Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
2× nám řekli holčičku a 2× chlapečka… takže bude překvapení…
38.tt ![]()
Stalo, vloni, Praha, oboje primi znami (zadne “jedna pani povidala”) a zrovna oba mozne pripady - jednem hlasen od zacatku jasny chlapecek a narodila se holka, druhym hlasena ne uplne jasna holka a narodil se kluk ![]()
@Anonymní píše:
Holky stalo se nektere, ze by ve 33tt nevedely pohlavi miminka? Ve 13tt mi doktorka rekla ze chlapec - pry dle mocove trubice. Pak mi kolem 20 a po te 25tt rekla, ze na 95% holcicka. Rodina samozrejme zacala nakupovat jako silena ruzovy vecicky. Nyni jsem ve 33tt byla jsem na tom velkym vysetreni a na moji otazku co to teda je mi nedokazala odpovedet. Vlastne delala jako bych se nezeptalated mam „deprese“ co s tema hadrama budeme delat, kdyz to bude kluk
Jeste me zajima jestli se nekomu skutecne stalo, ze jim doktor rekl holka narodil se kluk a naopak. Vsude ctu jen kamaradka, kamaradky kamaradka, jedna pani povidala.. nebo jsou to prispevky z roku 2005 a technika prece jen sla dopredu.
Moje sestřenice čekala do 33. týdne holku a po zbytek těhotenství kluka a narodil se kluk.
Já třeba u prvního cíleně nechtěla vědět, co to bude.
Pokud by mi to neřekli na jistotu tak nakupuju neutrál a rodině to ani neřeknu
.
Nám to řekli ve 20tt. Ale známí jeli pro holku a mají kluka. Já tedy ty malé věci, kočárek, fusak atd kupovala neutrální, protože chceme druhé. Holčičí jsme kupovali po porodu. Dneska to máš hned doma.
Myslím si, že je blbost nakupovat ve velkém růžové věci. I kdyby vám doktor řekl 3× stejné pohlaví, tak jistota je až se mimi narodi
něco jiného je, když to lékaři potvrdí z plodove vody..Ale takhle?! Nechápu ![]()
Holky stalo se nektere, ze by ve 33tt nevedely pohlavi miminka? Ve 13tt mi doktorka rekla ze chlapec - pry dle mocove trubice. Pak mi kolem 20 a po te 25tt rekla, ze na 95% holcicka. Rodina samozrejme zacala nakupovat jako silena ruzovy vecicky. Nyni jsem ve 33tt byla jsem na tom velkym vysetreni a na moji otazku co to teda je mi nedokazala odpovedet. Vlastne delala jako bych se nezeptala
ted mam „deprese“ co s tema hadrama budeme delat, kdyz to bude kluk 
Jeste me zajima jestli se nekomu skutecne stalo, ze jim doktor rekl holka narodil se kluk a naopak. Vsude ctu jen kamaradka, kamaradky kamaradka, jedna pani povidala.. nebo jsou to prispevky z roku 2005 a technika prece jen sla dopredu.