Co s vytékajícím spermatem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.6.11 20:23
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Je zvláštní, že je nás víc v tom směru, že se nám po „tom“ chce moc čůrat, nevíte proč? Že by si příroda říkala, až se jdeme umýt? :-)
Inko ručníková

Někde jsem četla, že je to ten mokrý orgasmus, akorát že máme některé asi blok, aby to nevystříklo 8-) Psali, že když se ženská před sexem vyčůrá a po sexu se jí hned chce taky, tak je to tohle. Je to taková úplně čirá tekutina a prej ne moč :nevim:

Jinak, s mojím jsme asi prasata největší 8-o Dojdeme z práce, hodíme sprchu, pak sex. Po sexu utíráme papírovýma kapesníčkama, já jdu čůrat :mrgreen: a když jsem dole moc upatlaná, tak si rozdělám ručník mezi nohama a jen si namáčím ruku v teplé vodě a ‚podvozek‘ opláchnu. Další sprcha zase až druhý den po práci :think: Radši to hodím jako anonym, bo mě tu některé asi pěkně zpraží :zed:

Jinak přes léto se teda sprchuji i ráno, po velké straně se taky hned nekoupem a ruce si po malé i velké umýváme vždy :mrgreen:

Anonym M. :-P
No tak já to mám úplně stejně jako ty :-)

Fakt??? A jsi prolezlá bacilama a zánětama? Já teda ne, kvasinky jsem měla jednou jedinkrát v životě :palec: Všeho moc škodí a nic se nemá přehánět :jazyk:

Do teď jsem si fakt nemyslela, že jsem prase a že by to šlo cítit :zed: Ale každej jsme nějakej, holt, já se přidávám do spolku prasat :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6336
27.6.11 20:24
PETRUCHA píše:
Jáj, tak jsem se šla s dětma projít a tady to jelo :lol: Ale nějak se nám ztratili neprasátka? No jsem ráda, že jsem v tom nezůstala sama :dance:

Peto, no snad si nemyslis, ze my s Rypakem te v tom nechame? :lol: :lol: :lol: :lol: po tech nasich prasecich srazech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.11 20:24

To - fakt??? … Jsem anonym M. :twisted:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.11 20:32
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Je zvláštní, že je nás víc v tom směru, že se nám po „tom“ chce moc čůrat, nevíte proč? Že by si příroda říkala, až se jdeme umýt? :-)
Inko ručníková

Někde jsem četla, že je to ten mokrý orgasmus, akorát že máme některé asi blok, aby to nevystříklo 8-) Psali, že když se ženská před sexem vyčůrá a po sexu se jí hned chce taky, tak je to tohle. Je to taková úplně čirá tekutina a prej ne moč :nevim:

Jinak, s mojím jsme asi prasata největší 8-o Dojdeme z práce, hodíme sprchu, pak sex. Po sexu utíráme papírovýma kapesníčkama, já jdu čůrat :mrgreen: a když jsem dole moc upatlaná, tak si rozdělám ručník mezi nohama a jen si namáčím ruku v teplé vodě a ‚podvozek‘ opláchnu. Další sprcha zase až druhý den po práci :think: Radši to hodím jako anonym, bo mě tu některé asi pěkně zpraží :zed:

Jinak přes léto se teda sprchuji i ráno, po velké straně se taky hned nekoupem a ruce si po malé i velké umýváme vždy :mrgreen:

Anonym M. :-P
No tak já to mám úplně stejně jako ty :-)

Fakt??? A jsi prolezlá bacilama a zánětama? Já teda ne, kvasinky jsem měla jednou jedinkrát v životě :palec: Všeho moc škodí a nic se nemá přehánět :jazyk:

Do teď jsem si fakt nemyslela, že jsem prase a že by to šlo cítit :zed: Ale každej jsme nějakej, holt, já se přidávám do spolku prasat :pankac:

Já nikdy neměla ani žádný zánět ani kvasinky ani nic podobného ani jsem nevěděla, že to nějak souvisí s nemytím po sexu.
Navíc když si vzpomenu třeba v 17,18ti, když jsme ještě bydeli u rodičů, tak jsme se třeba milovsali u přítele a on měl doma rodiče, no nevím co by říkali na to kdybych se tam chtěla vysprchovat. No a pak mě čekala ještě třeba cesta půl h. domů

• Citovat
  • Upravit
36544
27.6.11 20:42
Angua píše:
Do pytle, další věc, ve které jsem prase :roll: :lol: Já už asi prasetem zemřu nebo co :mrgreen:Mně teda přijde dost komické, když vidím v nějakém filmu, že vteřinu po orgasmu (asi ještě funguje setrvačnost nebo nějaká odstředivá síla), je muž odmrštěn a žena letí jak šílená do sprchy :lol: :lol: :lol: A oni to tak asi lidi normálně dělají nebo co :think:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
27.6.11 20:51

a mě tu v týhle diskuzi chybí Kamča :cry: :mrgreen: :mrgreen:

No, jinak my jsme taky prasátka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
27.6.11 20:53

hlásím,že „procházku“mezi lidma na kafi jsem zvládla bez úhony i jako nemytec a „prasátko“ :pankac:
takže Filad v klidu mezi lidi můžeš si myslím :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
27.6.11 20:54

rohlice :mavam: :mavam: Jak to jde? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
27.6.11 21:01
Monny89 píše:
:mavam: :hug: no jsem čuně,ale zvládám to a vyrovnávám se s tím :think: :mrgreen: ale začínám o sobě přemejšlet teda :think: :lol:
co ty?co Davídek?roste jak z vody určo viď prďolka :huban: asi se ti zase půjdu pokochat nad fotečkama :oops: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
27.6.11 21:05
rohlice píše:
Monny89 píše:
:mavam: :hug: no jsem čuně,ale zvládám to a vyrovnávám se s tím :think: :mrgreen: ale začínám o sobě přemejšlet teda :think: :lol:
co ty?co Davídek?roste jak z vody určo viď prďolka :huban: asi se ti zase půjdu pokochat nad fotečkama :oops: :lol:
:mrgreen: taky jsem čuně, neboj.. hlavně teď, si ani nestíhám kolikrát vyčistit zuby večer :mrgreen: :oops:
Jo, roste šíleně, utíká to, ve středu mu bude měsíc už :-D Klidně se kochej :huban: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
27.6.11 21:11

tééééda 8-o styď se jako 8-o :mrgreen: a takhle se k tomu veřejně přiznáš jo??? :think: :lol:
no já mám s čištěním teda docela problém co jsem těhu,se mi zvedá žaludek,jen co si strčím kartáček do pusy :think: takže u toho jako docela trpím :zed: ale je zajímavý,že jiný věci mi v tý hubě nevaděj :think: :mrgreen:
jdu se kochat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
27.6.11 21:13

Monny 8-o ty sis přede mnou zamkla profil 8-o :zed: :lol: jak se mám jako kochat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
27.6.11 21:20
rohlice píše:
Monny 8-o ty sis přede mnou zamkla profil 8-o :zed: :lol: jak se mám jako kochat???

nezamkla, hoď si mě do přátel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
27.6.11 21:20

kuju :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
27.6.11 21:25

no, jsem utahaná a dítě mi nedá chvilku klidu teď večer, tak si jdu vyčistit zuby :mrgreen: a spát :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí