Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky,
jsem 19. DC, pravděpodobně 6 den po ovulaci a dnes rano jsem zacala spinit (slabounce, nic hrozneho),beru ted druhy mesic utrogestan na upravu cyklu a kvuli snazeni o mrnouse…jsem 5. mesic po revizi…
Myslite, ze muze jit o nidacni spineni? nebo teprve o ovulacni treba? minul mesic se mi to spineni s utrogestanem nestalo…jsem z toho nervozni a navic vcera rano me dost bodalo v podbrisku,ale jen chvili…a mela jsem husty bily vytok,ale jen vcera…dnes to slaboulinke spineni…
Já měla nidační špinění 5.den po ovu, celý den jsem prošpinila. Pak už nic, výsledek se chruje v postýlce ![]()
Gladys píše:
Já měla nidační špinění 5.den po ovu, celý den jsem prošpinila. Pak už nic, výsledek se chruje v postýlce
Do hněda, chvilku to šlo i do tmavočervena, ale jen malinká množství. Pak mě začla pálit žáha a svědit prsa, si říkám, že jsem pako, že to přece nějaký 6.den po ovu nejde
No ale šlo ![]()
Gladys píše:
Do hněda, chvilku to šlo i do tmavočervena, ale jen malinká množství. Pak mě začla pálit žáha a svědit prsa, si říkám, že jsem pako, že to přece nějaký 6.den po ovu nejdeNo ale šlo
u utrogestanu taky může být špinění (nedokážu říct, jestli když min. měsíc ne, teď to taky určitě nebude tím)
přeju ti, aby to bylo to zahnízďování
já takové špinění neměla.
Saroya píše:
u utrogestanu taky může být špinění (nedokážu říct, jestli když min. měsíc ne, teď to taky určitě nebude tím)
přeju ti, aby to bylo to zahnízďování
já takové špinění neměla.
Já jsem měla nidační špinění 6 den po ovulce, začalo mi to po sexu a bylo do hněda, jako před rozjezdem nebo na konci MS..Takže držím palečky ![]()
MarinkaCu píše:
Já jsem měla nidační špinění 6 den po ovulce, začalo mi to po sexu a bylo do hněda, jako před rozjezdem nebo na konci MS..Takže držím palečky
Mám otázku.. Myslíte že to mohlo být nidační krvácení? Včera jsem v průběhu dne krvácela silně jako při normální menstruaci.. Jen mě zarazilo že by přišla o 3 dny dříve..a tohle je z dneška najednou je to velmi slabé opravdu se bojím toho co by to mohlo být protože jsem všude četla že nidační krvácení je opravdu slabé takže jsem si první den myslela že to opravdu bude jen menstruace
@Pqlamy Šmarjá proč ten obrázek strkáš do každé konverzace? To jednou nestačí?? ![]()
@Pqlamy proč ses tak nechutna? Myslíš ze tady mají ženské chuť cumet na tvůj krvavý toaletak? Proste prase… fakt. A tohle budou normální kramy a asi bych případné těhotenství tolik neřešila a určitě ne, ze bych dávala svoje nechutné fotky na net. Ze ti není hanba… ![]()