ucitele na cestinu. Bude davat supl na kazdou hodinu a budou ucit ucitele, kteri nemaji aprobaci na cestinu, ale tvrdi ze nekteri ucitele maji radi cestinu nebo ze v prubehu roka 2× vymeni ucitele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
16.4.26 09:15
@AnonymPraha5 píše: Více

Hadej, muzes 2× :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin