IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3204
5.7.11 22:31

Pegi, tak mě minulý týden kartářka předpověděla na 90% dvojčátka, stejného pohlaví, a vyšlo ji to ve třech rozdání. A na miminko jsem se teda vůbec neptala, schválně, abych ji nějak nenavedla. Do ty doby jsem přemýšlela, že si teď nechám zavést dvě embryjka, ale tohle mě odradilo, takže zase jedno. Mám už dceru a taky věk, takže jedno stačí.
Ale Tebe chápu a moc Ti přeju ať vyjdou hned dvě :palec:
Já měla 2 IUI a ani jsem jim moc nevěřila, až té IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
6.7.11 14:20

ahoj holky :-)
ja souhlasim s Kaduli ze dulezite je byt optimista u IVF, ze je to pulka uspechu a uspesnost je cca 50%, tak se to neda srovnat s IUI. Te jsem neverila, a take to pak nedopadlo.. ted uz mam za sebou dve injekce a do sobotni kontroly se mi ta stimulace taky vlece, ale optimista jsem :-) aspon zatim, treba mi to po sobotni kontrole prejde..taky doufam, ze je to me posledni IVF.
Jinak koukam, ze jsme u kartarek byly vsechny, ja uz teda pred dlouhou dobou, ale take doufam, ze ji to vyjde, kdyz predpovedela holku a pak kluka a holcicku uz mame :-)
tak drzim palce, at to utika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
6.7.11 16:20

Ahoj Nicky, koukala jsem, že jsi založila tuto diskuzi, do které bych se asi hodila více, tak bych se chtěla přidat :-)

Dneska jsem to dostala a zítra začínám stimulaci na první IVF. Snad bude úspěšné, už se docela těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
6.7.11 21:59

ahoj holky…
tak ja dnes mela prvni den stimulace a musel mi to pichnou manzel…ja do sebe proste nic nebodnu…a to delam sestru na aru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
6.7.11 22:24

Holky gratuluju k zahájení stimulace a ať vám folíci pěkně rostou a rychle ty dny utíkají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
7.7.11 07:32

ahoj ženy :mavam:
tak vzhledem k mému poklesu BT čekám mrchu o víkendu a pak si zajedu taky pro stimulační plána a začnem, sice v srpnu, ale bude to :-D
jsem asi blázen, ale začínám se na to těšit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
7.7.11 09:25

Ahoj Vivy,
to je super ze jsi se pridala, vitej :-) ja dnes picham treti injekci, za chvili jdu na to. Je dobre ze se tesis, take se snazim byt optimista :-) Kdy te bude cekat prvni ultrazvuk v CAR? Drzim palce :palec:
Mono take drzim palce :palec: mame to podobne nacasovane. Ja picham Gonal sama, ale i minule mi to ke konci uz pichal manzel, kdyz jsem mela bricho cele bolave.
Kadule drzim moc palce zitra na kontrole, at je vsechno ok a brzy uz te ceka dalsi pokus. A diky za podporu :-)
Maacku to mi mrzi, ale jeste jsi to nedostala, tak to jeste nevzdavej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
7.7.11 10:42

Hezký den všem :mavam:

Maacku, prosím Tě, jsem asi trubka, ale co znamená pokles BT ? :nevim:
Děkuju předem za odpověď :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
7.7.11 14:45
Káďule píše:
Hezký den všem :mavam:Maacku, prosím Tě, jsem asi trubka, ale co znamená pokles BT ? :nevim:
Děkuju předem za odpověď :palec:
že mi klesá bazální teplota :mrgreen: a nejsi trubka!!!
mám ted prostě pokles na 36,9 stupnů, tak si myslím, že mi o víkednu podle toho dorazí mrcha.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
7.7.11 16:02

Maacku dobrýýýýýýýýý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
7.7.11 17:55

nicky… ale ja nemam gonal..redim si to sama a pak se to picha strikackou a jehlou…ale ja bych to nebodla ani.perem :mrgreen:
maacku..a proc ti nedaji stimulacni protokol uz ted? Ze bys zacala uz ted 2DC :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
7.7.11 17:59
sestramona píše:
nicky… ale ja nemam gonal..redim si to sama a pak se to picha strikackou a jehlou…ale ja bych to nebodla ani.perem :mrgreen:
maacku..a proc ti nedaji stimulacni protokol uz ted? Ze bys zacala uz ted 2DC :think: :palec:

protože to šlo teprve 23.6. na pojišťovnu a ještě to není zpět :nevim: tak si v červenci odfrkneme a v srpnu hura do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
7.7.11 18:05

aha… no tak jak rikas…odfrknes si a pak huraaa na to! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
7.7.11 22:37

Maacku, prosím tě, nemysli, že ten :mrgreen: patřil tomu, že mám radost, že Ti klesá BT a chystá se MS, to ne !!! Já jen, ja jsi mě dostala a že mě taková jasná věc nenapadla, přemýšlela jsem o tom až se mi kouřilo z hlavy :oops:
Takže držím palce, aby i přes pokles BT mrcha nepřišla :palec: :palec: :palec:

Všem přeju dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
8.7.11 10:13
Káďule píše:
Maacku, prosím tě, nemysli, že ten :mrgreen: patřil tomu, že mám radost, že Ti klesá BT a chystá se MS, to ne !!! Já jen, ja jsi mě dostala a že mě taková jasná věc nenapadla, přemýšlela jsem o tom až se mi kouřilo z hlavy :oops:
Takže držím palce, aby i přes pokles BT mrcha nepřišla :palec: :palec: :palec:Všem přeju dobrou noc :mavam:

to by mě ani nenapadlo Káďule :mrgreen: myslela jsem si, že ti to hned docvaklo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí