Co s vytékajícím spermatem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8042
28.6.11 12:41
hofka píše:
Ono to bude znít směšně, ale někde v Americe nebo bůhví kde, se dělají i kurzy na to, jak srať v přírodě:-) Nedávno jsem koukala na dokument o toaletních papírech a bylo to tam.

Jo! to sem viděla! Moc sem se u toho nasmála! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.6.11 12:48
rohlice píše:
Angua píše:
Já když hledám něco v kabelce, tak to vypadá zhruba takto :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?…
:pankac: :pankac: to je přesně ono :mrgreen: ale zase holky já teda najdu skoro všechno na co si kdo vzpomene,jeden čas jsem nosila i šampon :roll: no a jednou jsem v kabele našla 1,5l aviváž :zed: :mrgreen:

Tvoji kabelku bych teda nosit nechtěla :lol: Ale taky mívám sklony brát věci „co kdyby někdo potřeboval půjčit“ :roll:

Medova píše:
Tahle diskuze se mi moc líbí :D Vás co močíte v lese a nemejte si pak ruce (jako já :-) ) se chci zeptat: Kam a jak ty kapesníky zakopáváte? Klackem nebo rukama nebo botou či jak? Když si představím jak je to na těhle místem celý „zechcaný“ tak si nedovedu představit se ještě dloubat v zemi. A lámat větve ze stromu? Ani náhodou! Nebo nosíte v kabelkách i speciální lopatičku? :D

Rohlice má určitě i polní lopatku :lol: Jinak já klacíkem, kamenem, když není, tak tou botou… No ale já zahrabávám jenom velkou, to to spíš tak jako přihrnu do kopečka :oops: :lol: A kapesník přece nemusíš zahrabat přímo tam, kde jsi čurala, může to být i o půl metru vedle - do suchého :mrgreen:

Hofka, se nedivím, Amíci potřebujou návod na všecko… A jak je to teda dobře? :mrgreen: První vykopat díru, do ní se vys… a pak zasypat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
28.6.11 12:53

Angua: ten dokument se jmenuje Poklad, který nevoní. Sou to 4 díly a všechny se daj stáhnout na ulozto.cz. Nevim, ve kterým díle je zrovna, jak se v lese…, ale za podívání stojí všechny!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.6.11 12:56

Děkuji za tip, stáhnu si :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.6.11 13:06

Super, až budem přemýšlet na co se kouknout, navrhnu to:-)

Medova píše:
Angua: ten dokument se jmenuje Poklad, který nevoní. Sou to 4 díly a všechny se daj stáhnout na ulozto.cz. Nevim, ve kterým díle je zrovna, jak se v lese…, ale za podívání stojí všechny!! :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
28.6.11 13:11

Angua tak to ses sekla :lol: :mrgreen: já polní lopatku fakt ne,tu zrovna u mě nikdo nenajde :think: :mrgreen: ale já zase nechodím nikam takhle do přírody,takže jsem jí ještě nepotřebovala :mrgreen: ale až budu mít prcka,začnu o tom uvažovat to se třeba někam do lesa dostanu :pankac: a v tý mý brašně by se fakt ztratila :mrgreen:
jsem hrozná já vím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
28.6.11 13:23

Já si teda nedovedu představit jak zahrabávám kapesník v létě když mám pantofle :think: asi si budu brát tu lopatku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.6.11 13:24

Do lesa v pantoflích se nechodí přece!:-)

katule9 píše:
Já si teda nedovedu představit jak zahrabávám kapesník v létě když mám pantofle :think: asi si budu brát tu lopatku :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.6.11 13:28
rohlice píše:
Angua tak to ses sekla :lol: :mrgreen: já polní lopatku fakt ne,tu zrovna u mě nikdo nenajde :think: :mrgreen: ale já zase nechodím nikam takhle do přírody,takže jsem jí ještě nepotřebovala :mrgreen: ale až budu mít prcka,začnu o tom uvažovat to se třeba někam do lesa dostanu :pankac: a v tý mý brašně by se fakt ztratila :mrgreen:
jsem hrozná já vím :zed:

Aspoň malou na písek tam pak určitě mít budeš. A v lese je hlína měkká, tam tím v pohodě kutneš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
28.6.11 13:38
Medova píše:
Tahle diskuze se mi moc líbí :D Vás co močíte v lese a nemejte si pak ruce (jako já :-) ) se chci zeptat: Kam a jak ty kapesníky zakopáváte? Klackem nebo rukama nebo botou či jak? Když si představím jak je to na těhle místem celý „zechcaný“ tak si nedovedu představit se ještě dloubat v zemi. A lámat větve ze stromu? Ani náhodou! Nebo nosíte v kabelkách i speciální lopatičku? :D

No jeslti máš také kabelku pro všechno, tak si tam hoď na ty ruce i dezinfekční gel. Je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
28.6.11 13:38
Angua píše:
rohlice píše:
Aspoň malou na písek tam pak určitě mít budeš. A v lese je hlína měkká, tam tím v pohodě kutneš :mrgreen:
:mrgreen: hlavně abych se pak netrefila do něčeho jinýho měkkýho :mrgreen: na tohle já jsem expert,šla jsem venčit psa,udělala krok,že seberu naší nadílku a šlápla jsem si do cizí :poblion: :zed: :lol:
a s tou na písek si to myslím trefila,jsem zvědavá jak moc mi prcek změní obsah mý kabelky :think: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
28.6.11 13:49
hofka píše:
Do lesa v pantoflích se nechodí přece!:-)
katule9 píše:
Já si teda nedovedu představit jak zahrabávám kapesník v létě když mám pantofle :think: asi si budu brát tu lopatku :mrgreen:

já většinou v lese čůrám když jedem v létě na dovču takže mám jen žabky…budu to muset přehodnotit..asi vyhraje ta lopatka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
28.6.11 13:51
Angua píše:
Já když hledám něco v kabelce, tak to vypadá zhruba takto :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?…

Ty voleeee :lol: :lol: :lol: :lol: ta ryba!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Super!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
50725
28.6.11 14:03
rohlice píše:
Angua píše:
rohlice píše:
Aspoň malou na písek tam pak určitě mít budeš. A v lese je hlína měkká, tam tím v pohodě kutneš :mrgreen:
:mrgreen: hlavně abych se pak netrefila do něčeho jinýho měkkýho :mrgreen: na tohle já jsem expert,šla jsem venčit psa,udělala krok,že seberu naší nadílku a šlápla jsem si do cizí :poblion: :zed: :lol:
a s tou na písek si to myslím trefila,jsem zvědavá jak moc mi prcek změní obsah mý kabelky :think: :lol:

Já běžně lovím nějaké to auto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
28.6.11 14:16

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
já si tak někdy říkám, že kdyby se mi něco stalo a švihla bych sebou někde na choníku, tak mi v kabelce nenejdou ani doklady kolik tam mám potřebných věcí!!! :mrgreen:
Ale nemám na kamarádku, ta tam nosí kapesní hever!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital