Ovulační test a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
9.6.17 17:05

Může někdo zkušenější poradit, jestli to mám brát jako pozitivní? Testuju už od 9DC a 10, 11 byla druhá čárka viditelná, ale slabší, pak další dny úplně slabá a teď až 16DC takováto. :roll: Testovala jsem i minulý měsíc a to jsem měla test jasně pozitivní (druhou silnější) už 13DC..aby se v tom čert vyznal. Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.18 07:25

Ahoj holky, 4. měsíc trošku sleduju ovulaci a dělám ovu testy a jsem z toho jelen, nevím, kdy a zda vůbec ovu je.
Ovu hlen mívám tak cca 4 dny, přičemž ten předposlední až poslední den většinou mám silné píchání v podbřišku nalevo nebo napravo (divné je, že z těch 4 měsíců to bylo 3× nalevo).
Ovulační test nikdy neukázal opravdu úplně stejně silné čárky, vždy je kontrolní o něco silnější. Nejsilnější čárka bývá 2-3 dny po sobě a to úplně na konci plodného hlenu a i v době, kdy už ovu hlen nemám.
V létě jsem byla na kontrole zrovna uprostřed cyklu, když jsem měla ovu hlen, sle už pomalu končil (bylo už ho málo a večer už pak vůbec, sucho). A na ultrazvuku doktor viděl folikul - prý že v nejbližších 1-2 dnech asi bude ovu.
Tento cyklus byl plodný hlen (bohužel jen málo, ale přece) zatím 14.-17. den - dnes jsem 18. den a pořád ho tam malinko je…Ovu test mi ukazuje celou dobu stejnou sílu čárky - tedy skoro stejně, ale ne úplně stejná jako kontrolní (řekněme tak z 70-80 intenzity kontrolní %).
Styk byl 14. a 16 den (večer), dneska večer asi ještě bude :mrgreen:
Jak to máte vy? Není divný mit tak dlouho stejné čárky? A je možné ovulovat v době, kdy není plodný hlen?
Omlouvám se za anonyma a za spoustu asi blbých dotazů :oops:

• Citovat
  • Upravit
189
9.1.18 08:15

Podle testu mujanovulacni cyklus ma skoro 2roky a radi jak tajfun. neveeim jim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
10.6.19 14:50

Ahoj holky, prosim Vas, kdyz mi vysel pozitivni ovulacni test (testovaci carka je silnejsi nez kontrolni) znamena to, ze ovulace urcite nastane nebo se i pres to muze stat, ze k ni nakonec nedojde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
10.6.19 14:54

@Verunka10 neznamená. Ovulace i přes pozitivní test nemusí proběhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.6.19 15:07

@Verunka10 nastat nemusí..ovulační testy jsou orientační..

• Citovat
  • Upravit
65
12.7.19 14:04

Ahoj holky mám dotaz snažíme se s přítelem o miminko ale nedaří se a dnes jsem zkusila ovu test a byla tam druhá čárka slabá a den po MS je to možný že mám ovulaci. Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
12.7.19 14:13

@Denouš12 ne, přečti si pribalak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
12.7.19 14:15

Tichošlapek tak děkuji