Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jj, to většinou cejtím, ale poslední dobou ani ne…vůbec nevím, kdy je, jen když je pak už po líbačce, tak vím, že už „asi byl“ a je konec…
tak něják to nechávám osudu, jedno už máme, takže kdyby bylo druhý, nevadilo by to…tak nevím…
a nemuze mit partner nejaky problem s ejakulaci? Pritel kdyz si tesne pred vyvrcholenim zatlacil prstem na penis nejak zespodu, tak mel orgasmus, ale suchy. Tak mi napada, ze to muze byt i nejaky problem, ze pritel nevystrikne a tudiz ty to nepoznas
to myslím že ne, možná že je to třeba z toho, že te´d míváme sex většinou po měsíci, jelikož byl muž pořád marodnej,nebo nebyla příležitost kvůli jeho práci…nemůže to být z toho?
VHolikova píše: že je to po delší době?
to by ti to spis strikalo i usima
my kdyz se dyl „nevidime“ tak toho je dobra ctvrtka kondomu. A uplne citim, jak po vyvrcholeni pulsuje a hlavne to mam pak vsude
![]()
Zakladatelko, jak to dopadlo? Mám stejný problém. Přítel teda od začátku tvrdí, že se často uspokojì nasucho. Já to nikdy s nikým nezažila a od začátku ho podezírám, že předstírá orgasmus. Jelikož se dokáže uspokojit hodně a to pak teče všude. Po orálním uspokojení někdy stříká někdy ne a někdy ani nezacuká nic a tvrdì,že byl. Má malý penis a já dost vlhnu.Tak se obávám, že pŕedstírá, když vì,že nebude…Ptát jsem se ho ptala, ale tvrdì,že proč by předstíral..
Jinak mi tvrdí, že nepozná, jestli stříká. Prý když je orgasmus slabší tak nevì…Včera sem se zeptala zas a zapotal se do toho. Řekl, že neví jestli se udělal. Já na to, že musí vědět, pak odpověděl, že se udělal, ale neví jestli střìkal
.