Co s vytékajícím spermatem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19746
27.6.11 13:13

Anonymní: Jasně :wink: . Já to taky u některých citlivých témat takto praktikuju.

Já jsem myslela, že to o těch prasatech psal anonym, tak jsem si rýpla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.6.11 13:14
PETRUCHA píše:
Jo a když jsme u těch mykoz, tak ti taky každej gyndař řekne že velmi často vznikají z přehané hygieny…
Tím nechci říct, že by to že se člověk jde umýt hned po sexu byla přehnaná hygiena…je to jen poznámka. Prostě pochop že když napíšeš o někom že je prase tak se bude bránit, každej na to máme prostě jinej názor a já tě za to taky neurážím.

Jenomze prehnana hygiena rozhodne neni to ze jdu posexu si umyt sve spodni partie vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.6.11 13:15
Adélky píše:
Anonymní: Jasně :wink: . Já to taky u některých citlivých témat takto praktikuju.Já jsem myslela, že to o těch prasatech psal anonym, tak jsem si rýpla.

Vidis a nepsal.A kdyz na to kouknes znova tak zjistis ze to byla hlavne otazka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
27.6.11 13:18

hmm a nepsala jsem že netvrdím že toto je přehanaá hygiena, to byla jen poznámka spíš OT…
No to je jedno, musím jít stejně uklízet, tak se nebudu dohadovat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
27.6.11 13:23
PETRUCHA píše:
hmm a nepsala jsem že netvrdím že toto je přehanaá hygiena, to byla jen poznámka spíš OT…
No to je jedno, musím jít stejně uklízet, tak se nebudu dohadovat. :mavam:

ty doma uklízíš???? já myslela že jsi prase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.6.11 13:24

Ty Katko ty jsi fakt nikdy nesouložila třeba v přírodě nebo kdekoliv kde není šance se umýt? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
27.6.11 13:24

Teda holky já nestačím zírat 8-o není to tak dlouho co tady byla vedená diskuze o hygieně,a UPLNĚ KAŽDY tam psal ža se myje minimálně 1× denně a samozřejmě po SEXU. A ted se tady zase rozmáhá diskuze že mytí po sexu je div ne škodlivý.Říkejte si co chcete ale neumít se po sexu je prostě prasárna-jako neříkám že máte hned utákat do sprchy ale minimálně do půl hodky je to optimální(i pro ty co se snaží otěhotnět)A upřímně kdybych se nešla umýt tak by na mě můj chlap už pak snad ani nasáhl a měl by mě za(opět oblíbený výraz) prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.6.11 13:29

Já se umývám 1× denně a to večer, pokud jsou vedra tak několikrát denně, z důvodu, který jsem už psala - nesnáším pot…
To, že se někdo zapojil do jiné diskuze a psal co dělá dom neznamená, že v této to musí být úplně stejně :roll:

Mě prostě sperma nevadí :mrgreen: To už tady pak můžete tvrdit, že ten kdo polyká a líže vagínu je prase nejvyššího kalibru…no ale tak o tom je tu už taky jiná diskuze že :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.6.11 13:30
RyBANA píše:
Ty Katko ty jsi fakt nikdy nesouložila třeba v přírodě nebo kdekoliv kde není šance se umýt? :roll:
Ale to je rozdil se neumyvat vyjimecne a po kazdym sexu nemyslis. :wink:
katule9 píše:
Teda holky já nestačím zírat 8-o není to tak dlouho co tady byla vedená diskuze o hygieně,a UPLNĚ KAŽDY tam psal ža se myje minimálně 1× denně a samozřejmě po SEXU. A ted se tady zase rozmáhá diskuze že mytí po sexu je div ne škodlivý.Říkejte si co chcete ale neumít se po sexu je prostě prasárna-jako neříkám že máte hned utákat do sprchy ale minimálně do půl hodky je to optimální(i pro ty co se snaží otěhotnět)A upřímně kdybych se nešla umýt tak by na mě můj chlap už pak snad ani nasáhl a měl by mě za(opět oblíbený výraz) prase.

