IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
10.7.11 16:49

ahoj holky,
diky za podporu :-)
Elunaj moc drzim palce, aby ket vysel a uz nebylo zadne zklamani :palec: ja mela vajicek 6 jenom pri prvnim pokusu, 5 se oplodnilo (bez ISCI, manzel je ok) a po prodlouzene kultivaci zustalo jen jedno, tak jsem byla dost zklamana a skepticka..a jedno stacilo a mame dceru :-) ted bych chtela take prodlouzenou kultivaci, cetla jsem si dnes ale v papirech z CAR, ze mrazeni oocytu po prodlouzene kultivaci stoji 6tis (ze to doporucujou delat jinou metodou nez ty bez prodlouzene kultivace), to je des..take ti je mrazili nejak jinak? Vitrifikace se to jmenuje.
Mono uz jsem teda taky desne nafoukla :-( je to pekne neprijemny, a to mi ceka jeste nekolik dni, rikali ze OPU vidi asi na patek, uff. Tobe drzim palce, at rostou rychleji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
10.7.11 18:06

ahoj holky, tak hodne stesti na utz, at je vse jak ma bez ohss......
ja jsem z toho vseho nejaka nervni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
10.7.11 20:04

nicky…diiiik :hug: jsem moc zvedava…z clostilbegytu jsem mela 8 foliku 8-o …tak uvidime
maacku nemas z ceho…me vadi jen ty injekce…deformace z povolani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
10.7.11 22:16

Nicki, my jsme měli prodlouženou kultivaci. proč nevím, prej se to tak dělá. je to prý lepší pro ten vývoj.že už zůstanou jen ty nej.. no zůstalo jich 7. 2 nám zavedli, 2 krásné 1 zmrazily a zbytek pryč.měli známky horší dva, já jsem nevěděla.. byla jsem šťastná z těch rozhodnutých dvou.ted se bojím.. nebo bojím možná ne, jen mám zvláštní pocity.. prostě už nemám ty krásný růžový brýle,tak raději nedoufám..
jen vůbec nevím co od toho čekat.. beru teď estrimax 3×1 a pak ještě utroš?? pak ten miniheparin.. no bude to sranda.. :lol:
jinak jsem dnešek strávila s mýma klukama v bazénu. ten malej nechtěl jít v poledne spát a ten velkej zase nechtěl jít obědvat.. no nenudila jsem se :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
11.7.11 07:28
sestramona píše:
nicky…diiiik :hug: jsem moc zvedava…z clostilbegytu jsem mela 8 foliku 8-o …tak uvidime
maacku nemas z ceho…me vadi jen ty injekce…deformace z povolani :mrgreen:

já mám nervy spíš co se mnou udělá případný neúspěch :think: když to tu čtu, tak ono to není jen tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
11.7.11 12:44

ahoj holky
tak mam 12-15 folikulu o.velikosti cca 13mm
pridali.mi.cetrotide a ovitrelle a v sobotu OPU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
11.7.11 12:52
sestramona píše:
ahoj holky
pridali.mi.cetrotide a ovitrelle a v sobotu OPU

no panečku, to je fofr ale parádní :palec: jen tak dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
11.7.11 13:31

ahoj holky
Mono, moc gratuluju :palec: ja uz picham cetrotide od soboty a zitra se dozvim termin OPU, asi taky sobota..jen jsem teda nekde nastydla :cry: tak doufam,ze se do OPU dam do kupy.
Elunaj koukala jsem, ze uz mas chlapecka, to slo predtim prirozene? to jsem nevedela, ze i na KET se stimuluje, myslela jsem ze jen utrous..po prodlouzene kultivaci zustanou ty nejkvalitnejsi embrya, tak to by bylo, aby se KET nepodaril :palec:
Maacku dopredu se nenervi, tech par dni s injekcema se da prezit a uspesnost se neda s IUI srovnat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
11.7.11 14:15
nicky33 píše:
ahoj holky
Mono, moc gratuluju :palec: ja uz picham cetrotide od soboty a zitra se dozvim termin OPU, asi taky sobota..jen jsem teda nekde nastydla :cry: tak doufam,ze se do OPU dam do kupy.
Elunaj koukala jsem, ze uz mas chlapecka, to slo predtim prirozene? to jsem nevedela, ze i na KET se stimuluje, myslela jsem ze jen utrous..po prodlouzene kultivaci zustanou ty nejkvalitnejsi embrya, tak to by bylo, aby se KET nepodaril :palec:
Maacku dopredu se nenervi, tech par dni s injekcema se da prezit a uspesnost se neda s IUI srovnat..

