IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12247
18.7.11 10:44

připadám si tu trochu jako pitomec :zed: tím že už to máte všechny za sebou a já ne :zed:
navíc tomu hrozně věřim, a hrozně tomu fandim!!!
a k tomu si furt říkám, že nemáme žádný problém tak proč by to nemělo vyjít? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
18.7.11 10:44
denisa 76 píše:
maacek píše:
denisa 76 píše:
maacek píše:
no tak listovku jedu už třetí rok v kuse.
od opu budu na neschopence, tak se budu flakat, no vic pro to asi neudělám, zbytek je na přírodě.
To jsi řekla přesně a bude to asi nejlepší.Jenom Utrouš zaváděj a nepolykej ho,protože větší řást se ho usadí na játrech a nemá takový účinek.Bude lepší když vždycky po zavedení hodku vydržíš ležet a pak už je jedno co z tebe vyteče..dostačující látka bude už u Tebe tak o nic nejde.
ten já nepolykám, není mi po něm dobře, ten zavádím vždycky. takže taky žádná změna :palec:
No tak šikula ated už jenom doufat,že se to prostě někdy povede :hug:

ne někdy, ale v srpnu :mrgreen: další pokus by byl cca za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.7.11 10:46
maacek píše:
denisa 76 píše:
maacek píše:
denisa 76 píše:
maacek píše:
od opu budu na neschopence, tak se budu flakat, no vic pro to asi neudělám, zbytek je na přírodě.
To jsi řekla přesně a bude to asi nejlepší.Jenom Utrouš zaváděj a nepolykej ho,protože větší řást se ho usadí na játrech a nemá takový účinek.Bude lepší když vždycky po zavedení hodku vydržíš ležet a pak už je jedno co z tebe vyteče..dostačující látka bude už u Tebe tak o nic nejde.
ten já nepolykám, není mi po něm dobře, ten zavádím vždycky. takže taky žádná změna :palec:
ne někdy, ale v srpnu :mrgreen: další pokus by byl cca za rok.

Moc Ti to přeji a všem co jsou tady :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
18.7.11 10:50
denisa 76 píše:
maacek píše:
denisa 76 píše:
maacek píše:
denisa 76 píše:
maacek píše:
ne někdy, ale v srpnu :mrgreen: další pokus by byl cca za rok.
Moc Ti to přeji a všem co jsou tady :dance:

děkuju - to víš prvnička :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
18.7.11 10:51

tak aspon Denis ze se ti tak venujou a budes priste vedet vic..je to veda teda :-( me by ani nenapadlo brat magnosolv, brala jsem ho az v druhe pulce tehu proti kontrakcim..a ten agolutin je na co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.7.11 10:56
nicky33 píše:
tak aspon Denis ze se ti tak venujou a budes priste vedet vic..je to veda teda :-( me by ani nenapadlo brat magnosolv, brala jsem ho az v druhe pulce tehu proti kontrakcim..a ten agolutin je na co?

To se mě nevěnují v Car ale vše si řídím sama.Už toho mám dost za sebou a tak nějak vím kam zalovit.Magnosovl je aby byla děloha v klidu a embrya nikam neputovala a Agolutin je jakoby větší dávka progesteronu na povzbuzení embroušů.No mám kámošku co měla progesteron opravdu šílenej a museli si píchat ob den a nakonec to dokázala a mimís už se udržel.Byla ale vyjímečná,protože tak nízkej ho já nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
18.7.11 14:00

A ty léky ti předepíši v Caru a nebo jsou volně prodejné?? Sorry, že se ptám jak ichtylek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.7.11 14:00
Moon82 píše:
A ty léky ti předepíši v Caru a nebo jsou volně prodejné?? Sorry, že se ptám jak ichtylek :-D

Všechno je na předpis :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
18.7.11 14:09

Já jen aby tam na mě nečučeli - jako že co to chci :-)) - zítra jdu do Caru na utz (od pátku si píchám Puregon) - tak se na to přeptám. Dík. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
18.7.11 14:18

vy už fakt všechny zase stimulujete nebo už máte zase opu za sebou :think: tak to mi pak budete fandit a radit už jako těhulky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
18.7.11 18:32

Maacku, nesmutni… mě to taky teprve čeká… ve čtvrtek jdu na kontrolu před KETem..
vážně jsem zvědavá co a jak…

a jak se cítíte vy holky před transferem???to čekání je hrozný.. znám a chápu, ALE to čekání stojí za to, pač už brzo budete mít u sebe ta štěstíčka :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
18.7.11 22:46

ahojky holky
tak jsem vas ted docetla uffff :lol:
ja jsem pak volala do caru a nechala jsem si spojit embryolozku a tak mi vse vysvetlila. Tak z 18 bylo 10 zralych a ty se oplodnili pomoci PICSI, ale dal se vyvyjeli jen 4. Z nich jsou dve ctyrbunecna…takze ok a dve dvoubunecna..takze pomalejsi a asi odejdou. Jsem zvedava, co mi budou volat zitra. ET by mel byt ve stredu. Utros zavadim 2-0-2 a prednison taky beru a k tomu calcium a femibion 800 a vecer brufen a magnesko…jinak nespim a chytaj me krece. Dr v caru rikal ze analgetika muzu, ze mi neublizi a musim byt v klidu bez bolesti na ET. Tak zitra rano zase pisnu. Uvidime…snad se nam dve udrzi…pry mam velikou sanci, ze se mi ujmou, kdyz bude co. Tak dobrou zitra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
19.7.11 08:53

Moni, držím pěsti aby ti to vyšlo :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: moc moc moc.. teď vydrží ty nejlepší. uvidíš..
ty máš prodlouženou kultivaci??
moc držím pěsti. už jsi tam volala co a jak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
19.7.11 09:19

ahoj holky,
me dnes z CAR volali, ze se take drzi dve, ale ty jsou pry „krasna“. Vidi to na ctvrtek, protoze uz chci zavest jen jedno, na tri deti bych se necitila. Zitra ale zase budou volat.. jsou to nervy kazde rano.
Jsem jinak nafoukla, porad se necim cpu a mam porad 37.2, asi to bude tim utrogestanem, nemate s tim take zkusenosti? Uz si nepamatuju,jak jsem to mela u prvniho IVF. Bricho taky poboliva, tak asi take pujdu do magneska, nenapadlo mi to.
Mono jak ty dnes, porad se dve krasne drzi? drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
19.7.11 09:36

ahoj holky :mavam:
tak jsou porad 4, mam byt pripravena na zitra na ET…zitra rano budou zase jeste volat, ale vypada to na ten zitrek…mam s tim predbezne pocitat :srdce:
jinak mam prodlouzenou kultivaci a vcera jsem vecer taky citila zvysenou TT. To magnezko si vem, rozhodne neublizi :palec: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí