Nepoznám partnerovo vyvrcholení?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
162
2.7.11 16:09

jj, to většinou cejtím, ale poslední dobou ani ne…vůbec nevím, kdy je, jen když je pak už po líbačce, tak vím, že už „asi byl“ a je konec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
2.7.11 16:09

tak něják to nechávám osudu, jedno už máme, takže kdyby bylo druhý, nevadilo by to…tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
2.7.11 16:10

možná, že je to tak, no uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
2.7.11 17:16

Ale že by sis toho nevšimla, to je divný… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
2.7.11 17:19

a nemuze mit partner nejaky problem s ejakulaci? Pritel kdyz si tesne pred vyvrcholenim zatlacil prstem na penis nejak zespodu, tak mel orgasmus, ale suchy. Tak mi napada, ze to muze byt i nejaky problem, ze pritel nevystrikne a tudiz ty to nepoznas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
2.7.11 20:16

to myslím že ne, možná že je to třeba z toho, že te´d míváme sex většinou po měsíci, jelikož byl muž pořád marodnej,nebo nebyla příležitost kvůli jeho práci…nemůže to být z toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
2.7.11 20:17

že je to po delší době?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
2.7.11 20:18
VHolikova píše: že je to po delší době?

to by ti to spis strikalo i usima :-D my kdyz se dyl „nevidime“ tak toho je dobra ctvrtka kondomu. A uplne citim, jak po vyvrcholeni pulsuje a hlavne to mam pak vsude 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.23 07:18

Zakladatelko, jak to dopadlo? Mám stejný problém. Přítel teda od začátku tvrdí, že se často uspokojì nasucho. Já to nikdy s nikým nezažila a od začátku ho podezírám, že předstírá orgasmus. Jelikož se dokáže uspokojit hodně a to pak teče všude. Po orálním uspokojení někdy stříká někdy ne a někdy ani nezacuká nic a tvrdì,že byl. Má malý penis a já dost vlhnu.Tak se obávám, že pŕedstírá, když vì,že nebude…Ptát jsem se ho ptala, ale tvrdì,že proč by předstíral..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.23 07:21

Jinak mi tvrdí, že nepozná, jestli stříká. Prý když je orgasmus slabší tak nevì…Včera sem se zeptala zas a zapotal se do toho. Řekl, že neví jestli se udělal. Já na to, že musí vědět, pak odpověděl, že se udělal, ale neví jestli střìkal :roll:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex