Co s vytékajícím spermatem?

Anonymní
27.6.11 08:37

Co s vytékajícím spermatem?

Ahoj, dřív jsme s manželem používali kondom, takže bylo hned „uklizeno“. Teď jsme se začali snažit o mimi a sperma ze mě hrozně teče a je mi to nepříjemný. To po styku používáte klasické menstruační vložky? Protože na intimku mi toho přijde moc. Nebo bych si pak mohla sednout na záchod a vytlačit to, ale to je vzhledem ke snažení kontraproduktivní. :nevim:

Třeba teď v noci klasický misionář. Zstala jsem ležet, jenom jsem si natáhla kalhotky a usnula. Ráno jsem byla jak počůraná. Navíc to zrovna nevoní.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
27.6.11 08:39
Anonymní píše:
Ahoj, dřív jsme s manželem používali kondom, takže bylo hned „uklizeno“. Teď jsme se začali snažit o mimi a sperma ze mě hrozně teče a je mi to nepříjemný. To po styku používáte klasické menstruační vložky? Protože na intimku mi toho přijde moc. Nebo bych si pak mohla sednout na záchod a vytlačit to, ale to je vzhledem ke snažení kontraproduktivní. :nevim:Třeba teď v noci klasický misionář. Zstala jsem ležet, jenom jsem si natáhla kalhotky a usnula. Ráno jsem byla jak počůraná. Navíc to zrovna nevoní.

Dobrá otázka! :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.6.11 08:40

Po ruce máme ubrousky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.6.11 08:40

A nasleduje sprcha po kazdym sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
27.6.11 08:41

co sprcha? tu doma nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.11 08:42

Ahoj, já používala kondom naposledy někdy před 15 lety, takže mi to divný vůbec nepřijde, buď se po styku odeberu na záchod a do vany (pak už mám pokoj) nebo si hodím ručník mezi nohy a spím a do vany lezu ráno. Většinou podle toho, zda se mi večer chce čůrat, když ne, tak ani nevylejzám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.11 08:45

Já používám papírové kapesníky, naučil mě na to přítel :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.11 08:48

Taky jsem se otřela pap. kapesníkem. Ale pak jsem zůstala ležet, aby co nejvíc zůstalo ve mě. Když vlezu do sprchy, tak mi přijde, že skoro všechno vyteče.

• Citovat
  • Upravit
2673
27.6.11 08:48

Tak já pokaždý potřebuju hrozně čůrat a jdu hned do sprchy,nesnáším když to všude teče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.11 08:50
Liduš88 píše:
Tak já pokaždý potřebuju hrozně čůrat a jdu hned do sprchy,nesnáším když to všude teče :mrgreen:

Ale my se snažíme. Tak přece to ze sebe nebudu vytlačovat.

• Citovat
  • Upravit
2673
27.6.11 08:51

No já to tak dělala vždycky,a těhotná jsem byla asi po měsíci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
27.6.11 08:58

před snažením jsme měly přerušovaný styk, při snažení jsem zůstala tak 10 minut ležet s podepřeným zadkem a nic nevytékalo.. no pak jsem se utíraly vždy vlhčenými ubrousky a pak jsem šla na záchod a do sprchy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.11 09:15

Nejdřív pár minut poležet, potom papírové kapesníky, záchod, sprcha bez mýdla a povedlo se nám na 1.pokus :wink: ..neboj, ono jich tam i tak zůstane ještě dost..nechávat to tam je zralé tak akorát na uhnání nějakého zánětu

• Citovat
  • Upravit
19746
27.6.11 09:23

Pokud se snažíte o mimi, tak asi prostě zůstat ležet, nohy trochu podložit a osprchovat později :think: .

Jinak samozřejmě za běžné situace se sprchuju hned po, ale při snažení jsem to praktikovala takhle a těhu jsme byli hned.

Příspěvek upraven 27.06.11 v 11:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
27.6.11 09:37

ja používam ručník:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...