Nidační špinění

418
25.6.11 11:10

nidační špinění

ahojky,
jsem 19. DC, pravděpodobně 6 den po ovulaci a dnes rano jsem zacala spinit (slabounce, nic hrozneho),beru ted druhy mesic utrogestan na upravu cyklu a kvuli snazeni o mrnouse…jsem 5. mesic po revizi…
Myslite, ze muze jit o nidacni spineni? nebo teprve o ovulacni treba? minul mesic se mi to spineni s utrogestanem nestalo…jsem z toho nervozni a navic vcera rano me dost bodalo v podbrisku,ale jen chvili…a mela jsem husty bily vytok,ale jen vcera…dnes to slaboulinke spineni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
25.6.11 11:18

Já měla nidační špinění 5.den po ovu, celý den jsem prošpinila. Pak už nic, výsledek se chruje v postýlce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
25.6.11 11:20
no ja prave nevim,nic jineho me nenapada,s utrogestanem bch nemela spinit,tedy aspon minuly mesic jsem nespinila…a jak si spinila?ja jen slabe hnede,trosku doruzova…
Gladys píše:
Já měla nidační špinění 5.den po ovu, celý den jsem prošpinila. Pak už nic, výsledek se chruje v postýlce :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.6.11 11:27

Do hněda, chvilku to šlo i do tmavočervena, ale jen malinká množství. Pak mě začla pálit žáha a svědit prsa, si říkám, že jsem pako, že to přece nějaký 6.den po ovu nejde :lol: No ale šlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
25.6.11 11:29
tak to jo,tak ja budu doufat…a pichalo te v podbrisku sem tam?
Gladys píše:
Do hněda, chvilku to šlo i do tmavočervena, ale jen malinká množství. Pak mě začla pálit žáha a svědit prsa, si říkám, že jsem pako, že to přece nějaký 6.den po ovu nejde :lol: No ale šlo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
25.6.11 11:55

u utrogestanu taky může být špinění (nedokážu říct, jestli když min. měsíc ne, teď to taky určitě nebude tím)
přeju ti, aby to bylo to zahnízďování
já takové špinění neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
25.6.11 11:58
děkuju,no uvidíme,minulý měsíc ne,utrogestan beru od 16. DC
Saroya píše:
u utrogestanu taky může být špinění (nedokážu říct, jestli když min. měsíc ne, teď to taky určitě nebude tím)
přeju ti, aby to bylo to zahnízďování
já takové špinění neměla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
26.6.11 11:52

Já jsem měla nidační špinění 6 den po ovulce, začalo mi to po sexu a bylo do hněda, jako před rozjezdem nebo na konci MS..Takže držím palečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
26.6.11 12:16
Taky mi to zacalo po sexu,v noci byl sex a rano jsem spinila,dnes uz ok.
MarinkaCu píše:
Já jsem měla nidační špinění 6 den po ovulce, začalo mi to po sexu a bylo do hněda, jako před rozjezdem nebo na konci MS..Takže držím palečky :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
26.6.11 13:12

Hm, tak to vypadá hodně nadějně :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.2.19 11:27

Prosím o názor

Mám otázku.. Myslíte že to mohlo být nidační krvácení? Včera jsem v průběhu dne krvácela silně jako při normální menstruaci.. Jen mě zarazilo že by přišla o 3 dny dříve..a tohle je z dneška najednou je to velmi slabé opravdu se bojím toho co by to mohlo být protože jsem všude četla že nidační krvácení je opravdu slabé takže jsem si první den myslela že to opravdu bude jen menstruace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
2.2.19 11:52

@Pqlamy Šmarjá proč ten obrázek strkáš do každé konverzace? To jednou nestačí?? :zed:

• Citovat
  • Upravit
Meredithx
2.2.19 11:53

@Pqlamy Mimoto už ti někde odpověděli.

• Citovat
  • Upravit
4507
2.2.19 11:59

@Pqlamy proč ses tak nechutna? Myslíš ze tady mají ženské chuť cumet na tvůj krvavý toaletak? Proste prase… fakt. A tohle budou normální kramy a asi bych případné těhotenství tolik neřešila a určitě ne, ze bych dávala svoje nechutné fotky na net. Ze ti není hanba… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
2.2.19 12:05

@Verurizeckova Někteří lidi nemají vůbec soudnost. No humus. :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat