Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj snažilky.. je tady někdo kdo čeká MS v tomto termínu?? Pojďme se navzájem povzbuzovat při testování a čekání /nečekání na MS.
Můj termín je zítra 1.7. test jsem zatím nedělala příznaky taky zatím žádné nepocituju.. jen mám pořád na něco chuť..(jídlo(
Jak jste na tom Vy ostatní snažilky?
ahoj ![]()
ja cekam MS, ale ja ji chci…jdu na IVF. To je snad poprve, co to chci dostat ![]()
a jak dlouho jste se snažili před IVF? nic jiného nezabralo?
mam to v popisu. Nezabralo…kdyby ano, nesli bysme na IVF ne?
v pohode…
zkousela jsem cvicit, femigard, femibion, clostilbegyt, duphaston, proveru, utrogestan atd… a nakonec se po vic jak roce zjistilo, ze ma manza tak spatny spg, je s tim v podstate normalne otehotnet nejde. Proto jdeme na IVF. Zitra si jdu pro hormony.
agulla píše:
Ahoj snažilky.. je tady někdo kdo čeká MS v tomto termínu?? Pojďme se navzájem povzbuzovat při testování a čekání /nečekání na MS.
Můj termín je zítra 1.7. test jsem zatím nedělala příznaky taky zatím žádné nepocituju.. jen mám pořád na něco chuť..(jídlo(Jak jste na tom Vy ostatní snažilky?
Ahoj,
tak já čekám MS 5.7. a nic mi není jen to samé, co píšeš ty: chuť k jídlu, ale neskutečnou, doslova žeru ![]()
japas přesně jsi to vystihla!! ![]()
normálně mi stačil na snidani jogurt.. a ted jsem ho snědla a jako bych nic nejedla.. pak rohlík a pořád nemám dost.. ![]()
agulla píše:
japas přesně jsi to vystihla!!
normálně mi stačil na snidani jogurt.. a ted jsem ho snědla a jako bych nic nejedla.. pak rohlík a pořád nemám dost..
nedovedu myslet na nic jiného, než jídlo a to jsem chuďas s váhou 48 kg a nikdy jsem velký jedlík nebyla. Tak si držme palce, aby to mělo souvislost s možným těhotenstvím ![]()
japas jak jsi na toM?? mi mS nedorazila.. ale test negativní..
a zvláštní bolest v podbříšku a šílená únava..
ahoj já se přidám jestli můžu(ne)čekám MS 5.7.-6.7. uvidíme. dnes jsem 26DC a 11DPO
agulla píše:
japas jak jsi na toM?? mi mS nedorazila.. ale test negativní..a zvláštní bolest v podbříšku a šílená únava..
Ahoj ![]()
jsem na tom tak, že mě taky bolí v podbřížku, jako bych to měla každou chvíli dostat. Unavená nejsem, jen mám chutě. Ale co mě zklamalo je, že mi BT klesla
. Z toho mám docela depku.
Dokud není mrcha, tak je to dobré. Test můžeš mít negativní klidně i ještě týden
.
magda82 píše:
ahoj já se přidám jestli můžu(ne)čekám MS 5.7.-6.7. uvidíme. dnes jsem 26DC a 11DPO
mám to podobné jako ty 26 DC, jen nevím kolikátý DPO