Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maacku, já se teda nafoukla fest.. ono když se ti ve vaječnícíc tvoří folíky ovel. cca 2cm a máš jich tam třeba 5 v jednom, tak ono se ti to bříšo nafoukne.. já jsem třeba musela přestat i cvičit. bolelo mě to.., sex?? nepřipadal v úvahu.. ale jak říkáš, je to pro mimi a co by jsme pro ně neudělaly,že..
![]()
dnes vypadá,že bude zase horko,tak se budeme opět koupat. malej spal jako dřevo v noci, neb se včera naučil trošinku plavat sám…
já mám kontrolu příští týden ve čtvrtek, tak jsem zvědavá jestli to sněhuláčci vydrží a bude ET.. no uvidíme, nechám to koňovi, ten má větší hlavu..
![]()
jak pise elunaj…je to normalni a patri to k tomu…jen to nesmi prerust v OHSS(hyperstimulacni syndrom)…do jeho vaznejsi podoby ale s tim te nebudu strasit. Ale pocitej zkratka, ze se ti bricho zvetsi ![]()
no nazdar
tak to už budu mít břicho obřích rozměrů ![]()
jinak tady leje, chlapi jeli ráno dobetonovávat věnec, a v tomhle chcavci zřejmě pojedou domů
ten barák nedoděláme ach jo, leje a leje ![]()
maacku.neboj..ja taky nejsem zadnej drobecek…jak mam tu profilovku ze svatby, tak tam mam cca 80 kg…jsem.docela vysoka…tak se to rozlozi…ale i normalne mam velikost dziny apod 42-44 a ted se do.nich nevejdu. Je to fakt mazec…jsem opravdu jako v patym.mesici ![]()
sestramona píše:
maacku.neboj..ja taky nejsem zadnej drobecek…jak mam tu profilovku ze svatby, tak tam mam cca 80 kg…jsem.docela vysoka…tak se to rozlozi…ale i normalne mam velikost dziny apod 42-44 a ted se do.nich nevejdu. Je to fakt mazec…jsem opravdu jako v patym.mesici
noooooooooo to jste mě nepotěšily ![]()
no uprime jsem rada, ze to podstupuju ted, ze si vezmu volny saty a jdu …ale stejne vypadam jak tehule
![]()
a mně už mrcha dorazila jupííííííííííííííí
takže ted měsíc oddych a pak jdem na to, příští pátek frčím pro stimulační plán ![]()
supeeer, gratuluju…
mě ms skončila,nechápu.. v neděli to přišlo a dneska ještě nic. že by to dělal ten estrimax?? jdu o tom něco dohledat.. jinak já mám vel. 40 něco 42 a něco i 44.. takže klíííííd..
já totiž začla nabírat, když jsem před 2 lety vysadila HA - a nejde to nějak zastavit ![]()
ahoj holky,
diky za dodani optimismu
asi jsem ted pesimista hlavne proto, ze porad bojuju se silnou virozou
dnes jsem byla kvuli predoperacnimu u praktickeho lekare a pry takhle by mi nemohli dat pod narkozu, tak fakt nevim co by se stalo, kdybych v tu sobotu na OPU nemohla, jak se to resi..netusite? No snad se uzdravim do te doby.
Jinak bricho mam taky tak na paty mesic, akorat ja jsem hubenour, takze to dost bije do oci
ale ani mi moc neboli, u prvniho IVF to bylo o dost horsi pichani, ted o tom skoro nevim..mozna prave proto, ze tech vajicek je tak malo ![]()
Nicky, nestresuj se počtem. to ti nepomůže.. nezáleží kolik jich je
![]()
Nicky, nestresuj se počtem. to ti nepomůže.. nezáleží kolik jich je
![]()
ja vim elunaj, diky, ale stejne mi to nejde
i v CAR rikal doktor ze kdyz je jich cca 6-14 coz je optimalni, tak staticky je uplne stejna uspesnost jestli 6 nebo 14, ale proste ten vyssi mi pocet zni nejak nadejneji