Tmavě zelená stolice u 7měsíčního
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tmavě zelená stolice u 7mi měsíčního
Ahoj tak k Vám jdu opět pro radu, můj syn 7 měsíců měl dnes tmavě zelené řidší hovínko, ne průjmové ale jelikož přikrmujeme od 4. měsíce tak většinou má hovínka tuhá, hnědá.. docela mě to vylekalo a nic jsem na netu nenašla, pokud to bude mít takhle i zítra tak půjdeme k doktorovi, nerada plaším, vím že u plně kojených dětí je to normal, míval to tak ale teď kojím a 3krát denně papá jídlo, dopo přesnídávku, v poledne masozeleninu večer kaši, mezitím kojení jiné tekutiny odmítá. Za rady a názory předem děkuji ![]()
edit nic co by hovínko mohlo takhle zabarvit nepapal.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky jsem se s tím občas setkala a neřešila jsem to, pokud nebyly jiné problémy. myslím, že na to může mít vliv x věcí, třeba zoubky…k lékaři bych s tím nešla, pokud bych neměla pocit, že celkově se něco děje…to poznáš.
- Citovat
- Upravit
Nedala jsi mu třeba červenou repu v jídle? Jestliže mu jinak nic není, tak bych to vůbec neresila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivana-domca nene řepu neměl..asi jo asi to řešit nebudu, já jen jestli to není třeba příznak něčeho nebo tak..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No u nas to bylo taky tak + 2dny černe… šla jsem k Dr ale nejak se to neřešilo že prej to mužou byt klidne zoubky… uvidiš zitra… kdyby to mne tak tři dny tak by jsem asi šla.. pro jistotu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Ozivuji diskuzi, protoze mel dnes malej hodne zelenou az tmave zelenou stolici.
vypadalo to fakt divne, tak nevim cim to muze byt. Nic jako je spenat nebo brokolice v poslednich par dnech nemel. (Za dva tydny mu bude rok)
Me napadlo, ze jsem mozna udelala chybu..když jsme asi pred mesicem a pul zacali davat jogurty, tak to krasne snasel. UM pije jen jednou denne tak jsem si rekla ze mu obcas udelam krupicovou kasi a dam mu do toho to UM..to bylo ok, no ale asi pred tydnem, jsem mu zkusila udelat tu kasi z normalniho mleka. Ten den byl v pohode, ale pak kdyz jsem mu ji zas udelala, tak mi přišlo, ze ho boli brisko a tak jsem si rekla ze mu ji teda jeste z toho normalniho mléka delat nebudu. dalsi den byl uplne v pohode. No a dal davame rano k snídani jogurtiky. Ale me prijde, ze je poslednich par dni porad takovej uknouranej a ze ho to brisko boli i dost prdi, obcas mu to lizne plinku…jeden den mel trosku prujmik-predevcirem. Rekla jsem, ze kdyz ho bude mit do dalsiho dne (do patku) tak zajdem k doktorce. V patek uz prujem nemel a normalne se vykakal. Ale porad mel asi naky boleni protoze chvilema se tak krouti a breci..:-( no a dnes ta uplne zelena stolice. Tak ja nevim. Myslite, ze jsem mu mohla nejak vyvolat alergii z toho normalniho mleka, ze mu ted kvuli tomu zacali vadit i ty jogurty?? A ze to teda muze byt z tech jogurtu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit