Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
Ahoj, dřív jsme s manželem používali kondom, takže bylo hned „uklizeno“. Teď jsme se začali snažit o mimi a sperma ze mě hrozně teče a je mi to nepříjemný. To po styku používáte klasické menstruační vložky? Protože na intimku mi toho přijde moc. Nebo bych si pak mohla sednout na záchod a vytlačit to, ale to je vzhledem ke snažení kontraproduktivní.Třeba teď v noci klasický misionář. Zstala jsem ležet, jenom jsem si natáhla kalhotky a usnula. Ráno jsem byla jak počůraná. Navíc to zrovna nevoní.
Dobrá otázka!
![]()
Ahoj, já používala kondom naposledy někdy před 15 lety, takže mi to divný vůbec nepřijde, buď se po styku odeberu na záchod a do vany (pak už mám pokoj) nebo si hodím ručník mezi nohy a spím a do vany lezu ráno. Většinou podle toho, zda se mi večer chce čůrat, když ne, tak ani nevylejzám.
Taky jsem se otřela pap. kapesníkem. Ale pak jsem zůstala ležet, aby co nejvíc zůstalo ve mě. Když vlezu do sprchy, tak mi přijde, že skoro všechno vyteče.
Tak já pokaždý potřebuju hrozně čůrat a jdu hned do sprchy,nesnáším když to všude teče ![]()
Liduš88 píše:
Tak já pokaždý potřebuju hrozně čůrat a jdu hned do sprchy,nesnáším když to všude teče
Ale my se snažíme. Tak přece to ze sebe nebudu vytlačovat.
No já to tak dělala vždycky,a těhotná jsem byla asi po měsíci ![]()
před snažením jsme měly přerušovaný styk, při snažení jsem zůstala tak 10 minut ležet s podepřeným zadkem a nic nevytékalo.. no pak jsem se utíraly vždy vlhčenými ubrousky a pak jsem šla na záchod a do sprchy…
Nejdřív pár minut poležet, potom papírové kapesníky, záchod, sprcha bez mýdla a povedlo se nám na 1.pokus
..neboj, ono jich tam i tak zůstane ještě dost..nechávat to tam je zralé tak akorát na uhnání nějakého zánětu
Pokud se snažíte o mimi, tak asi prostě zůstat ležet, nohy trochu podložit a osprchovat později
.
Jinak samozřejmě za běžné situace se sprchuju hned po, ale při snažení jsem to praktikovala takhle a těhu jsme byli hned.
Příspěvek upraven 27.06.11 v 11:55
Ahoj, dřív jsme s manželem používali kondom, takže bylo hned „uklizeno“. Teď jsme se začali snažit o mimi a sperma ze mě hrozně teče a je mi to nepříjemný. To po styku používáte klasické menstruační vložky? Protože na intimku mi toho přijde moc. Nebo bych si pak mohla sednout na záchod a vytlačit to, ale to je vzhledem ke snažení kontraproduktivní.
Třeba teď v noci klasický misionář. Zstala jsem ležet, jenom jsem si natáhla kalhotky a usnula. Ráno jsem byla jak počůraná. Navíc to zrovna nevoní.