Nepotvrzená propustka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nepotvrzená propustka
Hezký večer, mám prosím vás dotaz: stalo se vám někomu, že jste si zapomněli nechat potvrdit propustku u lékaře? Byla jsem včera se synem na chirurgii, sundávali mu sádru na ruce a úplně jsem na tu propustku zapomněla. Máme to od nás 60 km takže zpětně tam jet se mi vůbec nechce
A nevím co mám dělat. Mam tedy zprávu od lékaře, kde je datum, takže jedině to je důkaz že jsem tam opravdu byla no.
Děkuji za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Záleží, jak moc důkladní jdou u vás v práci. Mě se to stalo mnohokrát, ale u nás se to až tak neřeší a v případě problémů bych si vyžádala potvrzení dodatečně. Pokud to ale u vás v práci důsledně vyžadují, tak se musíš domluvit na jiném řešení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normálně se domluv s tím, komu ty propustky nosíš. Řekni mu, co se stalo a zeptej se, jestli mu stačí zpráva z chirurgie nebo musíš jet 60 km pro razítko.
U nás se třeba na propustky ani nehraje. Prostě jsem byla u lékaře a hotovo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarkaNovo píše:
Hezký večer, mám prosím vás dotaz: stalo se vám někomu, že jste si zapomněli nechat potvrdit propustku u lékaře? Byla jsem včera se synem na chirurgii, sundávali mu sádru na ruce a úplně jsem na tu propustku zapomněla. Máme to od nás 60 km takže zpětně tam jet se mi vůbec nechceA nevím co mám dělat. Mam tedy zprávu od lékaře, kde je datum, takže jedině to je důkaz že jsem tam opravdu byla no.
Děkuji za rady
U nás řešíme korespondenčně. Pošleme mailem papír na propustku a oni zpět oraženou poštou. Už se nám to taky povedlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarkaNovo ja bych v praci mela absenci nebo bych si musela vzít dovolenou kdybych nemela potvrzenou propustku, musela bych doložit do konce měsíce, než by se delala docházka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarkaNovo tak to záleží jak to chodí u tebe v práci. U nás se propustky neřeší vůbec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kavenka píše:
@SarkaNovo tak to záleží jak to chodí u tebe v práci. U nás se propustky neřeší vůbec
U nás ji právě vždy chtějí doložit no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarkaNovo píše:
U nás ji právě vždy chtějí doložit no
V tom případě buď bude stačit lékařská zpráva nebo to vyřídit e-mailem a v nejhorším tam znova zajedeš. A nebo si na ten den vypíšeš zpětně dovolenou. Víc variant není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit