Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Snažilky prosím o radu!! pokud je OVU test pozitivní ovu teprve nastane??
Příspěvek upraven 24.06.11 v 20:46
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
Popíšu Ti trošku moji situacaci 14.6 (16DC) jsem byla na UTZ folikul měl 13mm.. Teď jsem ale už 27DC je toto možné?? cykly mám v průměru 33-35. Je toto možné? ? dneska mě celý den píchalo v podbříšku tak jsem zkusila ovu test.. a vyšel spolehlivě pozitivní!!! ale těhu test negativní… děkuji moc za odpověď
Cvano zdravím Tě známe se z druhé diskuse.. opravdu je pozitivní.. druhá čárka je stejná (řekla bych , že i sytější než ta testovací)… nemůžu ho , ale vyfotit.. ![]()
jsem z toho uplně v šoku.. píchalo mě v podbříšku proto jsem si řekla, že testnu…
v tom je ten průšvih.. přítel šel na noční!!!
spíš mě zajímá jestli je to vůbec možnýá
Je to možná ovulace by měla proběhnout od 12 do 48 hodin myslím, podívej se do návodu testu.
Ahoj, v návodu píšou, že ovulace nastane během příštích 12-24 hodin. V té době je dobré mít sex. Já jsem teda pochopila, že až za tech 12 hodin na to vlítnout ![]()
Takže pokud má přítel noční, tak hned ráno a nic nezmeškáte ![]()
Ahoj Moni, na krabičce ovu testu mám napsáno: při cyklu35dní testovat od 20.dne. Takže určitě to možné je.
PS: já testovala tenhle měsíc + byl UZ a test i ulztrazvuk jednoznačně určil ovulaci těsně před: folikul 23mm, dle dr těsně před prasknutím, druhá čárka na testu tmavší než den před tím a druhý den bylo po píchání v břiše i druhé čárce na testu. Takže ano, máš právě těsně před nebo přímo teď ovulaci.
Háto děkuji moc potěšila jsi mě..
Tobě se daří jak ve snažení? ![]()
Jestli chcete mimčo hodně a teď, jela bych za tvým partnerem na noční
vajíčko je schopné oplodnění cca 6-12hod, spíš těch 6.
Snažení bude u nás na pořadu dne příští cyklus, tenhle jsme s mudrou kontrolovaly, jestli mám ovulaci, protože pořád ještě kojím a posledn MS si trošku zaskotačila potvora ![]()
Moniulik píše:
Háto děkuji moc potěšila jsi mě..
Tobě se daří jak ve snažení?
Moniulik píše:
Cvano zdravím Tě známe se z druhé diskuse.. opravdu je pozitivní.. druhá čárka je stejná (řekla bych , že i sytější než ta testovací)… nemůžu ho , ale vyfotit..
jsem z toho uplně v šoku.. píchalo mě v podbříšku proto jsem si řekla, že testnu…
Tak to moc závidím ale taky přeju… u mě ovu testík pořád negativní, přitom čípek otevřený a hleník taky byl… asi ale nebude ovulka…
Moniulik píše:
Achjo holky ani nevíte jak mě to všechno štve..manžel příšel z noční!! a nic, že .. nechtel mi říct co se stalo.. a přitom viděl ovu testy a šel spát!!
Prosím tě, nehoň ho tak. Tak na něj skoč až se vyspí, hlavně se netvař, že „musíte“