No zajimave :lol: .Asi tak nejak.jako polez si dej nohy ale bez se osprchovat aspon dole popripadne pouzit zinku s vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
27.6.11 13:30

Mám to naprosto stejně, chce se mi po tom čůrat, takže záchod a pak sprcha. Když jsme se snažily o miminko, tak jsem vždycky chvíli zůstala ležet (třeba půl hodiny - sexovali jsme většinou ráno) a pak teprve na záchod. To, co je potřeba se když tak do dělohy dostane a zbytek stejně musí ven.
Ale sem tam jsem si brala i po sprše intimku - hlavně když jsme třeba nějak jeli - protože to občas teklo ještě dlouho …

Liduš88 píše:
Tak já pokaždý potřebuju hrozně čůrat a jdu hned do sprchy,nesnáším když to všude teče :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.6.11 13:32

Katko nemyslím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
27.6.11 13:36
Super babská rada, pokud ovšem nemáte zakloněnou dělohu, protože to potom podle babských rad se má ležet na břiše a pod pánví polštář. Kdyby se měly dodržovat všechny tyto babské rady, tak některým hrábne :palec:
PETRUCHA píše:
Ono jde hlavně o to, že bys neměla vstávat hned po sexu…je to víceméně babská rada, ale poradil to spoustě lidem i gyndař. Takže ležíš s nožkama, nebo spíš zadkem hore a čekáš až tam doplavou. No a pak většinou usneš že…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
27.6.11 13:38

Ryb hele jsme asi na stejný vlně…taky mě to napadlo s tím lízáním :lol: A ještě mě taky napadlo proč by se chlap měl štítit vlastního spermatu 8-o :mrgreen: a pokud se mluvilo o potu tak ten by mu musel vadit už při tý souloži ne? :think:
No jdu pokračovat s tím uklízením ať nejsem za prase…se to nedá sem nenakouknout, ještě že existujou notebooky, bych se jnak naběhala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.11 13:38
Anonymní píše:
Ahoj, dřív jsme s manželem používali kondom, takže bylo hned „uklizeno“. Teď jsme se začali snažit o mimi a sperma ze mě hrozně teče a je mi to nepříjemný. To po styku používáte klasické menstruační vložky? Protože na intimku mi toho přijde moc. Nebo bych si pak mohla sednout na záchod a vytlačit to, ale to je vzhledem ke snažení kontraproduktivní. :nevim:Třeba teď v noci klasický misionář. Zstala jsem ležet, jenom jsem si natáhla kalhotky a usnula. Ráno jsem byla jak počůraná. Navíc to zrovna nevoní.

Ahoj, když zůstaneš chvíli ležet a jdeš se sprchnout až pak, tak to kontraproduktivní určitě není, ta nejšikovnější se určitě dostane tam kam má :lol:
My se po sexíku jdeme sprchovat taky, většinou spolu, taky nám není příjemný být zalepený, navíc používáme i lubrikační gel a to je člověk promazanej :mrgreen: :mrgreen:

Četla jsem i celou diskuzi a koukám, kam až se to zase zvrtlo… každý to máme přeci jinak a pokud to dotyčné nevadí, tak my tu na tom těžko svým názorem něco změníme, ne? To je každého věc, jestli se po sexíku jde osprchovat nebo hned usne.
Jinak za sebe můžu napsat, že jsem taky zažila za mlada sexíkování v přírodě, kde nebyla možnost se hned umýt a tak jsme to řešili papírovýma kapesníkama. A přežili jsme to bez úhony :wink: HOlt člověk s postupem času a tím jak je starší má ty nároky na hygienu prostě větší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
27.6.11 13:41
JanaK88 píše:
Super babská rada, pokud ovšem nemáte zakloněnou dělohu, protože to potom podle babských rad se má ležet na břiše a pod pánví polštář. Kdyby se měly dodržovat všechny tyto babské rady, tak některým hrábne :palec:
PETRUCHA píše:
Ono jde hlavně o to, že bys neměla vstávat hned po sexu…je to víceméně babská rada, ale poradil to spoustě lidem i gyndař. Takže ležíš s nožkama, nebo spíš zadkem hore a čekáš až tam doplavou. No a pak většinou usneš že…

hmm a co tady píšu…navíc je to i jedno, protože o tom se tady nikdo nebaví, šlo o tu podstatu že prostě člověk zůstane v posteli a neběží se hned sprchovat…a hlavně taky neříkám, že to je nějak účinný, jen jsem to uváděla jako důvod, že to někdo dělá a proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí