Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pam12 píše:
No a proč to řešíš? není to její věc a její dům?
Je, ale clovek se tu stydi bydlet. Ten jeji to vidi taky, vadi mu to. Ji nejak nevim, bojim se ji na to zeptat. Navic v tom zije dite. Manzel chce kvuli tomu asi jet driv domu, i kdyz to nerekl primo.
Třeba proto, že já bych taky čekala aspoň relativně uklizeno, když si mě někdo pozve na svátky domů… ![]()
Ahoj, chápu, že hnusné prostředí člověku akorát kazí náladu a pak se u sestry necítíš dobře i když jinak ji máš moc ráda. Ale pochopila jsem to tak, že jste u ní jen na návštěvě na svátky, je to tak? Pokud ano, tak bych se to snažila nějak zkousnout, asi jim takové prostředí s manželem vyhovuje, můžeš si myslet svoje, ale nenaděláš nic…
Tak ona to tu nema jako vylozene hnusny, nabytek ma novy, i kdyz kvuli nam treba dodelali kuchyn a koupili lustry, cekala na to pul roku a kvuli nasi navsteve se ten jeji konecne donutil. Ale ma tu prpste hnuj, smrad, mouchy..
@elaria píše:
Ahoj, chápu, že hnusné prostředí člověku akorát kazí náladu a pak se u sestry necítíš dobře i když jinak ji máš moc ráda. Ale pochopila jsem to tak, že jste u ní jen na návštěvě na svátky, je to tak? Pokud ano, tak bych se to snažila nějak zkousnout, asi jim takové prostředí s manželem vyhovuje, můžeš si myslet svoje, ale nenaděláš nic…
Ahoj, souhlasím,…říkat bych jí to neříkala, podle toho jaký máte vztah a jak by to přijala. To co jí roste v tý lednici bych utřela a nenápadně vyhodila vše prošlé, bez komentářů. Kůli těm dětem…Jinak taky mám kamarádku ne zrovna čistotnou a děti jí jen kvetou…
Imunita asi dobrá ![]()
Chapu, ze se tam cítíš neprijemne, tak bych to tak mela.Ale je to jeji věc a jeji dům. Zalezi, jake mate vztahy.Ja svy sestre kolikrat klidne reknu, ze je to bordelar a ze je to hruza.Ja se zasmeju, ona protoci oci a zasmeje se taky.Ale nezmeni se samozrejme nic.Kdyz je někdo bordelar, tak takovy bude i kdyby trakare padaly.
Ježíš vždyť jste sestry - to jí to nemůžeš normálně v klidu mezi 4 očima říct…??? To se na tebe urazí a do konce života kvůli takový hovadině s tebou nebude mluvit nebo co…?
jinak být na Vánoce v bordelu by se mi taky nelíbilo, příště bych pozvala já jí k nám, aby viděla co to znamená vánoční úklid
Tohle je v člověku, jiný nebudou.Jela bych domů, všude dobře, doma nejlíp ![]()
No prave ze ji mam rada, rozumime si, bydlime daleko a vidime se malo, tak to nejak zas tak neresim, ale je mi to prpste blby.. Mama taky nejak nevi co s tim, ze myslela, ze ji novy barak donuti a zatim nic. Ja prave manzelovi rikam, neres to, zas odjedem a at si tu treba shnijou, taky se drzim, abych nejela nakoupit veci na uklid a nevydrhla to tady ( jsem sice taky lemra lina, ale tohle bych nesnesla).
@Anonymní píše:
Musim se trochu vykecat, nejak nevim, co s tim. Na svatky jsme bydleli u moji sestry. Ma novy barak. Ale ona je cune, ten jeji taky a to prpste nejde. Kdyz jsem chtela dat detem jogurt, nasla jsem pouzitelny jeden, jinak vetsina tak z cervna. V dolnim supliku lednice neco neznameho roste. Na stedry den jsem s ni tak nejak poklidila spodni patro, ale treba nadobi po veceri unyl muj muz pulku 25. a kdyz jsem mu zakazala umyt zbytek, tak to nevydrzel a zbytek umyl tusim dneska (ja byla pryc). Segra dneska byla cely den doma a binec tu akorat pribyl. Kdyz jsme prijeli a ja se ji zeptala kde ma neco na koupelnu, ze bych ji umyla, tak se urazila, ze ji kvuli nam myla nez jsme prijeli.. Ja nevim. V byvalem byte jsme musela umyt pul kouprlny kdyz jsem si chtela umyt ruce. Ona je moc hodna, hezka, ale proste jsou s muzem bordelari sileny. A ja ji odmitam uklizet, bezne pomoct ano, ale tphle je moc. Uklizecku jsme s tim jejim ( ten doma nehne prstem) resili, ale ona ji pry nechce.
Tak předpokládám že víš o tom že je bordelářka a přesto se k ní necháš pozvat na vánoce. Tak tam nejezdi ![]()
@Conulka píše:
Ježíš vždyť jste sestry - to jí to nemůžeš normálně v klidu mezi 4 očima říct…??? To se na tebe urazí a do konce života kvůli takový hovadině s tebou nebude mluvit nebo co…?
No, říct ji to může, ale to je tak taky všechno… sestře to tak vyhovuje, nemá důvod něco měnit.
@Anonymní píše:
Uklizecku jsme s tim jejim ( ten doma nehne prstem) resili, ale ona ji pry nechce.
No, tak kdyby hnul, tak by tam třeba mohlo být uklizeněji… kdo ví, jestli nehraje hru, kdo déle vydrží
taky jsem ji hrávala s bratrem v pokoji.
Musim se trochu vykecat, nejak nevim, co s tim. Na svatky jsme bydleli u moji sestry. Ma novy barak. Ale ona je cune, ten jeji taky a to prpste nejde. Kdyz jsem chtela dat detem jogurt, nasla jsem pouzitelny jeden, jinak vetsina tak z cervna. V dolnim supliku lednice neco neznameho roste. Na stedry den jsem s ni tak nejak poklidila spodni patro, ale treba nadobi po veceri unyl muj muz pulku 25. a kdyz jsem mu zakazala umyt zbytek, tak to nevydrzel a zbytek umyl tusim dneska (ja byla pryc). Segra dneska byla cely den doma a binec tu akorat pribyl. Kdyz jsme prijeli a ja se ji zeptala kde ma neco na koupelnu, ze bych ji umyla, tak se urazila, ze ji kvuli nam myla nez jsme prijeli.. Ja nevim. V byvalem byte jsme musela umyt pul kouprlny kdyz jsem si chtela umyt ruce. Ona je moc hodna, hezka, ale proste jsou s muzem bordelari sileny. A ja ji odmitam uklizet, bezne pomoct ano, ale tphle je moc. Uklizecku jsme s tim jejim ( ten doma nehne prstem) resili, ale ona ji pry nechce.