když já už mám nervy ze všeho :think: do toho ten posr. barák :nevim: no je to masakr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
11.7.11 16:18

díky :huban:
no je to prej akorát, dr.řikal, že to mám vše ukázkově…tak, jak má být :hug:
Už se těšim, až budu mít mimísky v sobě a hlavně až je budu mít u sebe :srdce: :dance: ale to je za hooodně dlouho ještě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
11.7.11 16:36

Mony gratuluju k folíkům, je to paráda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
11.7.11 21:50
sestramona píše:
ahoj holky
pridali.mi.cetrotide a ovitrelle a v sobotu OPU

paráááda.. to je super. gratuluju… tak teď už jen zvládnout ten konec a je to hotovka.. držím palečky

Nicky, jo Kubís je přirozeně,ale tehdy jsme to vůbec neřešili..prášky jsem nejedla dlouho a pak to bylo.. nevíme jestli byl manžel tehdy „v pořádku“ nebo se to pokazilo až časem.. nevíme.. bere hodně vitamínů, dokonce se zvýšil počet spermií, ale zase byla horší kvalita. to si prostě nevyberem..
ale abych pravdu řekla,je mi to asi jedno. prostě to nějak dopadne a jak to už je v rukou jiných..už se nebojím, nenervuju.. v dubnu jsem se hrozně bála, injekcí, doktorů (nemám ráda chlapi gynekology) OPU, ET.. prostě všeho.. teď??? prostě to neberu tak vážně..
ale co teda nemůžu.. moje nej kamarádka zjistila že čekají 3tě a to mě dostalo.. prostě ji teď nemůžu vidět nebo slyšet.. já vím,že se to nemá, že to není správné, takhle se jí vyhýbat, ale nemůžu.. prostě to nejde..takže tak ode mě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
12.7.11 09:23

Zdravim a pozdravuji..
dlouho jsem tu nebyla.. nějak jsem neměla ani ne náladu, ale když sednu k PC tak pak vyhledávám horší a horší scénaře.. což není dobře..
včera jsem byla tedy na první injekci na přípravu dlouhého protokolu.. byla jsem tedy u jiné MUDr. nežli chodím tak to bylo takový zmatený.. no za 14dní začne stimulka.. včera se mne zmocnila panika a úzkost že už je to najednou tady a přišlo mi to od první návštěvy a na to že máme 3.IUI celkem dost rychlý… tak snad to dopadne …
mám takový dotaz bolí ty injekce v tom peru nebo se to dá vydržet? já nesnáším injekce.. navíc si budu píchat Clexan a ten jsem si píchala při posledním IUI a to byla tedy bolest neskutečná… navíc první píchnutí byli s modřinkou pak jsem na to přišla jak na to… tak snad to zvládnu…

Tak všem držím moc palečky koukám, že hlavní držení bude nejspíš v sobotu budou dvě OPU…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.7.11 09:57

Ahojky :mavam: můžu se přidati?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
12.7.11 10:38

Ahoj holky :mavam:

Denisko vítej, koukám, že toho už máš taky dost za sebou, držím palce, aby to teď konečně dobře dopadlo a mimísci se Tě pustily až za 9měsíců :palec:

Pegi, tím perem to vůbec nebolí, já si to píchala do vnější strany stehen a to bylo úplně v pohodě, ten Clexane je trošku horší, ředí krev, proto ty modřinky, zkus před píchnutím vypustit z té stříkačky bublinky, pak se modřiny téměř nedělaly :palec:

Elunaj, úplně to chápu, taky závidím každé těhotné, ale ne ve zlém, to je jasný, jen to příjde líto, že někomu to jde tak lehce a my se musíme tolit stresovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí