Nepotvrzené pohlaví 33tt?

Anonymní
9.3.20 16:02

Nepotvrzene pohlavi 33tt?

Holky stalo se nektere, ze by ve 33tt nevedely pohlavi miminka? Ve 13tt mi doktorka rekla ze chlapec - pry dle mocove trubice. Pak mi kolem 20 a po te 25tt rekla, ze na 95% holcicka. Rodina samozrejme zacala nakupovat jako silena ruzovy vecicky. Nyni jsem ve 33tt byla jsem na tom velkym vysetreni a na moji otazku co to teda je mi nedokazala odpovedet. Vlastne delala jako bych se nezeptala :D ted mam „deprese“ co s tema hadrama budeme delat, kdyz to bude kluk :D
Jeste me zajima jestli se nekomu skutecne stalo, ze jim doktor rekl holka narodil se kluk a naopak. Vsude ctu jen kamaradka, kamaradky kamaradka, jedna pani povidala.. nebo jsou to prispevky z roku 2005 a technika prece jen sla dopredu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
252
9.3.20 16:13

2× nám řekli holčičku a 2× chlapečka… takže bude překvapení… :lol: 38.tt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
9.3.20 16:15

Kolega jel do nemocnice pro holku, no…byl to kluk  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
9.3.20 16:21

Stalo, vloni, Praha, oboje primi znami (zadne “jedna pani povidala”) a zrovna oba mozne pripady - jednem hlasen od zacatku jasny chlapecek a narodila se holka, druhym hlasena ne uplne jasna holka a narodil se kluk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
9.3.20 16:25
@Anonymní píše:
Holky stalo se nektere, ze by ve 33tt nevedely pohlavi miminka? Ve 13tt mi doktorka rekla ze chlapec - pry dle mocove trubice. Pak mi kolem 20 a po te 25tt rekla, ze na 95% holcicka. Rodina samozrejme zacala nakupovat jako silena ruzovy vecicky. Nyni jsem ve 33tt byla jsem na tom velkym vysetreni a na moji otazku co to teda je mi nedokazala odpovedet. Vlastne delala jako bych se nezeptala :D ted mam „deprese“ co s tema hadrama budeme delat, kdyz to bude kluk :D
Jeste me zajima jestli se nekomu skutecne stalo, ze jim doktor rekl holka narodil se kluk a naopak. Vsude ctu jen kamaradka, kamaradky kamaradka, jedna pani povidala.. nebo jsou to prispevky z roku 2005 a technika prece jen sla dopredu.

Moje sestřenice čekala do 33. týdne holku a po zbytek těhotenství kluka a narodil se kluk.
Já třeba u prvního cíleně nechtěla vědět, co to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
9.3.20 16:30

Pokud by mi to neřekli na jistotu tak nakupuju neutrál a rodině to ani neřeknu :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
9.3.20 16:33

Nám to řekli ve 20tt. Ale známí jeli pro holku a mají kluka. Já tedy ty malé věci, kočárek, fusak atd kupovala neutrální, protože chceme druhé. Holčičí jsme kupovali po porodu. Dneska to máš hned doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
9.3.20 16:34

Myslím si, že je blbost nakupovat ve velkém růžové věci. I kdyby vám doktor řekl 3× stejné pohlaví, tak jistota je až se mimi narodi :) něco jiného je, když to lékaři potvrdí z plodove vody..Ale takhle?! Nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí