Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Káďule,
vypustit bublinky? no tak na to mne sestřička v Caru upozornovala, že dělat právě nemám…
ahoj holky, tak já mrchu furt nedostala
takže IVF se mi posunuje dál a dál… ach jo......... zrovna ted když bych ji potřebovala na čas.
Pegi, oni v Caru mají vůbec takový jiný metody i v tom píchání ![]()
Ty bublinky se nevypouštějí v peru, ale Clexane neo Fraxiparin vždycky vypouštím, dělám sestričku v domácí péči, a ode mě nemají pacienti modřiny, ale kdybys viděla ty břicha, když přijdou z nemocnice ![]()
Maacku vydrž, vždyť to máš za pár, co mám říkat já
, musím čekat na dvě mrchy
a určitě taky nebudou spěchat.
Káďule píše:
Maacku vydrž, vždyť to máš za pár, co mám říkat já, musím čekat na dvě mrchy
a určitě taky nebudou spěchat.
držím, ale napíná mě mrcha, jsem už 4. den bez utroše a zatím furt nic ![]()
kadule ja ti do toho nechci kecat, ale delam sestru.na aru uz par let a u Clexane se vzduchova bublina nevypousti! Je tam zamerne! Precti si pribalovej letak… A nevim, ale odeme taky modriny nemaji a nevypoustim vzduch. Je to o aplikaci a ne o vzduchu. Nechci se s tebou hadat, ale je to tak.
Příspěvek upraven 12.07.11 v 15:32
ahoj holky,
dnes jsem byla na utz 9DC a doktor tam videl jen 6 folikulu, tak nevim, kde videla v sobotu doktorka 8
OPU mam naplanovane na sobotu, tak to ma stejny prubeh jako moje prvni IVF - stejny pocet folikulu a OPU az 13DC.. zacinam byt mensi optimista,kdyz je tech folikulu zase tak malo, chjo.
Maacku drzim palce, at uz mrcha dorazi a lepe to utika ![]()
Pegisku perem to neboli, neboj. Prijemne to neni, ale neboli to
nicky neboj… neni to o kvantite, ale o kvalite. musime verit!
Ja jdu na opu 12DC …jdeme obe v sobotu…to dame!
![]()
Nicky, nevěš hlavu, folíků je většinou víc než je vidět na UTZ, a i 6 je dobrý počet, holky co jich měly 20 pak na zavedení měly většinou max 3-4 kvalitní, opravdu záleží na kvalitě ne na počtu ![]()
Mono, každá máme jinou zkušenost a každá to děláme jinak, já mám praxi s vypuštěním bublinky a osvědčilo se mi to a nejen mě, Ty to děláš zase jinak a taky dobře, hlavně že naši pacienti nemají modřinky ![]()
Ahooj, já taky žádné bubliny nevypouštěla.. mě bylo řečeno že je to tím jak si to pichám.. já teda pichala do břicha a až pak před OPU jsem pichala do stehen, ale bylo to fakt jen tím jak jsem si to pichla.. navíc když se trefíš do žilky, vždycky tam je modřinka..
holky, dnes mi volali z práce, že mě chtějí na vyšší pozici a hlavně- do kanceláře
to by bylo super.. tam je prac. doba max. do 3 což by bylo super se školkou.. no tak uvidím. máme rande v sobotu dopoledne..
jdu se koupat. Kubís už tu kolem mě poskakuje,že se mám vrátit do bazénu
chjo, mám úžasného manžela, páááč mi pořídil i lehátko..
![]()
elunaj tak super! Gratuluju ![]()
Kadule..souhlas…ale podle me se to vypoustet nema…preci jen se ma dodrzovat navod od vyrobce
ahojda…
No já právě myslela Clexan, že se nevypouští bublinka (píchání mi ukazovala sestřička v Caru) a právě mi říkala, že ta vzduchová bublina je tam naschvál… a řekla bych tedy jen ze své zkušenosti, že čím pomaleji jsem Clexan vypouštěla bolelo to sice více, ale byla jsem bez modřiny… je fakt, že jsem si těch injekcí nepíchala moc jen 14 ks …
s perem ještě zkušenosti nemám, pero dostanu až az těch 14dní… ale děkuji za názory…
Nicky třeba se doktor přepočítal dnes a folíky byli schované… pravda, že s tím nemám ještě žádnou zkušenost, ale zdá se mi těch 6 dobrých…
no a koukám, že sobota bude vele úspěšná 2× OPU a jedno rande na práci … tak držím palčíky…
Pegisku, tím perem to fakt nebolí. je to hračka.. a věř mi, protože já jsem posera přes jehly
ale bylo to fakt snadné. já si pichala taky Gonal. je to jen o tom prvním pichnutí.. pak do toho stejna to už byla klasiká injekce, ale dalo se to.. chce to ten správný grif a pak to jde samo..
já jsem celá rozmočená.. a zítra to vidím na pořádnou koupačku.. s těma teplotama co hlásí to bude mazec.. na 11 jdu na nehty,tak bude Jakoubek s babičkou a já si půjdu odpočinout
![]()
holky a jak prožíváte stimulku?? mě hrozně bolelo břicho..na levé straně to bylo horší, tam jsem měla vajuch asi 8,takže to pak už před odběrem byl mazec.. břicho jsem měla jak v pátém měsíci těhotenství..
![]()
ale ted bych to břicho s miminem uvnitř brala levou zadní.. a klidně i s přibranýma kilama..
![]()
no ja jsem taky jak v patym mesici…chodim ted ve volnym obleceni…uz se me par sousedu ptalo- tak uz se vam to povedlo ze? No to jsem mela dost
![]()
A bricho me boli ale jde to…ale nafoukla jsem slusne teda ![]()
ženy a to se při stimulce nějak nafouknu? ![]()
dyk to já už snad prasknu ![]()
no co pro mrňouse udělám cokoliv, jinak hlásím dnes rapidní pokles BT, takže doufám, že mrcha už je někde v zatáčce, aby se to stihlo v tom srpnu ![]()