Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky
tak bylo 22 folikulu a mame z toho 18 vajicek ![]()
v pondeli se dozvime, jak rostou. 10 jich bude oplodneno pomoci picsi a 8 se necha jen tak…dej se vule bozi
jeeee at uz je pondeli
![]()
Moniii, gratulace
to je krásný počet.. super… držíme palečky..
my jdeme do kina, tak hezkou sobotu
sestramona píše:
ahoj holky
tak bylo 22 folikulu a mame z toho 18 vajicek
v pondeli se dozvime, jak rostou. 10 jich bude oplodneno pomoci picsi a 8 se necha jen tak…dej se vule bozijeeee at uz je pondeli![]()
![]()
![]()
hodně štěstíčka
![]()
ahoj holky,
ja mam taky po OPU, bylo 6 vajicek jak cekali a dnes volali, ze 4 jsou v poradku oplodnene (teda bylo oplodnenych vsech 6, manzel ma vyborny spermiogram, ale 2 vajicka byly oplodneny kazde dvema spermiema, coz pry je vada vajicka a stejne by se nevyvijelo..) Tak je tezke byt optimista, kdyz jsou jen 4, ale drzim se. Budou mi volat v utery, kolik jich zustalo, zda aspon jedno.
Denis cetla jsem v podpisu, ze se KET nepodaril, moc mi to mrzi
drz se. Mas jeste nejake mrazacky?
nicky super! Ja se.dozvim az zitra, kolik se oplodnilo…at uz je.rano, jsem zvedava ![]()
mono nebooj, v takovem mnozstvi se urcite najde dost skvelych embryjek ![]()
ja si tam asi taky zitra zavolam, jen abych vedela, jak to pokracuje, do uterka je dlouhe cekani
ahoj holky, tak super, opu máte za sebou a ted si dojet pro miminka ![]()
no a 22 je krásný počet ![]()
ahojky.
tak z 18 mame 4 embrya pomoci picsi. Uz nam bezi prodlouzena kultivace…dnes jeste et nebude, zitra zase zavolaji. Bojiiiiim ![]()
sestramona píše:
ahojky.
tak z 18 mame 4 embrya pomoci picsi. Uz nam bezi prodlouzena kultivace…dnes jeste et nebude, zitra zase zavolaji. Bojiiiiim
fííííííííííha, takhle to spadlo? čím to?
ale tihle už se udrží, uvidíš.
nevim, asi nebyly vsechny zraly…a i prez picsi…maza ma opravdu hodne spatnej spg
sestramona píše:
nevim, asi nebyly vsechny zraly…a i prez picsi…maza ma opravdu hodne spatnej spg
tak držím palce ať toto už dobře dopadne!!!! ![]()
sestramona píše:
ahojky.
tak z 18 mame 4 embrya pomoci picsi. Uz nam bezi prodlouzena kultivace…dnes jeste et nebude, zitra zase zavolaji. Bojiiiiim
Ahojky
to je škody tolik vajíček,ale věřím,že Ti zůstanou úplně ty nej nej nej a budou pak u Tebe pěkně bojovat.Držím palečky moc moc ![]()
To je výborný
- nemusí jich být hodně - stačí, když se chytnou
![]()