Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
v cervenci me ceka 2.IVF tak hledam spriznene duse, abychom se navzajem podporily
jste na tom nektera podobne? ja uz mam doma hormony, cekam uz jen na MS. jinak fajn vecer preju ![]()
nicky33 píše:
Ahoj holky,
v cervenci me ceka 2.IVF tak hledam spriznene duse, abychom se navzajem podporilyjste na tom nektera podobne? ja uz mam doma hormony, cekam uz jen na MS. jinak fajn vecer preju
No já jdeu tedy dřív a to v pondělí,ale ne na IVF ale na ket.Tak můžeme to ppřežívat pospolu ![]()
Ahoj holky ![]()
Já jsem po 1.IVF a bohužel také po revizi, čekám na MS a myslím, že do konce srpna by mohl dopadnout KET.
Moc Vám držím palce, ať máte brzo na testíku // a i pak ať je všechno v pořádku ![]()
ahoj holky ![]()
ja uz taky jen cekam na MS a moje 1.IVF muze zacit ![]()
ahoj holky, to je fajn ze je nas vic, vitam ![]()
Denis tak to jsi prvni na rade, drzim palce
kolik si budes nechavat zavest embryii?
Kadule revize mi moc mrzi
Rekli ti duvod?
To je fajn ze mas 3 mrazacky, aspon se brzy dockas
Tak uz te nechaji jen 1× odmenstruovat a pujdete na to? Ja ani nemela co mrazit, musim znova na cely cyklus.
Mono ja chodim take do Gennetu, jen do Prahy, jsem tam moc spokojena. Kdy mas termin MS? Ja teda dostala Gonal na stimulaci, asi to bude podobne. mam take problem s anovulacnimi cykly a za sebou hysteroskopii. Te genetice teda moc nerozumim te mutaci, co to znamena? Tak drzim palce, at mame obe uz jen posledni ms na dlouhou dobu ![]()
nicky33 píše:
ahoj holky, to je fajn ze je nas vic, vitam
Denis tak to jsi prvni na rade, drzim palcekolik si budes nechavat zavest embryii?
Kadule revize mi moc mrziRekli ti duvod?
To je fajn ze mas 3 mrazacky, aspon se brzy dockasTak uz te nechaji jen 1× odmenstruovat a pujdete na to? Ja ani nemela co mrazit, musim znova na cely cyklus.
Mono ja chodim take do Gennetu, jen do Prahy, jsem tam moc spokojena. Kdy mas termin MS? Ja teda dostala Gonal na stimulaci, asi to bude podobne. mam take problem s anovulacnimi cykly a za sebou hysteroskopii. Te genetice teda moc nerozumim te mutaci, co to znamena? Tak drzim palce, at mame obe uz jen posledni ms na dlouhou dobu
Ahojík
mám zamraženo 2+2 takže budou rozmražovat dvě a nechám si zavést vše co přežije.
Jinak já zítra odjíždím do Car a v pondělí by měl proběhnout transfer.Budu ale ještě první dny docházet na Agolutin tak se domů vrátím až příští pátek.Budu opravdu první 3dny odpočívat.Hned jak dorazím tak podám informace.Držte mě palečky at to tentokráte vyjde a ten boj vyhraju
![]()
Palce drzim
a naplanovane to mas dobre, jen pak odpocivej co to pujde, at se muze pekne zavrtat ![]()
nicky33 píše:
Palce drzima naplanovane to mas dobre, jen pak odpocivej co to pujde, at se muze pekne zavrtat
Moc děkuji
no nažraná jsem už hormonů dostatečně a stimulovanej ket je pro mě ta lepší varianta.Je sice náročnější,ale věřím,že budu mít větší šanci.
Vidis to ani neznam, jak u nas nebylo co mrazit.
To te ted take stimulujou hormonama? Asi to nebude na ovulaci, ale potom na udrzeni? Jak dlouho po rozmrazeni budou vedet, kolik jich to zvladlo a budou zavadet? Budu na tebe myslet, vim jake to byly nervy kdyz jsem si mela rano zavolat po prodlouzene kultivaci, zda je jeste co zavadet..
ahojky ![]()
nicky…ta mutace je to, ze neumim stepit kys.listovou. Proto ji beru uz ve forme folatu…nastepenou ![]()
Ahojda,
Ráda bych se k vám přidala čeká nás první IVF, začínáme 11.července nějakou první injekcí mám dlouhý protokol pak čekání na MS a píchání hormonu od prvního dne MS… i když mám dost načteno stejně v podstatě nevím co mne čeká a nemine…jsem dost velký optimista tak věřím, že to dopadne …
nicky33 píše:
Vidis to ani neznam, jak u nas nebylo co mrazit.
To te ted take stimulujou hormonama? Asi to nebude na ovulaci, ale potom na udrzeni? Jak dlouho po rozmrazeni budou vedet, kolik jich to zvladlo a budou zavadet? Budu na tebe myslet, vim jake to byly nervy kdyz jsem si mela rano zavolat po prodlouzene kultivaci, zda je jeste co zavadet..
No ano beru Estrofem,Prednison,Utrogestan,Anopyrin,Magnosovl a Agolotin a už asi 3měsíce beru kys.listovou Femibion 800 a vše završíme Agolutinem.No síla,ale je to to nen nejlepší.No budou rozmražovat v pondělí ráno a v deset mám zavolat co a jak a pak ve 13.hod. by měl být transfer.No snad vyfrží,musí se mrazit jen ta nejkvalitnější tak uvidíme.
pegisek píše:
Ahojda,
Ráda bych se k vám přidala čeká nás první IVF, začínáme 11.července nějakou první injekcí mám dlouhý protokol pak čekání na MS a píchání hormonu od prvního dne MS… i když mám dost načteno stejně v podstatě nevím co mne čeká a nemine…jsem dost velký optimista tak věřím, že to dopadne …
ahoj Pegisku,
vitej
IVF ma velkou uspesnost, tak je dobre, ze jsi optimista, to je pulka uspechu
me se take podarilo hned prvni, jen bychom chteli jeste sourozence pro dceru. Proc ti dali dlouhy protokol? Ja mela kratky, dlouhy mi ani nenabidli, moc tomu nerozumim, ktery je v cem lepsi. Ted budu mit take kratky od druheho dne MS.