Termín MS 1. - 5. 7. 2011

604
30.6.11 09:05

termín MS 1-5.7

Ahoj snažilky.. je tady někdo kdo čeká MS v tomto termínu?? Pojďme se navzájem povzbuzovat při testování a čekání /nečekání na MS.
Můj termín je zítra 1.7. test jsem zatím nedělala příznaky taky zatím žádné nepocituju.. jen mám pořád na něco chuť..(jídlo( :-))) Jak jste na tom Vy ostatní snažilky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7260
30.6.11 09:15

ahoj :mavam:

ja cekam MS, ale ja ji chci…jdu na IVF. To je snad poprve, co to chci dostat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
30.6.11 09:20

a jak dlouho jste se snažili před IVF? nic jiného nezabralo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
30.6.11 09:27

mam to v popisu. Nezabralo…kdyby ano, nesli bysme na IVF ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
30.6.11 09:29

jj myslela jsem tu otázku trochu jinak.. omlouvám se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
30.6.11 09:30

Ted jsem to čekla držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
30.6.11 09:41

v pohode…

zkousela jsem cvicit, femigard, femibion, clostilbegyt, duphaston, proveru, utrogestan atd… a nakonec se po vic jak roce zjistilo, ze ma manza tak spatny spg, je s tim v podstate normalne otehotnet nejde. Proto jdeme na IVF. Zitra si jdu pro hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaPaS
30.6.11 09:46
agulla píše:
Ahoj snažilky.. je tady někdo kdo čeká MS v tomto termínu?? Pojďme se navzájem povzbuzovat při testování a čekání /nečekání na MS.
Můj termín je zítra 1.7. test jsem zatím nedělala příznaky taky zatím žádné nepocituju.. jen mám pořád na něco chuť..(jídlo( :-))) Jak jste na tom Vy ostatní snažilky?

Ahoj,
tak já čekám MS 5.7. a nic mi není jen to samé, co píšeš ty: chuť k jídlu, ale neskutečnou, doslova žeru :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
604
30.6.11 10:12

japas přesně jsi to vystihla!! :-))
normálně mi stačil na snidani jogurt.. a ted jsem ho snědla a jako bych nic nejedla.. pak rohlík a pořád nemám dost.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaPaS
30.6.11 10:40
agulla píše:
japas přesně jsi to vystihla!! :-))
normálně mi stačil na snidani jogurt.. a ted jsem ho snědla a jako bych nic nejedla.. pak rohlík a pořád nemám dost.. :(

:-D nedovedu myslet na nic jiného, než jídlo a to jsem chuďas s váhou 48 kg a nikdy jsem velký jedlík nebyla. Tak si držme palce, aby to mělo souvislost s možným těhotenstvím :dance:

• Citovat
  • Upravit
604
2.7.11 09:57

japas jak jsi na toM?? mi mS nedorazila.. ale test negativní.. :( a zvláštní bolest v podbříšku a šílená únava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
2.7.11 10:03

ahoj já se přidám jestli můžu(ne)čekám MS 5.7.-6.7. uvidíme. dnes jsem 26DC a 11DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
2.7.11 22:08

jdu spát dobrou noc :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaPaS
3.7.11 13:30
agulla píše:
japas jak jsi na toM?? mi mS nedorazila.. ale test negativní.. :( a zvláštní bolest v podbříšku a šílená únava..

Ahoj :mavam:
jsem na tom tak, že mě taky bolí v podbřížku, jako bych to měla každou chvíli dostat. Unavená nejsem, jen mám chutě. Ale co mě zklamalo je, že mi BT klesla :(. Z toho mám docela depku.

Dokud není mrcha, tak je to dobré. Test můžeš mít negativní klidně i ještě týden :).

• Citovat
  • Upravit
JaPaS
3.7.11 13:33
magda82 píše:
ahoj já se přidám jestli můžu(ne)čekám MS 5.7.-6.7. uvidíme. dnes jsem 26DC a 11DPO

mám to podobné jako ty 26 DC, jen nevím kolikátý DPO

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí