Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já to strašně chápu.. já se bojím co my…
jak dopanem..
a to mám jít v sobotu o5t po tolika letech do práce a rovnou do kanclu..
nestresujte zeny ![]()
opravdu nezalezi na poctu…a musis byt v klidu, jinak se to nepovede …jinak s tou anestezii nevim…asi by te vzali, je to jen kratkodoba anestezie… ale spis nevim jak by vysel et, kdyz jsi.nastydla …nadopuj se vitaminama a musis se vykuryrovat ![]()
Ahoj holky ![]()
Maacku, moc gratuluju k MS a neboj, třeba Ti bříško nenafoukne, já při stimulce ještě 2kg schodila, břicho žádný, nafoukla jsem až po ET asi díky Utrogestanu a nemůžu se toho zatím zbavit.
Káďule píše:
Ahoj holkyMaacku, moc gratuluju k MS a neboj, třeba Ti bříško nenafoukne, já při stimulce ještě 2kg schodila, břicho žádný, nafoukla jsem až po ET asi díky Utrogestanu a nemůžu se toho zatím zbavit.
díky Káďule, to je trošku pozitivnější ![]()
no teda, to je super.. já se už konečně dostala na váhu, kterou jsem chtěla. už není 7 na záčátku, ale 6
hurááááá
jinak tady se tedy hrozně setmělo a vypadá to na bouřku.. hřmí.. nemáme rádi bouřku… fuj.. tak pryč s ní!!!!
ahoj,
to jsme na tom, úplně stejně ![]()
Jdu na druhé IVF a nemáme žádné mrazáky. Jezdím do Pronatalu do Prahy.
Jsem po 2. mimoděložních těhu a tak to jinak nejde než-li touto cestou.
jéé, koukám, že jsem nějaká opožděná - už to tady máte pěkně rozjetý.
ach jooooooooo, chtěla bych to mít už všechno za sebou… těším se na to, moc tomu věřím a šíleně se bojím toho že by to nemuselo vyjít.
ale zas na druhou stranu si říkám, proč by to nemělo vyjít když nemáme žádný problém? ![]()
já to beru tak, že jednou to prostě „vyjde .{color: blue}“!!!!!
ahoj Moon, zdravím a vítám
tady se honí jedna bouřa za druhou…šílený.. a navíc jsem hrozně unavená
![]()
ahoj holky
tak ja mam zitra OPU
![]()
tak pak dam vedet, kolik deti mi odebrali
![]()