Nepoživatelné mražené příkrmy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nepoživatelné mražené příkrmy
Holky, jak a které příkrmy mrazíte?
Já opakovaně zkoušela zmrazit mrkev + brambora + králík, vždy po rozmražení je z toho nepoživatelnej blevajs - konzistence jakoby gumová, porovitá, bez chuti a bez zápachu.
někdo říkal, že nejde mrazit brambory!!!
Jaký máte zkušenosti, co vám šlo zamrazit?
PS. Dokdy používat kojeneckou převařenou vodu? Do jakýho věku?
Příspěvek upraven 13.06.12 v 09:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Sobě bych to nemrazila. mimino neví, jak to má chutnat, takže to jedlo bez problémů. ale mrazila jsem to pro svůj pocit vyjímečně, kdž omylem zbylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Brambory za to můžou. Já jsem mrazila jen maso+zelenina, přílohu dodělala čerstvou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mrazim vse, krome brambor, ty se prave kvuli obsazene vode mrazit nemaji. Proto je vzdy varim cerstve. Ostatni mam zamrazeno ve Via kelimcich, jednotlive po druzich zeleniny a masa, a jen kombinuji. Chut je stejna jako cerstve uvarene, rozmrazuji v lednici a pote ve vodni lazni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mrazila jsem bez brambory, tu jsem buď odebrala z našeho, nebo tu jednu uvařila. Konzistence i vůně byla vždy OK.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nemrazím nedalo sa to jíst, malá to ani nechtěla raději uvařím čerstvé, nebo dam skleničku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zikado píše:
Ahoj, nemrazím nedalo sa to jíst, malá to ani nechtěla raději uvařím čerstvé, nebo dam skleničku
Když ale zbyde,,, resp. když toho vyrobím moc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mrazím akorád maso a do dávám do tvořítek na led. Pak vždycky akorád vyklepnu kostku a udělám čerstvou zeleninu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda nemrazila nic. Jak píšeš byl to blivajs
. Maso jsem hned po nákupu nakrájela na kousky a čerstvé mrazila. Vařila jsem na dva dny stejné a vždy čerstvé v parním hrnci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak je už výše - můžou za to brambory, respektive škrob v nich. Takže mraz, ale bez brambor. Já teda parkrát zmrazila i brambory a malej to snědl, protože samozřejmě jinou chuť neznal. Jinak jsem mrazila všechno - uvařila, rozmixovala a strčila do skleniček a do mrazáku. Nikdy to neměl nějakou jinou chuť nebo konzistenci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemrazila jsem taky nic uvařeného, sama to z mrazáku nejím. Pro mrně jsem jen koupila maso, naporcovala a zamrazila a pak vytahovala… vařila jsem obden dvě porce, do druhého dne to vydrželo v lednici
- Citovat
- Upravit
@gabi.design píše:
Jak je už výše - můžou za to brambory, respektive škrob v nich. Takže mraz, ale bez brambor. Já teda parkrát zmrazila i brambory a malej to snědl, protože samozřejmě jinou chuť neznal. Jinak jsem mrazila všechno - uvařila, rozmixovala a strčila do skleniček a do mrazáku. Nikdy to neměl nějakou jinou chuť nebo konzistenci.
Akorát tak přemýšlím, jestli se mi to pak vyplatí vůbec mrazit - když už budu stejně škrábat a mrazit, fakt nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa píše:
Akorát tak přemýšlím, jestli se mi to pak vyplatí vůbec mrazit - když už budu stejně škrábat a mrazit, fakt nevím
Myslím, že moc ne… Já jsem mrazila akorát když jsem to přepískla s množstvím třeba a na chatu a tak.
Jinak vařila na dva dny čerstvé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa píše:
Akorát tak přemýšlím, jestli se mi to pak vyplatí vůbec mrazit - když už budu stejně škrábat a mrazit, fakt nevím
Ty „zbytky“ asi moc ne. Já vždycky nakoupila víc zeleniny, takže jsme to udělala ve velkým a nastrkala do mrazáku. Pak mě to ale taky přestalo po nějaké době bavit, takže jsem radši malýmu pak vařila čerstvé v parním hrnci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabi.design píše:
Ty „zbytky“ asi moc ne. Já vždycky nakoupila víc zeleniny, takže jsme to udělala ve velkým a nastrkala do mrazáku. Pak mě to ale taky přestalo po nějaké době bavit, takže jsem radši malýmu pak vařila čerstvé v parním hrnci.
A jaký je to z parního? My ho máme, nepoužíváme, jsme líný přemýšlet, jak se v tom vaří, teda spíš paří
- načítám...
- Citovat
- Zmínit