Nadváha a miminko

zuzukaa
1.7.11 19:08

nadvaha a miminko

Ahoj mile maminky chci se zeptat mam velkou nadvahu 123kg problem ze stitnou zlazou a nove asi i z hormonama menstruace nepravidelna tak cca jednou za 3mnesice mylite ze mam nakou moznost na otehotneni? mate nekdo takove problemy? Chtela bych jit z vahou dolu najde se naka dusicka co ma take velkou nadvahu ? muzeme se spolecne podporovat a spolecne vymyslet jakou dietku zacneme zkouset ..budu rada kdys bude nekdo chtit :mavam: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
691
1.7.11 19:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
1.7.11 19:14
anetteh píše:
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

děkuji :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
16136
1.7.11 19:24

AHoj. držím ti palce! :kytka: co ti řekl gynekolog? vaha přímo ti bránit nebude… spíš ty hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
1.7.11 20:07

Ahoj a zkoušela jsi nějaké výživové poradce?? moje mamka ted jednoho má a kila jdou krásně dolů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
1.7.11 20:55

ahoj, měla jsem podobný problém, obezita, neléčená štítná žláza, hormonální porucha. No a nyní mám dětičky dvě. Hlavu vzhůru! Chce to klid, prvně projít všechna možná vyšetření, a pokud bude vše v pořádku a bude ta štítná žláza léčená, tak se třeba zadaří. Já jsem byla dokonce i na umělém, poprvé se nepovedlo, podruhé - jsem byla objednána a na první návštěvě mi řekli, že už těhotná jsem a to přirozeně. Jinak jsem půl roku jedla zdravě, brala navíc vitamín E, kyselinu listovou, tu beru stále, pořád kojím, a byla v klidu…Mohu říci, že jsem na děti už ani nemyslela po těch letech snažení, už jsem si řekla, tak nemá to cenu a obrátila jsem mysl jinam, na své zájmy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
1.7.11 21:01

Já se po několika IVF pohybovala kolem 125kg. Nepovedlo se. Vykašlali jsme se na to. Otěhotněla jsem až o pět let později se 113 kg. A u druhého miminka jsem měla před těhu 95kg. Nevěš hlavu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
1.7.11 21:01

Ahoj co se obezity týče, tak jsem na tom dost podobně(i když už se mi něco dát dolů povedlo, pořád je to kolem 105) Se štítnou žlázou, to mám pokaždý jinak,ale neléčím se, Vždy se mi nabere krev a je špatná, kontrolní už je lepší a takhle to koluje už hrůzu let. Mám děti dvě. Ani obezita ani ta štítná žláza ničemu nevadila. Ale jak píšu štítka jesnou OK pak na prd…a ani to nikdo moc nikdy neřešil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
1.7.11 21:09

Ahoj já mám taky velkou nadváhu k tomu syndrom PCO ,leiden.mutaci a ještě pár dalších hnusu by se našlo a mám krásná zdrava dvojčata donošená do 35týdne.Neboj sice to není idealní ale určitě se ti zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
1.7.11 21:31

Ahoj, váha snad problém nebude- já otěhotněla se 103kg. Ale ty hormony chtějí srovnat. Například u št. žlázy by hrozilo i postižení plodu, Byla jsi s tím u doktora, že?

Jinak na hubnutí se mi osvědčilo počítání kalorií- pomáhala mi stránka fitweb.cz. Každé jídlo si hold musíš odvážit, ale tohle je zarušená dieta :palec: jen co se dám trochu dohromady po porodu, začnu zase počítat, aby šla váha pomalu dolu, nebo aspon něšla nahoru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
1.7.11 21:35

no u doktora jsem byla par let do zadu to je a ten mi rekl ze mam zvetsenou stitnou zlazu z hormonama jsem nebyla :oops: ale jen usuzuju jelikos mam problemi z menstruaci nedostanu ji treba 4mnesice a pak zase jo atd .. chci se dat dohromady vim o sobe ze jim dost ze bych to mohla zlepsit ale nejak mi to nejde nevim jak mam zacit :nevim: urcite navsteva doktora ale vim ze i sama stim muzu neco udelat cviceni dieta atd nevite o nakem cviceni? sem v anglii tak neco co je na netu?pristupne?

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
1.7.11 21:36

No, co se diet týče, tak jsem vyzkoušela opravdu hodně-léky a různé preparáty jsou na dvě věci jíst málo a často(což všem dost vychází a zhubnou) u mne mělo opačný výsledek (a to jsem byla spíš na zelenině,tmavém pečivu), takže u mě zabírá míň jíst(ale všechno a bez výčitek) a hlavně sport (ať už to jsou procházky, kolo, plavání)Ale úplně největší účinek je když mě doma manža naštve(to jsem dala dolů za týden 10Kg a kupodivu nahoru nejdou). Ono je nejhorší, že každý je jiný a každýmu pomůže něco jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
1.7.11 21:37

no, dokonalá je zumba- už nevím přesně kde,ale manžel mi z netu stáhl DVD(to je dobrej mazec) Až přijde domů ,bude-li si pamatovat, kde to sebral hodím sem odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
1.7.11 21:42

sem s tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
1.7.11 21:55
Uju píše:
no, dokonalá je zumba- už nevím přesně kde,ale manžel mi z netu stáhl DVD(to je dobrej mazec) Až přijde domů ,bude-li si pamatovat, kde to sebral hodím sem odkaz.

ano ano sem snim :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí