Nepořádná sestra

Anonymní
26.12.15 19:12

Neporadna sestra

Musim se trochu vykecat, nejak nevim, co s tim. Na svatky jsme bydleli u moji sestry. Ma novy barak. Ale ona je cune, ten jeji taky a to prpste nejde. Kdyz jsem chtela dat detem jogurt, nasla jsem pouzitelny jeden, jinak vetsina tak z cervna. V dolnim supliku lednice neco neznameho roste. Na stedry den jsem s ni tak nejak poklidila spodni patro, ale treba nadobi po veceri unyl muj muz pulku 25. a kdyz jsem mu zakazala umyt zbytek, tak to nevydrzel a zbytek umyl tusim dneska (ja byla pryc). Segra dneska byla cely den doma a binec tu akorat pribyl. Kdyz jsme prijeli a ja se ji zeptala kde ma neco na koupelnu, ze bych ji umyla, tak se urazila, ze ji kvuli nam myla nez jsme prijeli.. Ja nevim. V byvalem byte jsme musela umyt pul kouprlny kdyz jsem si chtela umyt ruce. Ona je moc hodna, hezka, ale proste jsou s muzem bordelari sileny. A ja ji odmitam uklizet, bezne pomoct ano, ale tphle je moc. Uklizecku jsme s tim jejim ( ten doma nehne prstem) resili, ale ona ji pry nechce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9658
26.12.15 19:13

No a proč to řešíš? není to její věc a její dům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.15 19:17
@Pam12 píše:
No a proč to řešíš? není to její věc a její dům?

Je, ale clovek se tu stydi bydlet. Ten jeji to vidi taky, vadi mu to. Ji nejak nevim, bojim se ji na to zeptat. Navic v tom zije dite. Manzel chce kvuli tomu asi jet driv domu, i kdyz to nerekl primo.

• Citovat
  • Upravit
386
26.12.15 19:18

Třeba proto, že já bych taky čekala aspoň relativně uklizeno, když si mě někdo pozve na svátky domů… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
26.12.15 19:19

Ahoj, chápu, že hnusné prostředí člověku akorát kazí náladu a pak se u sestry necítíš dobře i když jinak ji máš moc ráda. Ale pochopila jsem to tak, že jste u ní jen na návštěvě na svátky, je to tak? Pokud ano, tak bych se to snažila nějak zkousnout, asi jim takové prostředí s manželem vyhovuje, můžeš si myslet svoje, ale nenaděláš nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.15 19:24

Tak ona to tu nema jako vylozene hnusny, nabytek ma novy, i kdyz kvuli nam treba dodelali kuchyn a koupili lustry, cekala na to pul roku a kvuli nasi navsteve se ten jeji konecne donutil. Ale ma tu prpste hnuj, smrad, mouchy..

• Citovat
  • Upravit
133
26.12.15 19:26
@elaria píše:
Ahoj, chápu, že hnusné prostředí člověku akorát kazí náladu a pak se u sestry necítíš dobře i když jinak ji máš moc ráda. Ale pochopila jsem to tak, že jste u ní jen na návštěvě na svátky, je to tak? Pokud ano, tak bych se to snažila nějak zkousnout, asi jim takové prostředí s manželem vyhovuje, můžeš si myslet svoje, ale nenaděláš nic…

Ahoj, souhlasím,…říkat bych jí to neříkala, podle toho jaký máte vztah a jak by to přijala. To co jí roste v tý lednici bych utřela a nenápadně vyhodila vše prošlé, bez komentářů. Kůli těm dětem…Jinak taky mám kamarádku ne zrovna čistotnou a děti jí jen kvetou… :lol: Imunita asi dobrá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
26.12.15 19:26

Chapu, ze se tam cítíš neprijemne, tak bych to tak mela.Ale je to jeji věc a jeji dům. Zalezi, jake mate vztahy.Ja svy sestre kolikrat klidne reknu, ze je to bordelar a ze je to hruza.Ja se zasmeju, ona protoci oci a zasmeje se taky.Ale nezmeni se samozrejme nic.Kdyz je někdo bordelar, tak takovy bude i kdyby trakare padaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
26.12.15 19:28

Ježíš vždyť jste sestry - to jí to nemůžeš normálně v klidu mezi 4 očima říct…??? To se na tebe urazí a do konce života kvůli takový hovadině s tebou nebude mluvit nebo co…?

jinak být na Vánoce v bordelu by se mi taky nelíbilo, příště bych pozvala já jí k nám, aby viděla co to znamená vánoční úklid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
26.12.15 19:29

Tohle je v člověku, jiný nebudou.Jela bych domů, všude dobře, doma nejlíp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.15 19:32

No prave ze ji mam rada, rozumime si, bydlime daleko a vidime se malo, tak to nejak zas tak neresim, ale je mi to prpste blby.. Mama taky nejak nevi co s tim, ze myslela, ze ji novy barak donuti a zatim nic. Ja prave manzelovi rikam, neres to, zas odjedem a at si tu treba shnijou, taky se drzim, abych nejela nakoupit veci na uklid a nevydrhla to tady ( jsem sice taky lemra lina, ale tohle bych nesnesla).

• Citovat
  • Upravit
3157
26.12.15 19:32
@Anonymní píše:
Musim se trochu vykecat, nejak nevim, co s tim. Na svatky jsme bydleli u moji sestry. Ma novy barak. Ale ona je cune, ten jeji taky a to prpste nejde. Kdyz jsem chtela dat detem jogurt, nasla jsem pouzitelny jeden, jinak vetsina tak z cervna. V dolnim supliku lednice neco neznameho roste. Na stedry den jsem s ni tak nejak poklidila spodni patro, ale treba nadobi po veceri unyl muj muz pulku 25. a kdyz jsem mu zakazala umyt zbytek, tak to nevydrzel a zbytek umyl tusim dneska (ja byla pryc). Segra dneska byla cely den doma a binec tu akorat pribyl. Kdyz jsme prijeli a ja se ji zeptala kde ma neco na koupelnu, ze bych ji umyla, tak se urazila, ze ji kvuli nam myla nez jsme prijeli.. Ja nevim. V byvalem byte jsme musela umyt pul kouprlny kdyz jsem si chtela umyt ruce. Ona je moc hodna, hezka, ale proste jsou s muzem bordelari sileny. A ja ji odmitam uklizet, bezne pomoct ano, ale tphle je moc. Uklizecku jsme s tim jejim ( ten doma nehne prstem) resili, ale ona ji pry nechce.

Tak předpokládám že víš o tom že je bordelářka a přesto se k ní necháš pozvat na vánoce. Tak tam nejezdi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
26.12.15 19:36
@Conulka píše:
Ježíš vždyť jste sestry - to jí to nemůžeš normálně v klidu mezi 4 očima říct…??? To se na tebe urazí a do konce života kvůli takový hovadině s tebou nebude mluvit nebo co…?

No, říct ji to může, ale to je tak taky všechno… sestře to tak vyhovuje, nemá důvod něco měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35806
26.12.15 19:36

Tak do hotelu

Příspěvek upraven 26.12.15 v 19:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
26.12.15 19:37
@Anonymní píše:
Uklizecku jsme s tim jejim ( ten doma nehne prstem) resili, ale ona ji pry nechce.

No, tak kdyby hnul, tak by tam třeba mohlo být uklizeněji… kdo ví, jestli nehraje hru, kdo déle vydrží :mrgreen: taky jsem ji hrávala s bratrem v pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová