Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Normálně se zeptej, jestli se udělal, na tom není nic trapného, naopak…
Já se pokaždé ptám dokonce na intenzitu toho orgasmu ![]()
njn, je to možný…uvidíme, ale vždy to ze mě teklo o něco víc…nemůže to být třeba tím, že máme sex až třeba po měsíci?
Já to poznám. To neuhraje, ani kdyby chtěl. Jakože asi by nechtěl. Když není, tak prostě není. A když je … to je prostě jednoznačný. Nejen tekutinou, ale vůbec výrazem tváře, intenzitou tepu (leckde
), dýchání …
Já to teda poznám
U nás teda žádný zvukový projevy nejsou na místě, jelikož se stydim - vedle v pokoji spí rodiče…
Taky podle toho …ehmm… pulzování
a taky podle toho, že jaksi přestane přirážet
A hlavně - on vždycky čeká na mě, takže, když jsem já, je i on a přes to vlak nejede ![]()
Ale chtěla jsem říct.. my, když jsme spolu byli na začátku (teď skoro 5 let), tak toho co má vytéci
bylo mnohem víc.. Teď už ta produkce není taková, tak není třeba možné, že když jste už spolu dlouho, že to má taky tak?? ![]()
Kdyby tohle na mě partner hrál, cítila bych se teda uražená.. Je třeba možný, že jste moc unavení…a tak chce jít rychleji spát…
No, pak mě napadá, bohužel, že prostě to fakt chce mít co nejrychleji za sebou ![]()
Anonymní píše:
Já to teda poznámU nás teda žádný zvukový projevy nejsou na místě, jelikož se stydim - vedle v pokoji spí rodiče…
Taky podle toho …ehmm… pulzování
a taky podle toho, že jaksi přestane přirážet
A hlavně - on vždycky čeká na mě, takže, když jsem já, je i on a přes to vlak nejede
![]()
Ale chtěla jsem říct.. my, když jsme spolu byli na začátku (teď skoro 5 let), tak toho co má vytéci
Kdyby tohle na mě partner hrál, cítila bych se teda uražená.. Je třeba možný, že jste moc unavení…a tak chce jít rychleji spát…bylo mnohem víc.. Teď už ta produkce není taková, tak není třeba možné, že když jste už spolu dlouho, že to má taky tak??
No, pak mě napadá, bohužel, že prostě to fakt chce mít co nejrychleji za sebou
Jinak ještě dodám, pokud se snažíte o mimčo, tak je třeba nejistý a TŘEBA to hraje právě proto…
Vážně není nic lehčího než se ho zeptat
![]()
no aby chlap předstíral orgasmus? a drive si to poznala?
hm..asi by ste si měli promluvit
Jo jo, i chlapi blafujou a né žen né..
Někde je zakopaný pes..Sperma nemusí být nikde..Prostě se NEMŮŽE nebo NECHCE udělat.. nic víc..
Pokud se nesnažíte o miminko, tak bych v tom neviděla žádnou tragedii. Hlavně ne zpověď. Zeptat se ho klidně můžeš, ale jen tak mimichodem. Rozhodně bych z toho nedělala problém, pokud sex funguje ![]()
Ze dvakrát už jsem taky o tom uvažovala - ze mě sperma nevyteklo, prostěradlo taky bez známky…ale teda chlap se stoprocentně udělal, jen mě zarazilo že nejsem slunečnice jako obvykle
kdoví čím to bylo ![]()
K.
terdule píše:VHolikova píše:nebo mu řekni,ať ti to flákne na bříško,že tě to děsně rajcuje a uvidíš…
tak to asi na mě hraje…budu ho muset asi trošku vyzpovídat, nebo co…já pak mám ráno jen takový mazlavý výtok…
nebo na prsa, to chlapi rajcuje, ne?! ![]()
jinak to je zas téma ![]()
ahoj, já to kolikrát taky nepoznám, asi v tu chvíli mám přemokříno
no co, tak se zeptám a když ne, tak mi je jasný že když končí, tak je hotovo a halvně teda když ze mě vyjde, tak to hned vytýká ven.
Je taky možný že tvůj partner tam toho spermatu moc nemá?? jako že je toho málo a pak lehounce vytýká postupně maličko.? nevím