Termín MS 1. - 5. 7. 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14777
3.7.11 13:38

a kdy (ne)čekáš mrchu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaPaS
3.7.11 13:39

ve středu

• Citovat
  • Upravit
14777
3.7.11 13:40

já podobně nejdříve úterý a nejpozději čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaPaS
3.7.11 13:45
magda82 píše:
já podobně nejdříve úterý a nejpozději čtvrtek.

přesně tak, ale vždy to mám jak podle hodinek, tak ta středa pasuje.

a jak se cítíš?

Kdyby mi ráno neklesla BT, tak si v sobě buduju ještě nějakou naději, ale dneska se cítím psychicky z toho pod psa :(. Je mi smutno. Přijde mi líto, že možná zase nic.

• Citovat
  • Upravit
JaPaS
3.7.11 13:47

koukám na tvůj graf… tys tam měla slušný skok z 37,1 na 36,2… ty jo, to mohlo být uhnízdění

• Citovat
  • Upravit
14777
3.7.11 13:53

to píšeš mě ohledně té teploty? No nevím dnes klesla na 36,5. tak nevím :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaPaS
3.7.11 13:57
magda82 píše:
to píšeš mě ohledně té teploty? No nevím dnes klesla na 36,5. tak nevím :nevim: :nevim:

jj to patřilo tobě, no jinak to máš teď nižší, ale našla jsem grafy, kde to vypadalo na velký pokles před MS a pak najednou šla teplota nahoru a bylo z toho těhu :)
např. http://www.fertilityfriend.com/home/chrobacek

http://www.fertilityfriend.com/home/31ba8b

• Citovat
  • Upravit
14777
3.7.11 14:05
JaPaS píše:
magda82 píše:
to píšeš mě ohledně té teploty? No nevím dnes klesla na 36,5. tak nevím :nevim: :nevim:

jj to patřilo tobě, no jinak to máš teď nižší, ale našla jsem grafy, kde to vypadalo na velký pokles před MS a pak najednou šla teplota nahoru a bylo z toho těhu :)
např. http://www.fertilityfriend.com/home/chrobacek

http://www.fertilityfriend.com/home/31ba8b

uvidíme nejpozději ve čtvrtek,co se z toho vyvrbí. Jinak ve čtvrtek jedeme ke tchánům, tak nerada bych měla mrchu tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaPaS
3.7.11 14:07

to ti věřím ,to je nepříjemné, člověk má blbou náladu, že to dostal a ještě k tomu být na návštěvě :(.. Tak se uvidí. Musíme čekat :).

• Citovat
  • Upravit
11461
3.7.11 14:53

Já se přidám, já to taky nečekám v pondělí 4.7. Ale nevydržela jsem to a testla a nic. :-? Jedna čárka a sněhobílo. Tak už se připravuji na MS. I když jeden těhu příznak mám. Chce si mi furt :poblion: když cítím jídlo. A taky mám pořád hlad, ale zároveň je mi blbě. No tak uvidíme zítra. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
4.7.11 07:27

almondea ahojky.. tak co jak MS? doufám, že nedorazila.. a co Vy ostatní holky jak jste na tom?
Mě měla MS přjít 1.7, ale pořád nic.. a test mám jako agulla pořád negativní.. příznaky na MS ani nemám.. jen jsem šíleně unavená a mám podrážděné bradavky.. :( jo a taky depku..
Tak piště holky jak jste na Tom vy.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaPaS
4.7.11 09:12

Moniulik
:think: test negativní, hmm, ale tak zpoždění už máš slušné :)

u mě malinkatá naděje, protože BT zase stoupla a na dotek mám bolavé bradavky, ale břicho bolí, jak před MS fest (mám ji dostat ve středu 6.7.)… ovšem ráno test negativní a žravost zůstává. Snědla bych všechno, co doma máme a na druhou stranu mi je blbě.

• Citovat
  • Upravit
627
4.7.11 09:14

japas ty bradavky u mě taky. to je uplně hrůza… ja žravost ani nemám.. spíš šílenou únavu.. a z ničeho nic se mi chce brečet.. panečku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaPaS
4.7.11 09:31

Moniulik
no tak to máš spoustu příznaků :), držím palce, ať se čárka ukáže a není to jen zpoždění. Myslela jsi už na to, že bys třeba příští týden zašla za dr.?

• Citovat
  • Upravit
11461
4.7.11 09:44

Moniuliku, ty jsi nadějná! :palec: Tak snad ti to vyjde, když MS tak dlouho nikde. :kytka:

Já zatím nic, Ms měla přijít dneska, tak uvidím, jsem pěkně nafouklá, tak už se těším. :evil: :cert:
Test nic neukázal, už to nebudu pokoušet. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital