IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
8.7.11 12:03

Mono tak to se nedivim, to bych sama taky nezvladla :-) aspon jsi nemusela tolik doplacet urcite, Gonal je pekne drahy, od meho prvniho IVF jeste podrazil :-(
Kadule co kontrola dnes, jak jsi dopadla? Ja jdu zitra, to se asi nervama moc nevyspim..
Maacku drzim palce, dokud ms neprijde, nezoufej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
8.7.11 14:32
nicky33 píše:
Mono tak to se nedivim, to bych sama taky nezvladla :-) aspon jsi nemusela tolik doplacet urcite, Gonal je pekne drahy, od meho prvniho IVF jeste podrazil :-(
Kadule co kontrola dnes, jak jsi dopadla? Ja jdu zitra, to se asi nervama moc nevyspim..
Maacku drzim palce, dokud ms neprijde, nezoufej :palec:

děkuju :palec: uvidíme co přinese víkend :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
8.7.11 14:35

Ahoj berušky :wink: jenom nakukuji a hned zase odjíždím na víkend.Tak hlásím,že Ket proběhl v pondělí :dance: :dance: :dance: embrya se skvěle vyvíjela a mám oba dva mrazáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
8.7.11 14:36
denisa 76 píše:
Ahoj berušky :wink: jenom nakukuji a hned zase odjíždím na víkend.Tak hlásím,že Ket proběhl v pondělí :dance: :dance: :dance: embrya se skvěle vyvíjela a mám oba dva mrazáčky.

tak držím palce ať to tentokrát klapne :palec:
tfuj tfuj tfuj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
8.7.11 15:55

Ahoj Deniso,
to je super zprava, tak moc drzim palce :palec: kdy mas testovat?
fajn vikend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
8.7.11 17:00

ahoj holky :mavam:

Denisko super zpráva, moc držím palce ať se bobánci zakousnou a nepustí až za 9měsíců :palec:

Holky, já na kontrole docela dobrý, dělali mi UTZ /pohled na tu prázdnou dělohu zase spustil moje bulení/, už mi dokonce roste folík, takže cyklus se vrátil k normálu, ale sliznice není ještě na KET připravená, takže mám přifrčet v srpnu 11.DC, skouknou sliznici a nasadí estroferm na růst a KET by byl na začátku září. Hned si ale nechám poslat žádost na pojišťovnu ke 2.IVF, kdyby KET nedopadl.

Všem přeju krásné odpoledne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
9.7.11 09:10

ahoj holky, tak můj test sněhobílej :-(
no IVF v srpnu nás nemine… tak do toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
9.7.11 14:34

Ahoj, berete ještě nováčka do party?? my už máme za sebou 1.IVF leč bezúspěšně :cry: teď mě muž „přemluvil“ na KETik. máme ještě 2 sněhuláčky, tak to zkusíme v červenci.. no ono to je už teď že.. no tak jak to vyjde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
9.7.11 17:49

Maacku, to mě moc mrzí, ale třeba je ještě brzy, a zítra už tam // bude :palec:

Ahoj Elunaj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
9.7.11 20:21

ahoj holky,
dnes jsem byla na utz 6DC a videla tam 8 folikulu a nejake drobnejsi jeste, tak rikala, ze je s vysledkem spokojena zatim. V utery mam dalsi kontrolu a to uz mi naplanuji asi odber, tak drzte palce prosim :-)
ahoj Elunaj, vitej :palec: a mrzi mi, ze IVF nevyslo, tak drzim palce s KET :-) Tak uz jen cekas na MS? Ani nevim, jestli se pri KET taky nejak stimuluje..mela jsi prodlouzenou kultivaci? jakou jste si dali pauzu mezi IVf a KETem?
Kadule to je dobre, ze ti kontrola dopadla ok, skoda jen ze jeste o mesic odkladate, vid, ale aspon ze mas pred sebou tu vidinu toho zari, to utece :palec: hlavne ze jsi v poradku.
Maacku to mi mrzi, ale jeste mas nadeji, ze jsi testovala brzy..a kdyby ne tak vitej mezi IVF :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
9.7.11 20:34

nicky-super :palec: já jdu na utz 7DC což je v pondělí, tak jsem zvědavá…dost cejtim vaječníky a nafukuje se mi břicho…no už jsem ohss měla…takže se to dá čekat :think:
jinak mi to pořád bodá manžel…já do sebe prostě ne ne ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
9.7.11 20:50

Diky Mono, budu drzet palce v pondeli :palec:
ja mela u prvniho IVf nafoukle bricho po ET, take jsem se bala OHSS :think: tak drzim palce, at je foliku na utz v pondeli tak akorat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
9.7.11 21:33

bude, já se toho nebojim :hug:
ale berou mě ty vaječníky teda fest…ještě zítra bodanec a třeba mi už ve středu udělají opu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
9.7.11 21:43

ahojky,
jo jo čekám ms.. jen ludra pořád zlobí. měla jsem utrogestan aby přišla tak jak má, ale pořád si dělá co chce..pauzu máme od dubna, dřív jsem nechtěla..dost mě to sebralo… ale to asi znáte..
Nicky, krásná úroda :potlesk: tak jen tak dál, ať krásně dorostou.. já se teda nejvíc brala toho odběru. a nakonec se moje obavy potvrdily.. ale měli jsme 15vajuch z toho se 14 podařilo opolodnit ICSI a 2 jsme zavedli + 2 sněhuláci.. do 5dnu kultivace vydrželo 6 ale ty ostatní neměli 1 nebo co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
10.7.11 15:01

Ahoj holky :mavam:

Nicky, gratuluju k folíkům, tak ať pěkně rostou a jdeš brzy na odběr :palec:

Mono, na zítra držím palce, ať máš krásný folíky a není jich přehnaně moc a ani málo :palec

Elunaj - s tou MS je to tak vřdycky, pokud ji potřebuješ, přijde pozdě, a když ji už nečekáš, dorazí i dřív, je to mrcha :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí