Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj Maacku, vitej
A IVF se neboj, jak psaly holky, nic to neni a uspesnost je mnohem vyssi, tak to za to stoji..
Kadule ja mam od kartarky predpovezeno holku a kluka, dceru uz mam, tak necham zavest jedno embryjko kdyz bude co a doufam, ze se kartarka trefi ![]()
Jinak dnes jsem to dostala, tak zitra zacinam stimulovat -mam Gonal a pak Cetrotide a Ovitrelle. V sobotu pujdu na prvni ultrazvuk, tak mi prosim drzte palce
sestramona píše:
maacku… jo ja vim, ze iui se nestimuluje…max clostilem, myslela jsem ty, co jdou na ivf… jinak kdy mas testit?
no holky z druhé diskuze jsou normálně na gonalu a metforminu i při IUI
a my teda na ničem.
jinak pokud mrcha nepředběhne tak asi v sobotu nebo v neděli to zkusím.
nicky33 píše:
ahoj Maacku, vitejA IVF se neboj, jak psaly holky, nic to neni a uspesnost je mnohem vyssi, tak to za to stoji..
Kadule ja mam od kartarky predpovezeno holku a kluka, dceru uz mam, tak necham zavest jedno embryjko kdyz bude co a doufam, ze se kartarka trefi
Jinak dnes jsem to dostala, tak zitra zacinam stimulovat -mam Gonal a pak Cetrotide a Ovitrelle. V sobotu pujdu na prvni ultrazvuk, tak mi prosim drzte palce
ahojik, tak budem držet palce ![]()
no a chápu že to nic není, ale stojí to dost peněz na to abych si říkala, že půjdu po druhé, po třetí a tak.....
Nikky, držím palce, ať pěkně stimuluješ a máš krásný folíky ![]()
Maacku, pevné nervíky a o víkendu // na testíku ![]()
Káďule píše:
Nikky, držím palce, ať pěkně stimuluješ a máš krásný folíkyMaacku, pevné nervíky a o víkendu // na testíku
no uvidíme Kádi ![]()
maacek píše:sestramona píše:
maacku… jo ja vim, ze iui se nestimuluje…max clostilem, myslela jsem ty, co jdou na ivf… jinak kdy mas testit?no holky z druhé diskuze jsou normálně na gonalu a metforminu i při IUI
jinak pokud mrcha nepředběhne tak asi v sobotu nebo v neděli to zkusím.a my teda na ničem.
ahojda zdravím..
tak já byla skoro 3 dny bez PC… chtěla jsem si opít notas a povedlo se mi vínečko vylít do klávesnice… prostě šikulín.. navíc nám bouchnul velký PC… takže ted mám notas s nefungující klávesnící k ní velkou a manžel si o víkendu hrál přeistalací… takže bylo u nás veselo…
Nicky33 s tím ICSI nevím zdali to půjde ještě změnit… no zeptám se na to toho 11tého, ale myslím že na plodovku půjdu asi stejně kvůli věku… ale poptám se jen tak pro jistotu za to stejně nic nedám…
maacku vítej..třeba ani IVF nebude potřeba.. ![]()
Ahoj Pegisku, to máš teda pech s PCíčkama, ten můj by u toho pěkně nadával, vžýdycky je na nervy, když je něco s noťasem nebo holka něco provede s PC ![]()
Jinak přeju všem hezké svátky ![]()
ahoj Káďule…
tak to ten můj je flegmouš a jelikož je IT tak s malé nehody předvídá ba co víc s nimi i počítá.. ale ten velký PC nebyla moje práce …jen ten můj notas… ![]()
No to já taky sama úmyslně nic špatně nezmáčknu
ono to vždycky nějak samo
a dcera taky vždycky něco stahuje a pak se diví, že se jí rozhází celý nastavení a pak nadává, protože nemůže na Facebook a bez něj být jeden den je hrozný neštěstí ![]()
Už stimuluješ?
Ne ne ještě ne 11.7 to budu 21DC a to budu mít první injekci pak nekonečné čekání na MS a pak hurá na to od 1DC i když upřímně injekce nesnáším… tak tohle je něco jiného..
Jé, to máš teda na dlouho, ale pak od MS to rychle uteče a půjdeš na OPU a pak už si jen počkáš na mimísky ![]()
jj. na dlouho to je …ale to už se těch pár dní v těch měsících snažení ztratí…spíš začínám mít veliké obavy z toho že nezvládnu případný neúspěch, ale to asi prožívá každá…
Pegi, a Ty jsi IVF ještě teda neměla? Tohle je první pokus?
Strach z neúspěchu má každá, která vleze do CARu, protože máme pocit, že tam už musejí pomoct, jsou tam jen od těhulkování, jsou odborníci a zabývají se tam vlastně jen léčbou neplodnosti, ale holt nejsou to bohové a tomu zázraku musí pomoct i příroda a my samy, hlavně psychickou pohodou a důvěrou v úspěch ![]()
Takže klídek a věř jim a svoji síle, že to zvládneš a za pár týdnů budeš
až uvidíš // na testíku.
moc Ti přeju štěstí a držím palce ![]()
ne e, IVF je první … mám za sebou akorát tedy 3inseminace…jinák nič… navíc jsem byla v přesvědčení, že nám IUI vyjde tedy těhu testy pozitivní byly akorát se jednalo o biochemické těhu… a že se k IVF ani neprobojujeme a najednou hle a je to za rohem.. tak doufám, že to bude první a poslední … nevadilo by mi kdyby vyšly i ty dvojčátka… i když tedy kartář mi předpověděl jen jedno dítko… ale to už je dost dávno i když tedy musím přiznat, že co vyčetl z karet tak to vyšlo..