Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Fotka ovu testíku (vím, že čárka by měla být stejně silná jako kontrolní pro pozitivní test, ale vzhledem k tomu pití… kdo ví).
JO TAK TO JE OVULAČNÍ HLEN, takže mazlit dnes, zítra, pozítří…každý den, min. týden. držím palce ať to vyjde. mě to vyšlo pokaždý napoprvé
Diano děkuju, mě první dítko vyšlo také napoprvé, tak doufám, že vyjde i to druhé, no strašně si to přeju. I když s tím denním, nevím, kluka už mám a toužím po holčičce ![]()
Tak já bych řekla, že ovu buď už byla cca 24., nebo teprve bude.
podle testiku to nevypada..ovulacni test aby byl pozitivni tak musi byt obe carky stejne silne a nebo ta testovaci jeste silnejsi nez kontrolni..jinak v grafu ja se nevyznam takze to neporadim ![]()
Zakladatelko,ovu test je negativní a podle výšky BT v minulém cyklu v LF ,ovulace ještě neproběhla.Máš nízké teploty.Dobře se vedou grafy na fertilityfriend.com a máš možnost prohlížet v galerii i jiné grafy.
zakladatelko testík je negativní.mrkni jak by měl vypadat ms cyklus když proběhla ovulace.Pozitivní je jen ten poslední testík ze 14.dc.
jinak - ahoj
Michelko ![]()
Holky, potřebuju poradit, je to pozirivní, nebo ne?
Test je ze stejné moči, Od rána jsem nečurala, ani nepila, ale teď nevím, jak si to vyložit, udělala jsem si i ten digitální s tím, že jsem myslela, že tam nic nebude a ejhle ![]()
Je to ovu, nebo ještě ne?
Pikolo - platí zde to samé co pro zakladatelku.Testík není pozitivní.Z jednoho testíku nelze poznat jestli ovu byla či teprve bude.Nehledě na to že nepíšeš jak dlouhý máš cyklus,jesatli jsi ovu sledovala už někdy předtím a máš alespoň přibližnou představu kdy asi ji máš.Ještě bych dodala že takovouhle čárečku (jen o fous slabší )jsem měla po celou dobu cyklu,jen před ovu začala sílit.Hormon LH máš totiž v těle pořád,jen před tou ovulací rapidně stoupne.Proto ovu test někomu ukazuje čárku po celou dobu cyklu a pokud to nesleduješ několik dní tak nevíš právě na čem jsi.Tj.jestli byla ovu nebo bude.
ovu mám kolem 16-18 dne, sleduju 3 cykly. Teď mám 15. den.
Včera byl test negativní - i digitální.
předevčírem také.
pikola píše:
ovu mám kolem 16-18 dne, sleduju 3 cykly. Teď mám 15. den.
Včera byl test negativní - i digitální.
předevčírem také.
jako úplně negativní?ani čárečka?Takže to vypadá že se ti ovu vážně teprv blíží.Sleduj dál
ahodně štěstí ![]()
Jitko, takže to platí jako u těhu testu? že čím je čárka silnější, tím je tam toho víc?? (Vim, že těhu test je pozitivní už od ducha
, ale čim více sílící čárka, tím více LH??).
Co jsem si dělala test v pondělí i ve středu tak tam nebyl ani náznak čárky, krom té kontrolní, včera co jsem si ho dělala a dnes tam byla slabá jako na té fotce co jsem dávala, takže to může znamenat, že ta ovu teprve bude?
Zakladatelka
Anonymní,tohle je pozitivní ovu test a ještě není úplně nejsilnější
testovací čárka musí být MINIMÁLNĚ stejně silná,jako kontrolní… a podle BT se u tebe ovu teprve chystá ![]()
Ahoj holky, po dlouhé době zakládám diskuzi s žádostí o pomoc s určením ovulace.
U prvního dítka jsem toto nezažila a i když bylo plánované, tak vlastně nesledované. Žádné příznaky ovu, nic takového. Teď jsem začala sledovat a nevím co si o tom myslet. (Těhu potvrdily až zmeškaná MS a těhu test).
Předně graf: http://www.womenzone.cz/…e/grafy.aspx?… asi toho bude na určení málo, ale nedalo mi to, HA jsem vysadila teprve před 3mi týdny.
Ovulační test: v pondělí a ve středu negativní. Dnes tento (viz. foto). Před jeho provedením jsem trochu víc pila - nebylo v plánu si ho dělat, ale na popud příznaků? jsem si ho udělala (dočetla jsem se, že i to by ho mohlo ovlivnit, v PO a ÚT jsem před testem několik hodin nepila, přesto nebyla čárka viditelná).
Příznaky?: bolest břicha + hlen, bylo ho docela hodně a byl průhledný, lepkavý a táhnoucí se.
„Prozradíte“ mi prosím některá, kdy byla nebo je či bude ovu?? BT a test mi totiž nesedí, natož s hlenem. BT měřím tak jak je doporučeno, tudíž skoro ve stejnou dobu ráno po probuzení, stejným teploměrem, nevstávám.
Omlouvám se za anonym, ale nechci aby se o snažení dozvědělo příbuzenstvo, i když to možná bude zavádějící. Děkuju za pochopení a odpovědi.