Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
PETRUCHA píše:
Jáj, tak jsem se šla s dětma projít a tady to jeloAle nějak se nám ztratili neprasátka? No jsem ráda, že jsem v tom nezůstala sama
Peto, no snad si nemyslis, ze my s Rypakem te v tom nechame?
po tech nasich prasecich srazech ![]()
Anonymní píše:Anonymní píše:Anonymní píše:No tak já to mám úplně stejně jako tyAnonymní píše:
Je zvláštní, že je nás víc v tom směru, že se nám po „tom“ chce moc čůrat, nevíte proč? Že by si příroda říkala, až se jdeme umýt?
Inko ručníkováNěkde jsem četla, že je to ten mokrý orgasmus, akorát že máme některé asi blok, aby to nevystříklo
Psali, že když se ženská před sexem vyčůrá a po sexu se jí hned chce taky, tak je to tohle. Je to taková úplně čirá tekutina a prej ne moč
Jinak, s mojím jsme asi prasata největší
Dojdeme z práce, hodíme sprchu, pak sex. Po sexu utíráme papírovýma kapesníčkama, já jdu čůrat
a když jsem dole moc upatlaná, tak si rozdělám ručník mezi nohama a jen si namáčím ruku v teplé vodě a ‚podvozek‘ opláchnu. Další sprcha zase až druhý den po práci
Radši to hodím jako anonym, bo mě tu některé asi pěkně zpraží
Jinak přes léto se teda sprchuji i ráno, po velké straně se taky hned nekoupem a ruce si po malé i velké umýváme vždy
Anonym M.Fakt??? A jsi prolezlá bacilama a zánětama? Já teda ne, kvasinky jsem měla jednou jedinkrát v životě
Do teď jsem si fakt nemyslela, že jsem prase a že by to šlo cítitVšeho moc škodí a nic se nemá přehánět
Ale každej jsme nějakej, holt, já se přidávám do spolku prasat
Já nikdy neměla ani žádný zánět ani kvasinky ani nic podobného ani jsem nevěděla, že to nějak souvisí s nemytím po sexu.
Navíc když si vzpomenu třeba v 17,18ti, když jsme ještě bydeli u rodičů, tak jsme se třeba milovsali u přítele a on měl doma rodiče, no nevím co by říkali na to kdybych se tam chtěla vysprchovat. No a pak mě čekala ještě třeba cesta půl h. domů
Angua píše:
Do pytle, další věc, ve které jsem prase![]()
Já už asi prasetem zemřu nebo co
Mně teda přijde dost komické, když vidím v nějakém filmu, že vteřinu po orgasmu (asi ještě funguje setrvačnost nebo nějaká odstředivá síla), je muž odmrštěn a žena letí jak šílená do sprchy
![]()
![]()
A oni to tak asi lidi normálně dělají nebo co
a mě tu v týhle diskuzi chybí Kamča
![]()
No, jinak my jsme taky prasátka ![]()
hlásím,že „procházku“mezi lidma na kafi jsem zvládla bez úhony i jako nemytec a „prasátko“ ![]()
takže Filad v klidu mezi lidi můžeš si myslím
![]()
Monny89 píše:
rohlice![]()
Jak to jde?
rohlice píše:Monny89 píše:
rohlice![]()
Jak to jde?
![]()
no jsem čuně,ale zvládám to a vyrovnávám se s tím
![]()
ale začínám o sobě přemejšlet teda
![]()
co ty?co Davídek?roste jak z vody určo viď prďolkaasi se ti zase půjdu pokochat nad fotečkama
![]()
tééééda
styď se jako
a takhle se k tomu veřejně přiznáš jo???
![]()
no já mám s čištěním teda docela problém co jsem těhu,se mi zvedá žaludek,jen co si strčím kartáček do pusy
takže u toho jako docela trpím
ale je zajímavý,že jiný věci mi v tý hubě nevaděj
![]()
jdu se kochat…
Monny
ty sis přede mnou zamkla profil
jak se mám jako kochat???
rohlice píše:
Monnyty sis přede mnou zamkla profil
![]()
![]()
jak se mám jako kochat???
nezamkla, hoď si mě do přátel ![]()
no, jsem utahaná a dítě mi nedá chvilku klidu teď večer, tak si jdu vyčistit zuby
a spát ![]()
Fakt??? A jsi prolezlá bacilama a zánětama? Já teda ne, kvasinky jsem měla jednou jedinkrát v životě
Všeho moc škodí a nic se nemá přehánět 
Do teď jsem si fakt nemyslela, že jsem prase a že by to šlo cítit
Ale každej jsme nějakej, holt, já se přidávám do spolku prasat