IVF prázdniny 2011

453
1.7.11 22:45

IVF prazdniny 2011

Ahoj holky,
v cervenci me ceka 2.IVF tak hledam spriznene duse, abychom se navzajem podporily :-) jste na tom nektera podobne? ja uz mam doma hormony, cekam uz jen na MS. jinak fajn vecer preju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33916
1.7.11 22:50
nicky33 píše:
Ahoj holky,
v cervenci me ceka 2.IVF tak hledam spriznene duse, abychom se navzajem podporily :-) jste na tom nektera podobne? ja uz mam doma hormony, cekam uz jen na MS. jinak fajn vecer preju :kytka:

No já jdeu tedy dřív a to v pondělí,ale ne na IVF ale na ket.Tak můžeme to ppřežívat pospolu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
2.7.11 09:41

Ahoj holky :mavam:
Já jsem po 1.IVF a bohužel také po revizi, čekám na MS a myslím, že do konce srpna by mohl dopadnout KET.
Moc Vám držím palce, ať máte brzo na testíku // a i pak ať je všechno v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
2.7.11 10:42

ahoj holky :mavam:

ja uz taky jen cekam na MS a moje 1.IVF muze zacit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
2.7.11 14:18

ahoj holky, to je fajn ze je nas vic, vitam :-)
Denis tak to jsi prvni na rade, drzim palce :palec: kolik si budes nechavat zavest embryii?
Kadule revize mi moc mrzi :cry: Rekli ti duvod?
To je fajn ze mas 3 mrazacky, aspon se brzy dockas :palec: Tak uz te nechaji jen 1× odmenstruovat a pujdete na to? Ja ani nemela co mrazit, musim znova na cely cyklus.
Mono ja chodim take do Gennetu, jen do Prahy, jsem tam moc spokojena. Kdy mas termin MS? Ja teda dostala Gonal na stimulaci, asi to bude podobne. mam take problem s anovulacnimi cykly a za sebou hysteroskopii. Te genetice teda moc nerozumim te mutaci, co to znamena? Tak drzim palce, at mame obe uz jen posledni ms na dlouhou dobu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.7.11 14:20
nicky33 píše:
ahoj holky, to je fajn ze je nas vic, vitam :-)
Denis tak to jsi prvni na rade, drzim palce :palec: kolik si budes nechavat zavest embryii?
Kadule revize mi moc mrzi :cry: Rekli ti duvod?
To je fajn ze mas 3 mrazacky, aspon se brzy dockas :palec: Tak uz te nechaji jen 1× odmenstruovat a pujdete na to? Ja ani nemela co mrazit, musim znova na cely cyklus.
Mono ja chodim take do Gennetu, jen do Prahy, jsem tam moc spokojena. Kdy mas termin MS? Ja teda dostala Gonal na stimulaci, asi to bude podobne. mam take problem s anovulacnimi cykly a za sebou hysteroskopii. Te genetice teda moc nerozumim te mutaci, co to znamena? Tak drzim palce, at mame obe uz jen posledni ms na dlouhou dobu :-)

Ahojík :mavam: mám zamraženo 2+2 takže budou rozmražovat dvě a nechám si zavést vše co přežije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.7.11 14:23

Jinak já zítra odjíždím do Car a v pondělí by měl proběhnout transfer.Budu ale ještě první dny docházet na Agolutin tak se domů vrátím až příští pátek.Budu opravdu první 3dny odpočívat.Hned jak dorazím tak podám informace.Držte mě palečky at to tentokráte vyjde a ten boj vyhraju :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
2.7.11 14:35

Palce drzim :palec: a naplanovane to mas dobre, jen pak odpocivej co to pujde, at se muze pekne zavrtat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.7.11 14:42
nicky33 píše:
Palce drzim :palec: a naplanovane to mas dobre, jen pak odpocivej co to pujde, at se muze pekne zavrtat :kytka:

Moc děkuji :hug: no nažraná jsem už hormonů dostatečně a stimulovanej ket je pro mě ta lepší varianta.Je sice náročnější,ale věřím,že budu mít větší šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
2.7.11 14:53

Vidis to ani neznam, jak u nas nebylo co mrazit.
To te ted take stimulujou hormonama? Asi to nebude na ovulaci, ale potom na udrzeni? Jak dlouho po rozmrazeni budou vedet, kolik jich to zvladlo a budou zavadet? Budu na tebe myslet, vim jake to byly nervy kdyz jsem si mela rano zavolat po prodlouzene kultivaci, zda je jeste co zavadet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
2.7.11 15:16

ahojky :mavam:

nicky…ta mutace je to, ze neumim stepit kys.listovou. Proto ji beru uz ve forme folatu…nastepenou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
2.7.11 15:27

Ahojda,
Ráda bych se k vám přidala čeká nás první IVF, začínáme 11.července nějakou první injekcí mám dlouhý protokol pak čekání na MS a píchání hormonu od prvního dne MS… i když mám dost načteno stejně v podstatě nevím co mne čeká a nemine…jsem dost velký optimista tak věřím, že to dopadne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.7.11 15:36
nicky33 píše:
Vidis to ani neznam, jak u nas nebylo co mrazit.
To te ted take stimulujou hormonama? Asi to nebude na ovulaci, ale potom na udrzeni? Jak dlouho po rozmrazeni budou vedet, kolik jich to zvladlo a budou zavadet? Budu na tebe myslet, vim jake to byly nervy kdyz jsem si mela rano zavolat po prodlouzene kultivaci, zda je jeste co zavadet..

No ano beru Estrofem,Prednison,Utrogestan,Anopyrin,Magnosovl a Agolotin a už asi 3měsíce beru kys.listovou Femibion 800 a vše završíme Agolutinem.No síla,ale je to to nen nejlepší.No budou rozmražovat v pondělí ráno a v deset mám zavolat co a jak a pak ve 13.hod. by měl být transfer.No snad vyfrží,musí se mrazit jen ta nejkvalitnější tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.7.11 15:36
pegisek píše:
Ahojda,
Ráda bych se k vám přidala čeká nás první IVF, začínáme 11.července nějakou první injekcí mám dlouhý protokol pak čekání na MS a píchání hormonu od prvního dne MS… i když mám dost načteno stejně v podstatě nevím co mne čeká a nemine…jsem dost velký optimista tak věřím, že to dopadne …
:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
2.7.11 15:37

ahoj Pegisku,
vitej :-) IVF ma velkou uspesnost, tak je dobre, ze jsi optimista, to je pulka uspechu :palec: me se take podarilo hned prvni, jen bychom chteli jeste sourozence pro dceru. Proc ti dali dlouhy protokol? Ja mela kratky, dlouhy mi ani nenabidli, moc tomu nerozumim, ktery je v cem lepsi. Ted budu mit take kratky od druheho dne MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí